پیام فارس

آخرين مطالب

اقامتگاه‌های بدون مجوز در فارس پلمب می‌شوند فرهنگي

اقامتگاه‌های بدون مجوز در فارس پلمب می‌شوند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز-مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس گفت: هر اقامتگاهی که درایام نوروز توانایی پذیرای مسافران دارد باید از این اداره مجوز داشته و در پلمب اقامتگاه‌های بدون مجوز تعارف نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد ثابت اقلیدی عصر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، گفت: تا روز 20 اسفند به کلیه اقامتگاه‌ها فرصت دریافت مجوز از اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری داده بودیم و طی چند روزی که از این مهلت می‌گذرد، تعدادی از اقامتگاه بدون مجوز در فارس و شیراز پلمب شده‌اند.
وی با بیان اینکه اداره میراث فرهنگی برای اعطای این مجوز، ریالی دریافت نخواهد کرد، ادامه داد: این اداره در تمام ایام نوروز فعال و پاسخگوی درخواست کنندگان مجوز و سایر مراجعین خواهد بود.
راه اندازی خط اتوبوس از حرم شاهچراغ (ع) به تخت جمشید
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در خصوص برنامه‌های پیش بینی شده برای نوروز افزود: یکی از برنامه‌ها، راه‌اندازی اتوبوس از مجموعه جهانی تخت‌جمشید به حرم مطهر شاهچراغ (ع) است.
ثابت اقلیدی با بیان اینکه در مبادی ورودی و مراکز تاریخی و فرهنگی هر 37 شهرستان استان، نوروز گاه راه‌اندازی خواهد شد، گفت: برنامه‌های مختلفی برای اماکن مذهبی پیش‌بینی شده است.
وی ادامه داد: برای سال تحویل هم برنامه‌های متعارفی در حرم مطهر شاهچراغ (ع) حرم سید علاالدین حسین (ع)، حرم علی بن حمزه (ع) و زیارتگاه آقام شهید فراشبند، پیش بینی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس افزود: به دلیل تقارن روزهای آغاز نوروز با ایام شهادت، برنامه‌های شاد نخواهیم داشت اما برنامه‌هایی معنوی و فاخر پیش بینی شده است.
این مقام مسئول، ساعت فعالیت آرامگاه حافظیه در ایام نوروز را تا ساعت 24، سعدیه تا ساعت 23 و ارگ کریمخانی تا ساعت 22 یا 23 اعلام کرد و گفت: تخت جمشید، موزه پارس و پاسارگاد به دلیل تاریکی هوا و مسائل حفاظتی، تا ساعت 18 دایر خواهند بود.
وی همچنین از برگزاری برنامه نور و صدا در مجموعه تخت جمشید، پس از ایام شهادت و در دو سانس، خبر داد.
افتتاح مجموعه دیوانه خانه و کانال‌های آب تخت جمشید
ثابت اقلیدی گفت: همانطور که ابتدای امسال مجموعه دیوان خانه و کانال‌های آب تخت جمشید بازگشایی شد، در ابتدای سال جدید نیز چاپارخانه شیراز که در کنار موزه هفت‌تنان قرار دارد، بازگشایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه فرمانداران و شهرداران کلیه شهرستان‌ها با تمام توان پای کار هستند و برنامه‌های خوبی را تدارک دیده‌اند، گفت: امسال دوباره برای مردم فرش قرمز پهن می‌کنیم و سحری و افطاری نیز توزیع خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس با بیان اینکه 18 دستگاه در ستاد اجرایی خدمات سفر نقش دارند، افزود: استاندار فارس، رئیس این ستاد است، معاون گردشگری استانداری به عنوان قائم مقام فعالیت دارد و اداره میراث فرهنگی نیز، دبیر ستاد خدمات سفر است.
ثابت اقلیدی همچنین از اجرای یک طرح جدید در بخش رسانه‌ای خبر داد و تصریح کرد: دوربین‌های مخصوصی با همکاری صدا و سیما خریداری شده است که روی ایوان حافظیه نصب شده و شبکه‌های تلویزیونی فارس و کشوری می‌توانند در هر زمانی که لازم بود، تصاویر این مکان محبوب گردشگری را به صورت زنده روی آنتن ببرند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937273/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

خلیج فارس حقیقتی تاریخی است؛ دشمنان با تحریف نام آن به دنبال تفرقه‌اند

جزییات عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری مهر در فرابورس

خلیج فارس هویت ملت ایران است

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

سفر به ایام قدیم سال 1356؛ سفر فرح دیبا با جت شخصی به شیراز برای برپایی جشن هنر

واکنش جالب فیروز کریمی به اقدام ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس + فیلم

نماهنگ بچه‌های خلیج فارس + فیلم

حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات+ عکس

امام جمعه دیر: نام خلیج فارس تغییرناپذیر است

خلیج فارس نماد مقاومت و مایه افتخاراست

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است | روحانیت کتک خورد و زندان رفت، اما این لباس اصیل ایرانی را حفظ کرد