پیام فارس

آخرين مطالب

نشست هم اندیشی مشاورین ایثارگران دستگاه های اجرایی در استان البرز برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

نشست هم اندیشی مشاورین ایثارگران دستگاه های اجرایی در استان البرز برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در نشست هم اندیشی مشاورین ایثارگران دستگاه های اجرایی استان گفت: اگر به دنبال الگوی مناسب در راستای کار برای مردم و کشور می گردیم شهدا بهترین الگو هستند.

به گزارش «ایثار» امیرحسین دانش کهن در نشست هم اندیشی با مشاورین ایثارگران دستگاه های اجرایی استان البرز که با حضور معاونین ادره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در خانه شهید امام زاده محمد (ع) کرج برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران گفت: اماکن مزین به نام شهدا مانند خانه شهید، معراج شهدای بیلقان، حسینیه های شهدا و ... در حال احیا هستند.
وی با اشاره به تشییع پیکر بیش از هفت هزار شهید دوران دفاع مقدس در معراج شهدای بیلقان و با تاکید بر اینکه ما نیز باید به این جریان کمک کنیم، عنوان کرد: معراج شهدای بیلقان به یک زیارتگاه تبدیل شده و مراسم مختلفی در آن در حال برگزاری است، این مکان به دست فراموشی سپرده شده بود که با همت دوستان و مسئولین احیا شد. این اماکن بسیار نورانی و عطرآگین و مملو از معنویت هستند که به آنها نیاز داریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با تاکید بر ضرورت برگزاری یادواره های شهدا و معرفی اماکن مزین به نام آنها بیان کرد: برخی از ایثارگران چند سال دیگر میهمان ما نیستند، به ویژه والدین شهدا که 82 درصد آنها از دنیا رفته اند. چند سال بیشتر فرصت نداریم تا به این عزیزان خدمت رسانی کنیم. امام راحل نیز فرموده اند که خدمت به خانواده های شهدا خدمت به نبی اکرم (ص) است، لذا نباید از این امر غافل شویم.
دانش کهن خدمت رسانی به آنها را فرصتی طلایی برای دنیا و آخرت ما دانست و مطرح کرد: وظیفه انسانی ماست که برای ایثارگران عزیزی که جان خود را برای این نظام و انقلاب فدا کردند اقدامات ویژه ای انجام دهیم، البته این ایثارگری ها با مادیات دنیوی قابل سنجش نیستند. استان البرز بیش از 5 هزار و 200 شهید را تقدیم انقلاب کرده که بنیاد شاید به تنهایی قادر به تولیدات فرهنگی از زندگی این کبوتران خونین بال نیست.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، دستگاه های مختلف می توانند هر سال تولیداتی از جمله چاپ کتاب در مورد شهدای خود داشته باشند. مقام معظم رهبری نیز بر مکتوب کردن خاطرات شهدا تاکید دارند زیرا از این طریق خاطرات شهدا در تاریخ جاودانه می شود اما تاکنون کوتاهی هایی در این زمینه صورت گرفته است. در همین شهر کرج شهدای شاخصی داریم که باید در خصوص زندگی آنها کار کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز بیان کرد: شهدا خاطرات ویژه و بسیاری دارند که باید آنها را احیا کنیم و این عزیزان را به مردم معرفی کنیم تا به الگوهایی برای جوانان تبدیل شوند. اگر به دنبال الگوی مناسب برای کار و مردم و کشور می گردیم شهدا بهترین الگو هستند که شهید رئیسی راه آنها را ادامه داد. امیدواریم مردم با حضور حماسی در انتخابات به فرد اصلحی رای دهند که ادامه دهنده راه شهدا و گره گشای مشکلات کشور باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/828013/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

کاهش ساعت کاری ادارات فارس

پسر حاج‌خلیل؛ یادداشتی از زندگی حاج یونس

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

این یک باور غلط است!

چه زمانی از عضله شل کن استفاده کنیم؟

استراحت های کمردرد به چه صورت باید باشد؟

نمرۀ قبولی به آرایش جنگی دولت

فرمانده بی‌هیاهو

حضور دولت پزشکیان یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری انسجام درونی در کشور است

دیپلمات پیشین: بعید است حملات سنگین اسرائیل دوباره و به زودی رخ دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

التهاب زدایی، ضد سرطان و فشار خون و بهبود سلامت جنسی، همه در یک میوه تابستانی

از آرتروز زانو رنج می‌برید؟

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

رجزخوانی دختر دهه نودی شهر در استان فارس

10 روز مانده به پایان مهلت دریافت معاینه فنی خودرو

کاهش ساعت کاری اداره‌های فارس

ملت ایران و نیرو‌های مسلح ، پیروز واقعی جنگ 12 روزه

آیین سینه زنی لاری با قدمت 100 ساله

سرمقاله سازندگی/ تقویت دیپلماسی عمومی

راز بقای ترامپ در سیاست آمریکا

وقتی علم، بدن را شفاف کرد؛ از اشعه‌ای مرموز تا نگاهی به درون بدن/ سیر تکامل تصویربرداری پزشکی

اضطراب واقعی چه نشانه‌هایی دارد؟/ راهکارهای تغذیه‌ای برای کاهش اضطراب

نقش مؤثر ویتامین‌ها در کاهش استرس

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: باوحود جهش 50 درصدی مصرف بنزین عرضه پایدار بود

عارف: راهبرد دولت تقویت پرداخت تسهیلات برای اشتغال است

وزیر نیرو: قطعی برق شبانه را کاهش می‌دهیم

دبیر انجمن حبوبات ایران: قیمت حبوبات کاهش می یابد

وزیرصنعت: قیمت خودرو با ملاحظات تنظیم بازار تعیین شد

پیش‌بینی کاهش قیمت برنج با ورود محصول امسال و واردات

30 هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در 4 بورس ایران

نرخ تورم صنعت به 32.9 درصد رسید