پیام فارس

آخرين مطالب

رمز موفقیت پلیس جلب اعتماد عمومی است فرهنگي

رمز موفقیت پلیس جلب اعتماد عمومی است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- فرمانده انتظامی کشور با اشاره به اهمیت سرمایه اجتماعی پلیس در نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: رمز موفقیت پلیس در کشور ما، چیزی جز جای گرفتن در دل مردم و جلب اعتماد عمومی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار احمدرضا رادان صبح چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان فارس، با اشاره به اهمیت سرمایه اجتماعی پلیس در نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: رمز موفقیت پلیس در کشور ما، چیزی جز جای گرفتن در دل مردم و جلب اعتماد عمومی نیست.
وی از سردار رهام‌بخش حبیبی به‌عنوان فرمانده‌ای مردمی، پیشتاز و قابل اتکا یاد کرد و ادامه داد: اینکه امروز از رفتن فرمانده‌ای ناراحت باشیم، نشانه آن است که او در دل مردم و مسئولان جای گرفته و این خود، سرمایه‌ای بی‌قیمت برای نیروی انتظامی به شمار می‌رود.
فرمانده انتظامی کشور با بیان اینکه تودیع سردار حبیبی برای ما کاری دشوار است، گفت: خداوند را شاکریم که این توفیق را عنایت فرمود تا خادمان خوبی برای مردم باشیم. امروز پلیس ما ثابت کرده است که برای خدمت به مردم، از جان خود نیز مضایقه ندارد.
فرمانده کل انتظامی کشور همچنین یاد شهدای پلیس را گرامی داشت و افزود: مردم عزیز فارس بدانند که در سال 1403، پلیس کشور 76 شهید را در مسیر حفظ امنیت و آرامش تقدیم کرده است؛ تعدادی از این شهدا از فرزندان همین استان بوده‌اند.
سردار رادان گفت: سال 1404 نیز با همان روحیه ایثار آغاز شد. خدا را شاکریم که دعای حضرت امام (ره) که خواستند دفتر شهادت بر روی مشتاقان گشوده بماند، همچنان بر نیروی انتظامی جاری است. واقعاً کدام پلیس در کدام کشور، از چنین سرمایه‌ای برخوردار است.
وی با بیان اینکه آرزوی نهایی همه ما، ختم به خیر شدن با فیض شهادت است، ادامه داد: باید قدردان این لطف بزرگ الهی باشیم.
فرمانده انتظامی کشور در توصیف سردار عزیزالله ملکی، فرمانده جدید انتظامی فارس افزود: انتخاب فرمانده جدید برای استانی پهناور و با مسئولیت‌های گسترده همچون فارس، امری دشوار بود؛ اما پس از بررسی‌های دقیق، سردار ملکی با ویژگی‌هایی چون اقتدار، مردم‌داری، دقت، دلسوزی و روحیه جهادی، به‌عنوان فردی شایسته این مسئولیت انتخاب شد.
سردار رادان گفت: سردار ملکی از تجربه‌ای ارزنده برخوردار است. آغاز فعالیت حرفه‌ای او با تدریس در دانشگاه و حضور در فضای انضباطی دانشگاه افسری همراه بود و سپس در کنار فرماندهان برجسته، بهره‌های فراوانی از تجربه اندوخت. او در استان‌های مختلف، عملکرد موفقی داشته و در آخرین ارزیابی‌ها در استان گیلان نیز نمره بسیار خوبی دریافت کرده است.
وی با اشاره به فرایند انتخاب فرمانده جدید ادامه داد: در بررسی‌هایمان به دنبال فردی بودیم که هم قدرت تعامل با مردم و مسئولان را داشته باشد، هم برای معیشت کارکنان دغدغه‌مند باشد، و هم خادمی صادق برای خانواده‌های شهدا و پیشکسوتان. سردار ملکی با برخورداری از این ویژگی‌ها، گزینه‌ای شایسته برای تداوم راه پرافتخار فرماندهی انتظامی فارس است.
فرمانده انتظامی کشور تصریح کرد: ما سرمایه‌ای بزرگ در اختیار داریم؛ آن‌هم خدمت صادقانه به خانواده شهدا، پیشکسوتان و کارکنان پرتلاش نیروی انتظامی است. قدر این فرصت را باید دانست، چرا که مسیر سعادت ما، از همین راه می‌گذرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/944752/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افتتاح چهار طرح ورزشی دانش‌آموزی در فسا با حضور معاون وزیر

اقدامات اولیه خانواده، در صورت مشاهده مشکلات گوارشی در کودکان

مجوز کارگزاری گمرک در کمتر از 3 روز صادر می‌شود

ایران مسیر ترانزیت چین و روسیه می‌شود

آیا ادارات استان فارس فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404 تعطیل است؟/ جزئیات تعطیلی ادارات شیراز ششم اردیبهشت 1404

تاکید امام جمعه اهل سنت کیش بر اتحاد و مقابله با تفرقه افکنی دشمنان

شیراز به عنوان یک شهر محبوب، کاندیدای بسیاری از رویدادهای جهانی و آسیایی است

بازداشت 4 نفر پس از توهین به مقدسات اهل سنت در صدا و سیما

واکنش رئیس صدا و سیما به توهین به مقدسات اهل سنت: نصرالله، نیلفروشان و سنوار پرچم اتحاد اسلامی را به اهتزاز درآورده‌اند

اجماع دستگاه‌ها و مردم بر انتقال بازار دروازه کازرون

جمع بندی اخبار مهم در 4 اردیبهشت ماه 1404 | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

کشف 27 تن پارچه قاچاق در کازرون

تامین برق چاه های کشاورزی در گرو پروانه بهره‌برداری است

قلعه دختر تهدید شد!

ضرورت توسعه هوش مصنوعی در حوزه علمیه

مراسم شهادت امام صادق در مدرسه علمیه خان شیراز برگزار شد

اجرای برنامه «رویش سبز» با محوریت جذب و پذیرش سطح سه طلاب خواهر

اهل بیت چون سیاسی بودند به شهادت رسیدند

امیدافزایی در حوزه علمیه تقویت شود

توسعه هوش مصنوعی در حوزه علمیه امر ضروری است

فوری/ امام جمعه اهل سنت ارومیه بیانیه داد

پیام مشترک نماینده ولی فقیه در گلستان و استاندار در محکومیت اقدام تفرقه افکنانه

وحدت اهل‌سنت و تشیع باید حفظ شود

بازجویی از 4 بازداشتی پرونده توهین به اهل سنت در شبکه یک + فیلم

مسلمانان در اصول مشترک با یکدیگر متحد هستند

بهبود روابط امریکا و ایران در دوران ترامپ؟

روایت «فارن پالیسی» از پشت پرده شکست آمریکا در یمن

قیمت لوبیاچیتی سر به فلک کشید

ثبت نام طرح چکاپ رایگان سلامتی در منزل !

تحلیل رسانه آمریکایی از گفته‌های روبیو درباره غنی‌سازی ایران

رای عجیب مجلس علیه منافع ملی

شبه جزیره هند در آستانه جنگ بزرگ؟

اقدامات پیشگیرانه مهمترین اصل درمان ناباروری است

بهترین روش مصرف شامپو برای حفظ سلامتی مو

کاهش ابتلا به سرطان با مصرف این مغز خوشمزه

بیت کوین در آستانه شکوفایی

مذاکرات جدی ایران و روسیه در حوزه گاز و انرژی

گزارش اختصاصی از استادیوم پارس شیراز

وحدت اسلامی سرمایه‌ای برای ملت ایران است

اقدامات نابخردانه موجب رنجش عمیق قلوب مسلمانان می شود

برنامه محفل، نماد وحدت و یکدلی مسلمانان + فیلم

رئیس شورای عالی کانون‌های بازنشستگی کشوری فارس : رقم متناسب سازی حقوق در بعضی از دستگاه‌های دولتی ناچیز بوده است

آغاز برداشت چغندر قند در جنوب فارس

اتفاق تاریخی؛ ایران هم در انتخاب پاپ جدید نماینده دارد

صدا و سیما رسانه ملی نیست

اعتراض رجانیوز: چرا توافق‌نامه ایران و روسیه معطل مانده است؟

3 عادت مفید برای سلامت چشم

علت زرد بودن زبان/ چطور می‌توان زردی زبان را درمان کرد؟

پنج عامل شایع بروز بیماری قلبی که طول عمر را کاهش می‌دهند

روایت آماری از سرنوشت شغلی دهه هشتادی‌ها