پیام فارس

آخرين مطالب

پایان تابستان 1403؛ عملیات فیبر نوری شیراز به پایان می‌رسد اجتماعي

پایان تابستان 1403؛ عملیات فیبر نوری شیراز به پایان می‌رسد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - محمدهادی ایمانیه دوشنبه بیست و یکم خرداد ماه در سفر یک روزه به تهران، دستور کار خود را توسعه بیش از پیش فارس، با رایزنی‌های فشرده و چند جانبه در سطوح عالی وزارتخانه‌ها قرار داد.
استاندار فارس در دیدار با امیر رستگاری معاون وزیر دفاع، ایجاد هاب تولید تجهیزات پزشکی در شیراز را به سبب قطب بودن این کلانشهر در حوزه سلامت پیگیری کرد که مقرر شد به زودی جلسه‌ای در شیراز با حضور شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه سلامت برگزار و تصمیم‌های نهایی جهت آغاز به کار این طرح ارزشمند با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان اوقاف کشور اتخاذ شود.
محمد هادی ایمانیه سپس با همراهی محمد حسن اسدی شهردار شیراز در جلسه‌ای با وزیر کشور رفع کمبود واگن مترو شهر شیراز را پیگیری کرد که در این زمینه نیز تصمیمات خوبی اتخاذ شد که با تحقق آنها امیدواریم شاهد افزایش واگن‌های مترو و همچنین کاهش فاصله حرکت به ویژه در خط 2 شیراز باشیم.
در راه آهن شیراز به اهواز وزارت نفت همکاری می‌کند
نماینده عالی دولت در فارس در بخش دیگر سفر خود به تهران در جلسه با محمد جواد اوجی وزیر نفت احداث خط انتقال فرآورده‌های نفتی از جنوب کشور به شیراز و همچنین احداث پالایشگاه شماره 2 این کلان شهر را پیگیری کرد.
او همچنین همکاری وزارت نفت برای احداث راه آهن شیراز به اهواز را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.
ایمانیه سپس در دیدار با مجید چگنی معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی گاز ایران، موضوع خط انتقال گاز در شهر بین المللی سلامت شیراز را بررسی و راه‌های جابجایی این خط را با هدف آزاد شدن بخشی از زمین‌های این شهر بین المللی و همچنین استفاده سرمایه‌گذاران حوزه سلامت بررسی و پیگیری کرد.
نماینده عالی دولت در فارس سپس با حضور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه با عیسی زارع پور وزیر ارتباطات وضعیت ارتباطات و پیشرفت پروژه‌های فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها در فارس را پیگیری کرد. وی در این جلسه با اشاره به تفاهمات قبلی برای انجام این کار، به پیگیری و رفع مشکلات موجود در این مسیر تاکید کرد.
با توجه به تبادل نظر‌های صورت گرفته نیز مقرر شد اجرای فیبر نوری در کلانشهر شیراز تا پایان تابستان و سایر شهر‌های استان تا دهه مبارک فجر سال جاری به اتمام برسد.
او همچنین با طرح موضوع پوشش آنتن دهی آزادراه شیراز اصفهان از قول مجموعه وزارت ارتباطات برای رفع مشکلات آنتن دهی آزادراه حضرت شاهچراغ علیه السلام طی 14 روز آینده خبر داد.
آغاز قطعه 8؛ در آینده‌ای نزدیک
استاندار فارس سپس در دیدار با مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی تکمیل هرچه سریع‌تر قطعه 7 آزادراه شیراز به اصفهان را خواستار شد و زمان شروع به احداث قطعه 8 و توافقات لازم در این زمینه را به بحث و تبادل نظر گذاشت.
او همچنین تزریق مالی به طرح احداث قطار شیراز به بوشهر را با هدف افزایش سرعت اجرای این طرح با مقام عالی وزارت راه و شهرسازی پیگیری کرد.
راهبرد مسئولان فارس؛ اتحاد برای 87 طرح کلان استان
استاندار فارس در پایان سفر خود به تهران در جلسه مجمع نمایندگان استان فارس که با حضور 16 نفر از نمایندگان مردم شریف فارس در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن آرزوی توفیق برای نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، بر نهایت استفاده از وقت در جهت خدمتگزاری و اهتمام جدی در مسیر اعتلای استان و شهرستان‌های فارس تاکید کرد.
او گفت: نعمت خدمتگزاری و تلاش در راستای کسب رضایت مردم که در نهایت رضایت خداوند متعال را نیز کسب می‌کند به شما نمایندگان اعطا شده است؛ شکر این نعمت، انجام وظیفه در حد توان و اختیارات است و امیدواریم در چهار سال پیش رو با کسب رضایت مردم، اعتلای بیش از پیش نظام مقدس و شهید پرور جمهوری اسلامی ایران را شاهد باشیم. 
ایمانیه با تاکید براینکه اقشار، احزاب، گرایش‌های سیاسی، صاحب نظران، مدیران اجرایی استانی در مباحث مرتبط با منافع استانی باید یکصدا، واحد و یکپارچه در میدان باشند، افزود: بنا بر مقدرات الهی تقریبا مجلس دوازدهم با دولت چهاردهم همزمان باهم فعالیت خواهند کرد؛ مسئولین استان با نمایندگان مجلس در 87 پروژه فارس هم قسم می‌شوند تا مردم استان در بالاترین سطح برخورداری از امکانات قرار داشته باشند.
او تصریح کرد: لحاظ عدالت در انجام پروژه‌ها با توجه بر آمایش سرزمینی استان، بالاتر بودن پیشرفت فیزیکی طرح ها، اولویت‌داربودن آن پروژه در توسعه استان و منفعت جمعیت بیشتر مردم از آن طرح و در نهایت تناسب با جایگاه علمی و فناوری استان در این هشتاد و هفت طرح مد نظر قرار گرفته شده است تا همه مسئولین استانی اعم از نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل دادگستری استان، مدیران نظامی و انتظامی استان تمام توان و همت خود را برای تکمیل این طرح‌ها در دوران دولت چهاردهم و مجلس دوازدهم به کار ببرند.
باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/820979/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتحاد شوم برای نجات سیاستمداری فاسد

بازگشت به سیاست تخریب

اتهام بدون سند

اخراج حدود 150 خبرنگار

از رباط کریم تا رباط بخیل؛ درباره‌ اخراج شتاب‌زده پناه‌جویان افغانستانی

چراغ سبز پکن به فروش جنگنده‌های پیشرفته به تهران؟

ایران؛ حرکت بر لبه تنهایی

رسوایی جنسیِ ادامه دار؛ زخم «اپستین گیت» دهن باز کرد

هک و تحریم اتاق جنگ

سکانس‌هایی از رد خون

دلیل تفاوت فشار بین ماکسیمم و مینیمم

در جریان افزایش فشارخون چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 19 تیر 1404

نان به نرخ دولتی به دست مردم نمی‌رسد

کشف داروهای فاقد مجوز در مرودشت

درگیری محیط‌بانان با شکارچیانِ مسلح برای نجات حیات وحش در لارستان

آغاز کاشت ذرت تابستانه در 75 هزار هکتار از مزارع فارس

بیشترین شهدای دانش آموز دبستانی‌ بودند

فعال اصلاح طلب: صحبت‌های پزشکیان با کارلسون در راستای خواسته اکثر ایرانیان بود

حمله تندروها به مصاحبه استراتژیک رئیس جمهور

مسیر دشوار دیپلماسی

در کشور ما از هر 4 نفر حداقل یک نفر فشار خون دارد و نمی‌داند!

هشدار طب ایرانی درباره آلودگی هوا و توصیه‌هایی برای پیشگیری از آسیب‌ها

بازدهی بورس در هفته سوم تیر 1404

تولید بیش از 40 تن ماهی در شهرستان کوار

گوجه‌فرنگی داراب به بازار کشورهای حوزه خلیج فارس رسید

دست‌های آلوده

حمله‌ به‌ فردو و پرده‌های ابهام

مصاحبه پزشکیان به چالش کشیدن روایت لابی اسرائیل در آمریکا بود

بیکاری گسترده

نقش پروبیوتیک‌ها در سلامت‌ بدن / هشدار مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها

مسکو سیتی کجاست؟ همه چیز درباره مدرن‌ترین منطقه شهر مسکو در روسیه

وزیر کار: با مدیریت سیاسی نمی توان اقتصاد را مدیریت کرد

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری: باید وجه مسافران بدون هیچ‌گونه کسری بازگردد

تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید

شیاد مذاکره!

بیانیه الجزایر؛ محملی برای غرامت جنگ 12 روزه

راز خشم تندروها از پزشکیان

تاثیر تغذیه مناسب در کاهش آسیب‌های ناشی از آلودگی هوا

کاهش قیمت برنج در راه است

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه امامی به کانال 78 میلیون تومانی وارد شد

مراسم عزاداری سالروز دفن شهدای کربلا در سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران

برگزاری آزمون ورود به مدارس سمپاد از فردا

تشعشعات رادیواکتیو؛ تهدیدی جدی یا اغراق رسانه‌ای؟

تفاوت آتش‌بس، ترک مخاصمه و معاهده صلح

سفید و سیاه یک مصاحبه

ورود 8 داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور

کاهش قیمت برنج در اه است

تکذیب فیلم منتسب به سهامداران بورس

فراخوان وزارت اقتصاد برای انتخاب بازارگردان اوراق مالی اسلامی