پیام فارس

آخرين مطالب

چرا این‌قدر عرق می‌کنم؟ علمي

چرا این‌قدر عرق می‌کنم؟
  بزرگنمايي:

پیام فارس - خراسان / عرق کردن یک عملکرد سالم، طبیعی و ضروری بدن ماست. معمولا میزان تعریق در بین افراد متفاوت است و بر اساس میزان فعالیت تعیین می‌شود. غدد عرق در پوست مایع نمکی تولید می‌کنند که به خنک شدن بدن شما کمک می‌کند تا بیش از حد گرم نشوید. احتمالاً در هوای گرم یا زمانی که فعالیت بدنی دارید بیشتر عرق می‌کنید. یائسگی، تب و اضطراب هم می‌تواند باعث شود که بیشتر عرق کنید. نواحی اصلی تعریق زیر بغل، کف دست ها و پاها هستند، اگرچه هر جایی از بدن امکان عرق کردن وجود دارد. بیشتر اوقات، زمانی‌که به اندازه کافی خنک شده باشید، تعریق متوقف می‌شود. اما گاهی اوقات، ممکن است بیش از حد عرق کنید حتی اگر نیازی به خنک شدن نداشته باشید. به این حالت هایپرهیدروزیس می‌گویند. در ادامه مطلب دلایل تعریق بیش از اندازه را به کمک سایت verywellhealth بررسی می‌کنیم. با ما همراه باشید.
 ​​​​​​​
چه اندازه تعریق در روز طبیعی است؟
شاید سوال کنید که چقدر عرق در روز طبیعی است. هیچ حالت عادی واقعی وجود ندارد زیرا هرکسی به اندازه خودش عرق می‌کند. عرق کردن زیاد زمانی که زیر آفتاب داغ هستید یا ورزش می‌کنید طبیعی و نشانه سلامت است، اما ادامه داشتن تعریق حتی زمانی که در یک محیط خنک استراحت می‌کنید نه. بنابراین، اگر به‌طور مرتب می‌پرسید که چرا بدون هیچ دلیل مشخصی این قدر عرق می‌کنم؟ ممکن است به هایپرهیدروزیس مبتلا شده باشید. علایم تعریق بیش از حد می‌تواند این‌ها باشد: بدون هیچ دلیل واضحی به شدت عرق می‌کنید. کف دست‌های شما به قدری عرق می‌کند که روی سطوح اثر باقی می‌گذارد و شما را مجبور می‌کند از دست دادن خودداری کنید. معمولا مجبور می‌شوید چندین بار در روز لباس‌های مرطوب از عرق را عوض کنید یا دوش بگیرید.
بازار
چه چیزی باعث تعریق بیش از اندازه می‌شود؟
در هایپرهیدروزیس اولیه، 30 تا 50 درصد موارد، سابقه خانوادگی این بیماری وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است یک مسئله ژنتیکی وجود داشته باشد. علاوه بر آن تعریق بیش از حد می‌تواند از علایم پرکاری تیروئید (تیروئید پرکار) باشد. درمان پرکاری تیروئید می‌تواند شامل داروهایی مانند داروهای ضد تیروئید یا درمان با ید رادیواکتیو و جراحی باشد. تعریق ناگهانی و زیاد همچنین می‌تواند نشانه هیپوگلیسمی (قند خون پایین) باشد. قند خون پایین ممکن است به این دلیل اتفاق بیفتد که یک وعده غذایی را حذف کرده‌اید و نیاز به خوردن دارید. البته توجه داشته باشید که این یکی از علایم دیابت است. یک دلیل دیگر تعریق بیش از اندازه یائسگی است. گرگرفتگی و تعریق شبانه در یائسگی شایع هستند. در بعضی موارد هم تعریق زیاد می‌تواند به دلیل مصرف بعضی داروها مانند داروهای ضدافسردگی، داروهای فشارخون و قلب‌و‌عروق یا داروهای مسکن باشد. اگر فکر می‌کنید هایپرهیدروزیس شما به دلیل مصرف یک یا چند دارو است، می‌توانید با پزشک خود صحبت کنید. پزشکان ممکن است بتوانند داروهای شما را تنظیم کنند یا به شما در مدیریت تعریق بیش از حد کمک کنند.
چطور تعریق خیلی زیاد را متوقف کنیم؟
 هر روز صبح از یک ضدتعریق استفاده کنید. شما می‌توانید ضدتعریق را قبل از خواب هم روی پوست خشک بمالید. برچسب محصول را به دقت بررسی کنید چون دئودورانت‌ها بوی بدن را می‌پوشانند اما تعریق را کند یا متوقف نمی‌کنند.
 در انتخاب جنس لباس از پارچه‌های گشاد و قابل تنفس، به خصوص پارچه‌های ضد رطوبت استفاده و از پوشیدن لباس‌های خیلی تنگ خودداری کنید.
 می‌توانید از پدهای یک‌بار مصرف زیر بغل برای جذب رطوبت استفاده و تا حد امکان از بودن زیر نور آفتاب خودداری کنید.
 در صورت امکان صندل بپوشید تا به پاهایتان اجازه تنفس بدهید. بهتر است کفش‌های ساخته شده از مواد طبیعی را انتخاب کنید.
 سعی کنید یک دفترچه مخصوص عرق کردن داشته باشید تا محرک‌هایی که باعث تعریق بیش از اندازه شما می‌شود را پیدا کنید. محرک‌های معمول عرق اضطراب، گرما و غذاها و نوشیدنی‌های حاوی کافئین، فلفل تند و ادویه‌هایی مانند کاری و زیره هستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/944441/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اطلاعات/ منزل به منزل!

بهترین ساعت برای ترشح هورمون رشد کودکان چیست؟

یک انسان سالم چگونه به مشکل قلب و عروقی مبتلا می‌شود؟

تاکید پزشکیان بر توقف عملیات احداث پتروشیمی در میانکاله و محاکمه خاطیان

توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز در سامانه بازرگانی دولتی

کنترل تلفات و مصرف برق ادارات دولتی در دستور کار وزارت نیرو

شیطنت‌ در عرضه روغن‌ خوراکی به بازار

خاندوزی: دوره 3 ساله برجام دوره ثبات اقتصادی و درخشان بود

عکس/ قلعه دختر تهدید شد

بهره برداری از دو طرح ورزشی مدارس در شهرستان فسا

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، چهارشنبه3اردیبهشت +ساعت اکران دایناسور در تهران

بحران فرونشست زمین در فارس

کاپ قهرمانی جام حذفی هندبال در دو راهی کازرون – کرمان/ نبرد حساس برای کسب دومین سهمیه آسیایی

منزلت فرزندان در نگاه اهل بیت علیهم‌السلام

فجر یک گام تا لیگ برتر؛ جنگ 1+4 تیم برای دومین صعودکننده+جدول و برنامه

ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع)

سارق طلاجات منزل در اردکان دستگیر شد

«خلیج‌فارس» تا ابد فارس خواهد ماند

140 پروژه ورزشی مدارس فارس به بهره‌برداری می‌رسد

برگزاری مراسم گرامیداشت آیت‌الله سید حسین آیت‌اللهی در شب شهادت امام صادق (ع)

تربیت نسل مؤمن و انقلابی رسالت «مدارس شاهد» است/ باید بازخورد اقدامات فرهنگی و آموزشی را بررسی کنیم

سرمقاله شرق/ نه قانونی، نه آموزشی

سرمقاله جوان/ پاسخ پرسشگران موذی را ندهید!

سرمقاله وطن امروز/ کار رنگی

چرا رگ قلب گرفته می‌شود؟

تاثیر صبحانه بر کاهش وزن، واقعیت یا افسانه؟

توزیع بنزین سوپر منتظر وزارت اقتصاد

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 80 هزار تومان ماند

چگونه از لاغر شدن صورت در حین ورزش جلوگیری کنیم؟

رشد 4 هزار واحدی شاخص کل بورس

متن قرارداد شرکت ریلی «بابک زنجانی» با راه‌آهن منتشر شد

اهدای دستگاه نوار قلب جنین به بیمارستان ضیایی اردکان

افزایش تولید بنزین در ستاره خلیج فارس

فرصت ارتقای رنکینگ در مسابقات اسکواش «شیراز جونیور» – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تأمین کامل برق چاه‌های کشاورزی فارس در پی رایزنی با وزیر نیرو

پیگیری تامین منابع پایدار آب برای یزد از خلیج فارس/ مشکل آب شرب نداریم

63درصد تسهیلات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران غیرحضوری پرداخت شد

فارس؛ در صدر تولید کنندگان بادام کشور/ تولید سالانه 27 هزار تن بادام در استان

توقیف 9 فروند لنج صیادی پرساینر در خلیج فارس

دشمنان ارزش‌های قرآن و دین زمین گیر شده‌اند

مداح و پیرغلام اهل بیت(ع) درگذشت

حذف بی‌صدای گوشت یارانه ای در میادین تره‌بار | قیمت گوشت یارانه ای چند:

خلیج فارس هدیه خوزستان به هرمزگان در جشنواره موسیقی نواحی

سکاندار روابط عمومی ورزش همگانی فارس منصوب شد

جشن امضای کتاب «ن ی س ت» فاضل نظری در شیراز

انتصاب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی

دو طرح ورزشی مدارس در شهرستان فسا به بهره‌ برداری رسید

تاکید بر کیفیت پروژه‌های عمرانی در روستاهای داراب

استاندار فارس درگذشت پاپ فرانسیس را تسلیت گفت

برق چاه‌های کشاورزی فارس در چارچوب پروانه بهره‌برداری تامین می‌شود