پیام فارس

آخرين مطالب

اجرای 272 پروژه آبفا طی دولت سیزدهم در فارس/ تحقق 100 درصدی مصوبات سفر ریاست جمهوری اجتماعي

اجرای 272 پروژه آبفا طی دولت سیزدهم در فارس/ تحقق 100 درصدی مصوبات سفر ریاست جمهوری
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب فارس به ارائه آماری از اقدامات انجام شده در این حوزه طی عمر سه ساله دولت سیزدهم پرداخت.
علی شبانی امروز، 22 خردادماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز در پاسخ به خبرنگار ایسنا در خصوص دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه آبفا استان گفت: در دولت سیزدهم 272 پروژه با اعتباری بالغ بر 5 هزار میلیارد تومان در استان فارس شروع شده است.
وی از تحقق 100 درصدی پروژه‌های مصوب سفر دوم ریاست جمهوری به استان فارس خبر داد و افزود:‌ مهم‌ترین این پروژه‌ها تصفیه فاضلاب آباده، کازرون و روستای شهرمیان بوده است.
شبانی با بیان اینکه همچنین 641 پروژه با اعتبار 2 هزار میلیارد تومان حوزه آبفا در دست اجرا داریم، ابراز امیدواری کرد که بتوان از این پروژه‌ها در هفته دولت امسال بهره‌برداری کرد.
مدیرعامل آبفا فارس در بخش دیگری از سخنان خود با تصریح اینکه بازه زمانی 25 تا 31 خردادماه به نام هفته صرفه‌جویی آب نام‌گذاری شده است، به ارائه آماری در این خصوص پرداخت و گفت: در استان فارس 36 شهرستان، 120 شهر و 2100 روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان فارس هستند.
وی از فعال بودن یک هزار و 200 حلقه چاه آب، 20 هزار کیلومتر شبکه توزیع و 10 هزار کیلومتر خط انتقال در استان فارس خبر داد و افزود: شبکه جمع‌آوری فاضلاب در 12 شهر و 8 روستای استان فعال است.
شبانی با بیان اینکه همچنین 9 تصفیه‌خانه در سطح استان فارس فعالیت دارد، تعداد مشترکان آب در شهرها و روستاهای استان فارس منهای کلانشهر شیراز را یک میلیون و 100 هزار مشترک اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت آبفا فارس با تصریح اینکه سالانه بیش 4 تا 5 درصد رشد مشترکین آب در شیراز داریم ولی در استان فارس این آمار حدود 3 درصد است،‌ گفت: تلاش‌های زیادی در عرصه تأمین آب در استان انجام می‌شود اما هرچه تلاش می‌کنیم احساس می‌کنیم سر جای قبلی هستیم.
وی بیان کرد: قصد نگران کردن مردم نداریم ولی وضعیت آب استان فارس خیلی مطلوب نیست ولی در عین حال در زمینه تنش آبی و کم آبی گرچه هنوز علی‌رغم بارندگی‌های امسال، به میزان بارندگی سال گذشته نرسیده‌ایم، نگرانی هم بابت تأمین و توزیع آب نداریم.
شبانی با بیان اینکه در یکی از مناطق جهرم عمق چاه آب به 650 متر رسیده است، خواستار اصلاح نگاه‌ها به مصرف آب شد و گفت: از قدیم ضرب‌المثل این بوده است که هر کاری راحت است، مانند آب خوردن می‌مانند، در صورتی که امروز تأمین آب شرب سخت‌ترین کار شده است.
مدیرعامل آبفا فارس از عموم مردم استان خواست تا حداقل 20 درصد در مصرف خود صرفه‌جویی کنند و سپس افزود: اگر 20 درصد در مصرف آب منازل و ادارات صرفه‌جویی شود، 42 میلیون متر مکعب آب صرفه‌جویی خواهد شد.
شبانی به نقش استفاده از شیرآلات کم مصرف هم اشاره کرد و از دولت خواست تا تولیدکنندگان داخلی این محصولات را یاری کند و سپس ادامه داد: اگر عموم مردم از شیرآلات کاهنده استفاده کنند بین 50 تا 60 درصد صرفه‌جویی در مصرف آب خواهیم داشت.
مدیرعامل آبفا فارس همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه،‌ آموزش و پرورش و سپاه استان برای انجام کارهای فرهنگی در زمینه مصرف آب خبر داد و گفت: باید طوری در بحث مصرف آب رفتار کنیم که نسل آینده زیان نبیند.
وی بیان کرد: قریب 33 درصد آب مصرفی بابت استحمام در منازل، 20 درصد بابت استفاده از سرویس بهداشتی، 14 درصد بابت استفاده از ماشین‌های لباسشویی استفاده می‌شود و تنها 3 درصد آب آشامیدنی برای شرب استفاده می‌شود که این آمار و ارقام قابل تفکر است.
شبانی میزان سطح برخورداری مردم استان فارس خدمات جمع‌آوری فاضلاب در استان منهای شیراز را حدود 17 درصد اعلام کرد و گفت: با پروژه‌هایی که اکنون در دسترس اجرا داریم، این سطح برخورداری به 25 درصد خواهد رسید.
مدیرعامل آبفا فارس در بخش پایانی سخنان خود یکی از معضلات این حوزه را انشعابات غیرمجاز و نصب پمپ‌های غیرمجاز عنوان کرد و خواستار همکاری مردم برای رفع این معضل شد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/821009/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

کاهش ساعت کاری ادارات فارس

پسر حاج‌خلیل؛ یادداشتی از زندگی حاج یونس

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

این یک باور غلط است!

چه زمانی از عضله شل کن استفاده کنیم؟

استراحت های کمردرد به چه صورت باید باشد؟

نمرۀ قبولی به آرایش جنگی دولت

فرمانده بی‌هیاهو

حضور دولت پزشکیان یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری انسجام درونی در کشور است

دیپلمات پیشین: بعید است حملات سنگین اسرائیل دوباره و به زودی رخ دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

التهاب زدایی، ضد سرطان و فشار خون و بهبود سلامت جنسی، همه در یک میوه تابستانی

از آرتروز زانو رنج می‌برید؟

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

رجزخوانی دختر دهه نودی شهر در استان فارس

10 روز مانده به پایان مهلت دریافت معاینه فنی خودرو

کاهش ساعت کاری اداره‌های فارس

ملت ایران و نیرو‌های مسلح ، پیروز واقعی جنگ 12 روزه

آیین سینه زنی لاری با قدمت 100 ساله

سرمقاله سازندگی/ تقویت دیپلماسی عمومی

راز بقای ترامپ در سیاست آمریکا

وقتی علم، بدن را شفاف کرد؛ از اشعه‌ای مرموز تا نگاهی به درون بدن/ سیر تکامل تصویربرداری پزشکی

اضطراب واقعی چه نشانه‌هایی دارد؟/ راهکارهای تغذیه‌ای برای کاهش اضطراب

نقش مؤثر ویتامین‌ها در کاهش استرس

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: باوحود جهش 50 درصدی مصرف بنزین عرضه پایدار بود

عارف: راهبرد دولت تقویت پرداخت تسهیلات برای اشتغال است

وزیر نیرو: قطعی برق شبانه را کاهش می‌دهیم

دبیر انجمن حبوبات ایران: قیمت حبوبات کاهش می یابد

وزیرصنعت: قیمت خودرو با ملاحظات تنظیم بازار تعیین شد

پیش‌بینی کاهش قیمت برنج با ورود محصول امسال و واردات

30 هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در 4 بورس ایران

نرخ تورم صنعت به 32.9 درصد رسید