پیام فارس

آخرين مطالب

برق 65 اداره پرمصرف شهر تهران قطع شد اقتصادي

برق 65 اداره پرمصرف شهر تهران قطع شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تسنیم /با افزایش بی سابقه مصرف برق، طی روز چهارشنبه (20 تیرماه) برق 65 مشترک اداری پرمصرف شهر تهران به دلیل خودداری از کاهش مصرف برق، قطع شد.
شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد که به دنبال عبور مصرف برق کشور از تراز 77 هزار مگاوات و با توجه به اخطارهای قبلی داده شده، ضمن قدردانی از مشترکان اداری که با همراهی و همکاری خود با این شرکت و اجرای برنامه های مدیریت مصرف برق و استفاده از مولدهای خودتامین، امکان حفظ پایداری شبکه را فراهم کرده اند با هدف تداوم این پایداری، امروز چهارشنبه؛ 20 تیرماه؛ 65 مشترک اداری شهر تهران که به مصوبه ابلاغی هیات دولت در خصوص لزوم کاهش حداقل 30 درصدی مصرف برق در ساعات اداری و 60 درصدی در ساعات غیراداری توجهی نکرده اند مشمول قطع برق شدند.
این شرکت ضمن قدردانی از شهروندان تهرانی و اداراتی که با همکاری خود امکان توزیع عادلانه انرژی در شرایط پرباری شبکه را فراهم کرده اند از مشترکان خانگی و تجاری شهر تهران درخواست کرد با حداکثر صرفه جویی و خودداری از استفاده از وسایل برقی پرمصرف در بازه های زمانی اوج بار به ویژه ساعات 11 تا 17 به خادمان خود در تامین برق مورد نیاز همه هموطنان کمک کنند.
شایان ذکر است مشترکان اداری در صورت خودداری از همکاری، علاوه بر قطع برق به استانداری تهران نیز معرفی خواهند شد.
کامبیز ناظریان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در این خصوص گفت: با همکاری ادارات، کاهش بار شبکه به میزان 130 مگاوات میسر شده و انتظار می‌رود تمامی مشترکان اداری استفاده از مولد‌های برق را به منظور کاهش مصرف برق مطابق با ابلاغیه هیئت وزیران را در دستور کار خود قرار دهند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ خاطرنشان کرد: از مجموع نیاز مصرف ساعات اوج مصرف شهر تهران با رقمی معادل 5 هزار و 220 مگاوات طی امروز، حدود 2 هزار و 400 مگاوات مربوط به سامانه‌های سرمایشی است.
ناظریان تصریح کرد: همراهی مشترکان مولفه‌ای مهم در مدیریت پایداری شبکه برق است؛ استفاده از دور کند کولر‌های آبی و تنظیم دمای سامانه‌های سرمایشی بر روی دمای آسایش 24 و 25 درجه در کاهش بار شبکه در ساعات اوج بار موثر خواهد بود.
وی افزود: یک میلیون مشترک خانگی در تهران بر روی قبوض خود پاداش صرفه‌جویی دریافت کرده‌اند که پیش‌بینی می‌شود تعداد مشترکان مشمول پاداش به دو برابر افزایش پیدا کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/828847/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتحاد شوم برای نجات سیاستمداری فاسد

بازگشت به سیاست تخریب

اتهام بدون سند

اخراج حدود 150 خبرنگار

از رباط کریم تا رباط بخیل؛ درباره‌ اخراج شتاب‌زده پناه‌جویان افغانستانی

چراغ سبز پکن به فروش جنگنده‌های پیشرفته به تهران؟

ایران؛ حرکت بر لبه تنهایی

رسوایی جنسیِ ادامه دار؛ زخم «اپستین گیت» دهن باز کرد

هک و تحریم اتاق جنگ

سکانس‌هایی از رد خون

دلیل تفاوت فشار بین ماکسیمم و مینیمم

در جریان افزایش فشارخون چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 19 تیر 1404

نان به نرخ دولتی به دست مردم نمی‌رسد

کشف داروهای فاقد مجوز در مرودشت

درگیری محیط‌بانان با شکارچیانِ مسلح برای نجات حیات وحش در لارستان

آغاز کاشت ذرت تابستانه در 75 هزار هکتار از مزارع فارس

بیشترین شهدای دانش آموز دبستانی‌ بودند

فعال اصلاح طلب: صحبت‌های پزشکیان با کارلسون در راستای خواسته اکثر ایرانیان بود

حمله تندروها به مصاحبه استراتژیک رئیس جمهور

مسیر دشوار دیپلماسی

در کشور ما از هر 4 نفر حداقل یک نفر فشار خون دارد و نمی‌داند!

هشدار طب ایرانی درباره آلودگی هوا و توصیه‌هایی برای پیشگیری از آسیب‌ها

بازدهی بورس در هفته سوم تیر 1404

تولید بیش از 40 تن ماهی در شهرستان کوار

گوجه‌فرنگی داراب به بازار کشورهای حوزه خلیج فارس رسید

دست‌های آلوده

حمله‌ به‌ فردو و پرده‌های ابهام

مصاحبه پزشکیان به چالش کشیدن روایت لابی اسرائیل در آمریکا بود

بیکاری گسترده

نقش پروبیوتیک‌ها در سلامت‌ بدن / هشدار مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها

مسکو سیتی کجاست؟ همه چیز درباره مدرن‌ترین منطقه شهر مسکو در روسیه

وزیر کار: با مدیریت سیاسی نمی توان اقتصاد را مدیریت کرد

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری: باید وجه مسافران بدون هیچ‌گونه کسری بازگردد

تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید

شیاد مذاکره!

بیانیه الجزایر؛ محملی برای غرامت جنگ 12 روزه

راز خشم تندروها از پزشکیان

تاثیر تغذیه مناسب در کاهش آسیب‌های ناشی از آلودگی هوا

کاهش قیمت برنج در راه است

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه امامی به کانال 78 میلیون تومانی وارد شد

مراسم عزاداری سالروز دفن شهدای کربلا در سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران

برگزاری آزمون ورود به مدارس سمپاد از فردا

تشعشعات رادیواکتیو؛ تهدیدی جدی یا اغراق رسانه‌ای؟

تفاوت آتش‌بس، ترک مخاصمه و معاهده صلح

سفید و سیاه یک مصاحبه

ورود 8 داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور

کاهش قیمت برنج در اه است

تکذیب فیلم منتسب به سهامداران بورس

فراخوان وزارت اقتصاد برای انتخاب بازارگردان اوراق مالی اسلامی