پیام فارس

آخرين مطالب

پیام ویژه ایران خودرو درباره پژو/ ورود خودروساز فرانسوی به لاین کُندرو+ نمودار اجتماعي

پیام ویژه ایران خودرو درباره پژو/ ورود خودروساز فرانسوی به لاین کُندرو+ نمودار
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو تا پایان بهمن 1403 نسبت به مدت مشابه سال قبل، از افتی حدود 40 درصدی خبر می‌دهد که نشان می‌دهد ایران‌خودرویی‌ها دیگر چندان روی محصولات تولیدی خود با برند پژو حساب نمی‌کنند.
آن‌طور که اطلاعات منتشرشده نشان می‌دهد، این خودروسازی تا پایان دومین ماه از فصل زمستان سال گذشته، در مجموع حدود 154 هزار و 100 دستگاه از انواع محصولات خود با برند پژو را تولید کرده است.
ایران‌خودرویی‌ها در همین بازه زمانی در سال 1402، تولید نزدیک به 251 هزار و 600 دستگاهی از محصولات گروه پژو را در دستور کار داشتند. بنابراین شاهد هستیم که این خودروسازی در بازه زمانی مورد بررسی، با افت تولیدی حدود 97 هزار و 500 دستگاهی روبه‌رو شده است.
نکته قابل‌توجه دیگر که می‌توان آن را پیام ویژه پژو به متقاضیان دانست، دپو شدن حدود 2 درصد از تیراژ تولید تا پایان بهمن 1403 در پارکینگ‌های این خودروسازی است.
ایران‌خودرویی‌ها تا پایان یازدهمین ماه از سال گذشته، حدود 154 هزار و 100 دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند. اما آمارهای فروش این خودروسازی نشان می‌دهد تنها نزدیک به 151 هزار دستگاه از محصولات ایران‌خودرو با برند پژو برای مشتریان فاکتور شده است. بنابراین، بیش از سه هزار و 100 دستگاه انواع پژو در پارکینگ‌های ایران‌خودرو زمین‌گیر شده است.
گروه پژو، به‌رغم افت تولید حدود 40 درصدی، همچنان در صدر جدول سهم تولید از سبد محصولاتی ایران‌خودرو تا پایان بهمن پارسال قرار داشت.
بررسی‌های اقتصادنیوز نشان می‌دهد این خودروسازی تا پایان دومین ماه از زمستان سال گذشته، در مجموع حدود 448 هزار و 500 دستگاه انواع محصولات سواری را در خطوط تولید تکمیل کرده است. گروه پژو با تیراژ تولید بیش از 154 هزار و 100 دستگاهی، سهمی نزدیک به 35 درصد از تولید کل آبی‌های جاده مخصوص در بازه زمانی مورد بررسی داشته است.
البته اطلاعات منتشرشده ایران‌خودرو تا پایان بهمن 1402 نشان می‌دهد سهم گروه پژو در سبد تولید خودروساز ساکن کیلومتر 14 جاده مخصوص، در آن سال حدود 53 درصد بوده است.
ایران‌خودرویی‌ها در بازه زمانی فروردین تا بهمن سال 1402، حدود 473 هزار و 850 دستگاه انواع خودروی سواری تولید کردند که گروه پژو با تیراژ تولید نزدیک به 251 هزار و 600 دستگاهی، بیش از نیمی از کیک تولید ایران‌خودرو در آن سال را به خود اختصاص داده بود.
بنابراین، شاهد هستیم که سهم گروه پژو از تولید کل تا پایان بهمن سال گذشته، نسبت به همین بازه زمانی در سال 1402، از اُفتی حدود 18 درصدی خبر می‌دهد.
منبع خبر
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/938604/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری جشن بزرگ مهمونی بابا رضا در بندرعباس+عکس

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

واکنش رئیس جمهور به موضوع خلیج فارس

واکنش پزشکیان به خبرها درباره احتمال تغییر نام خلیج فارس به نامی جعلی توسط ترامپ

پزشکیان: خلیج فارس، «خلیج فارس» خواهد ماند

واکنش پزشکیان به برخی اخبار درباره تحرکات ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس (+عکس)

پزشکیان پاسخ ترامپ را درباره خلیج فارس داد

علما در معرفی کردستان به عنوان استانی فرهنگی نقش موثری دارند

لطیفی: آرزو دارم لژیونر بشوم

واکنش پزشکیان به موضوع تغییر نام خلیج فارس + عکس

کمانداران البرزو چهارمحال بختیاری قهرمان کشور شدند

فراخوان خواننده لس‌آنجلسی درباره اقدام ترامپ علیه خلیج فارس

پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع)

استاندار خوزستان: خلیج‌فارس هویت ملی ایران است و هرگونه تحریف نام آن مردود است

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

8 دلیل خستگی همیشگی

قند یا قندهای الکلی؟ کدام برای شما بهتر است؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

امام رضا (ع) مورد احترام اهل سنت است

مرگ یک نفر بر اثر ریزش آوار در داراب

مانور بزرگ امداد و نجات هلال احمر در دریاچه شهدای خلیج فارس+عکس

گرارش تصویری از المان های شهری شیراز

لیست قیمت شاسی بلندهای چینی زیر 1 میلیارد / این شاسی بلند فقط 700 میلیون تومان! + جدول اردیبهشت 1404

اعتراض شادمهر عقیلی به اقدام ترامپ علیه خلیج فارس (تصویر)

امام رضا الگوی بی‌بدیل بندگی و ساده‌زیستی در برابر تجمل‌گرایی خلفا بود

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

ساعت فعالیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی شیراز تغییر کرد

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

زوال عقل یا فراموشی طبیعی؛ تفاوتشان چیست؟

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

استقلال تهران 0-0 چادرملو اردکان؛ نیمه اول

ربیعی در شیراز: هنوز به نظریه جامع جایگاه زنان در سیاست نرسیده‌ایم