پیام فارس

آخرين مطالب

اولین واکنش حزب الله درباره جانشین نصرالله سیاسی

اولین واکنش حزب الله درباره جانشین نصرالله
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیخ نعیم قاسم، معاون شهید سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌الله، به عنوان اولین مقام حزب‌الله بعد از شهادت سید حسن نصرالله سخنرانی کرد.

در صورت تصمیم دشمن برای ورود زمینی، آماده درگیری مستقیم با دشمن هستیم
شیخ نعیم قاسم، معاون دبیر کل حزب‌الله در اولین سخنرانی یک مقام ارشد مقاومت لبنان بعد از شهادت سید حسن نصرالله، ابتدا به اندوه بزرگی که دوستداران مقاومت و آزادگان جهان را بعد از شهادت سید بزرگمان فراگرفته اشاره کرده و گفت: من امروز در تاریک‌ترین و غم‌انگیزترین لحظات زندگی خود برای شما صحبت می‌کنیم. ما یک برادر، رفیق و پدر، جناب سیدحسن نصرالله را از دست دادیم.
شیخ نعیم قاسم به توصیف ابعادی از ویژگی‌های شخصیتی بی‌نظیر و وفاداری سید شهیدمان به مقاومت پرداخته و گفت: ایشان دوستدار مردم بود و علاقه زیادی به شهیدان و مجروحان مقاومت داشتند. قلب ایشان مملو از ایمان به اسلام اصیل و عاشق واقعی فلسطین و تمامی هواداران فلسطین بود. او به دنبال شکستن هژمونی آمریکایی- صهیونیستی در منطقه بود. ما شهادت ایشان را به امام زمان (عج) و حضرت امام خامنه‌ای، ولی امر مسلمین، خانواده ایشان و تمامی ملت‌های منطقه تسلیت عرض می‌گوییم. شهید نصرالله به همراه برادرانی که در کنار ایشان به شهادت رسیدند، بالاترین مدال افتخار را دریافت کردند.
وی افزود: شهادت برادر جهادیمان حاج علی کَرَکی و شهید عباس نیلفروشان که از برادران فرماندهی سپاه در لبنان بودند و برادر ابراهیم حسین جزینی نیز در این نشست (در مقر حزب‌الله در ضاحیه) حضور داشتند را تسلیت می‌گوییم. برادر شهید علامه شیخ نبیل قاووق نیز یک روز بعد از این اتفاق به شهادت رسید.
شیخ نعیم قاسم به جنایت‌های روزمره رژیم صهیونیستی در لبنان و فلسطین و حمله به گروه‌های پزشکی و منازل مسکونی مردم، کشتار زنان و کودکان و سالخوردگان اشاره و تاکید کرد که این‌ها غیرنظامیان بی‌گناه هستندو دشمن صهیونیستی با حمایت آمریکا و پشتیبانی نامحدود رسانه‌ای و سیاسی و نظامی آمرکیا این جنایات را دنبال می‌کنند.
معاون سید شهید مقاومت تاکید کرد که این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد؛ چرا که ما اهل صبر و استقامت و مبارزه هستیم. ما صبر می‌کنیم؛ چرا که وعده خداوند حق است. مسیری که جناب دبیرکل شهید سید حسن نصرالله ایجاد کرده و آن را ادامه داد، همچنان ادامه خواهد داشت. حزب الله همچنان میدان جهادی خود را دنبال خواهد کرد و با دقت این کار دنبال خواهد شد؛ چرا که تشکیلات منظمی توسط سید حسن نصرالله در بدترین شرایط شکل گرفته و رهبری‌های جایگزین ایجاد شده است و همه در میدان حاضر هستند.
وی ادامه داد که با وجود فقدان شماری از رهبران حزب‌الله از جمله سید حسن نصرالله، این حزب هرگز حتی یک وجب از مواضع خود عقب نشینی نخواهد کرد. مقاومت اسلامی ادامه خواهد داشت و حزب‌الله به یاری از غزه و فلسطین و دفاع از لبنان و ملت آن در برابر جنایت‌ها و تجاوز‌ها ادامه خواهد داد.
معاون دبیرکل حزب الله به تحولات پس از ترور شهید نصرالله اشاره کرد و به حملات مقاومت به 150 کیلومتری سرزمین‌های اشغالی و همچنین حمله موشکی به حیفا اشاره کرد که یک میلیون نفر به خاطر یک موشک به پناهگاه‌ها رفته اند.
شیخ نعیم قاسم گفت: این اقدامات، کمترین میزان از توانمندی‌های مقاومت است که بر اساس طرح‌های مقاومت و مطالبات میدانی است. گزینه‌های زیادی فراروی ما قرار دارد. اگر اسرائیل تصمیم گرفته، زمینی وارد لبنان شود، نیرو‌های مقاومت آمادگی دارند در برابر این حملات ایستادگی کنند. ما اطمینان داریم دشمن صهیونیستی هرگز اهداف خود را محقق نخواهد کرد و ما پیروز این نبرد خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی در دو مسیر حمله به کادر مقاومت و حمله به غیرنظامیان، برای ایجاد شکاف بین مردم و حزب الله به جنایت‌های خود ادامه می‌دهد، تاکید کرد که اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در این حملات دست پیدا کند. مطالبی که رسانه‌های دشمن در مورد هدف قرار دادن تسلیحات حزب الله مطرح کرده‌اند، رویا پردازی است و ما آماده مقابله با دشمن هستیم.
من اطمینان دارم که این تجاوزات دشمن موجب تزلزل ملت مقاومت نخواهد شد و ما قطعا پیروز خواهیم شد؛ همانطور که در سال 2006 پیروز شدیم. حزب الله بر اساس سازماندهی خود، درگیری‌ها و جنگ را دنبال می‌کند و هرگاه فرمانده یا رهبری دچار جراحت یا شهادت شد، فرد دیگری را جایگزین می‌کند و اقدامات لازم را در این زمینه پیش بینی خواهد کرد تا مشکلی پیش نیاید.
نعیم قاسم خاطرنشان کرد: دبیرکل حزب الله لبنان نیز در کمترین زمان انتخاب خواهد شد و فرماندهان نیز انتخاب خواهند شد، گزینه‌ها بسیار آسان است و همه در یک سطح قرار دارند و متحد هستند. اگر انتخابی صورت بگیرد نیز اطلاع رسانی خواهد شد و الان شرایط در حال پیگیری است.
او افزود: ادعای دشمن دربارهٔ شهادت 20 فرمانده در کنار شهید نصرالله کذب است.
وی در پپایان از ملت و دولت لبنان و گروه‌های سیاسی، موسسات دینی و سیاسی، بیمارستان‌ها و پزشکان، وزارت بهداشت و وزرای لبنانی که در این مدت تلاش کردند، تشکر و قدردانی کرد و گفت که ان شاء الله در این تلاش‌ها به نتیجه مورد نظر خواهیم رسید. مطمئن باشید که ان شاء الله پیروزی همراه ما است. ما همه توان خود را آماده کرده ایم و ان شاء الله این پیروزی محقق خواهد شد.
منبع: entekhab.ir

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/858850/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرارو بررسی کرد: توافق یا جنگ تمام‌عیار؟

علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی

از کجا بفهمیم کبد چرب داریم؟!

تنفس مصنوعی در روزهای قرمز بورس

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

نجات بیماران زیر سقف‌های ویران و شیشه‌های شکسته

آتش‌نشانی که پیکرهای خانواده‌اش را از زیر آوار بیرون آورد

آنها قهرمان بودند؛ روایتی از رنج پرستاران و جراحان بیمارستان شهدای تجریش

دین و ملیت از ایران ما در جهان مدرن مراقبت می کند

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

حق ایران در دریافت خسارت از آمریکا

قدردان آورده «انسجام ملی» باشیم

سوءاستفاده ترامپ از سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا

حسادت کور وطن‌فروشان به محبوبیت محسن چاوشی

دربارۀ ساماندهی مهاجران افغانستانی

قهوه برای کبد خوبه؟!

پایان قیمت‌گذاری دستوری راه نجات بازار

قیمت گوشت قرمز در بازار

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن

دستگیری متخلف قطع درختان در دشت برم کازرون

پول مسافران بلوکه شد

میان دو زندگی

ترکش‌‏ها حیوانات را کشتند

توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی

نقص فنی قطار کرج _ مشهد حوالی سمنان؛ مشکل رفع شد

اجازه معامله پست‌ها را در فارس نمی دهیم

عزاداری ملی‌ ـ مذهبی

نماینده کلیمیان در مجلس: وطن 2700 ساله خود را به هیچ وعده‌ای نمی‌فروشیم

مدرسه موش‌ها

چه زمانی قهوه بخوریم؟!

گوشی دلخواه‌تان را امروز بردارید؛ تا 50 میلیون وام بدون ضامن و اقساط 12 ماهه

راه اندازی قطارهای فوق‌العاده برای زائران اربعین

اختلال اضطراب فراگیر چیست؟

وزیر نیرو: سرمایه‌گذاری در صنعت آب و برق باید جذاب شود

کشف لوازم پزشکی و خانگی میلیاردی فاقد مجوز در فیروزآباد

دپوی زنجبیل‌های ٢ میلیاردی فاقد مجوز لو رفت

چو ایران نباشد تن من مباد

گلباران محل شهادت مسافران پرواز 655 در خلیج فارس

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهیدان محمدرضا ذاکریان و محمد عرفان رمضانی

عاشورا در قاب هنر / برپایی موکب هنرمندان در فسا

خارج کردن توده 11 کیلویی از شکم بیمار 55 ساله

قهوه خوردن زیاد ضرر داره؟

بورس در دوراهی ریزش و بازگشت

تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت 14 فردا

علاج موقت خاموشی‌ها

*کسب رتبه نخست صنعت بیمه، توسط بیمه دی در فصل بهار /فروش سه ماهه بیمه دی بالاتر از سایر شرکت ها*

یک کشته در واژگونی خودرو در جاده دشت ارژن به شیراز

محرم 1447؛ جلوه گاه ایستادگی و انزجار از یزیدیان زمان

عاملین تیراندازی در شیراز دستگیر شدند