پیام فارس

آخرين مطالب

یک تحلیلگر سیاسی: اصول گرایان در تاکید بر میراث دولت اشتباه می کنند مقالات

یک تحلیلگر سیاسی: اصول گرایان در تاکید بر میراث دولت اشتباه می کنند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - آخرین خبر /متن پیش رو توسط «رحمان قهرمان پور» نوشته شده و بازنشر آن در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
رحمان قهرمان پور| نامزد های اصول گرا و صدا و سیما مدام خود را ادامه دولت مرحوم‌ رئیسی معرفی می کنند و تصور می کنند برجسته کردن این موضوع به نفع آنهاست.اما به لحاظ تکنیکی و اصول کمپین این کار بیشتر از آنکه فرصت باشد تهدید است.

1- وقتی میراث دولت را برجسته می کنید ناخواسته وضع موجود را برجسته می کنید و نامزدهای اصول گرا حامی وضع موجود تصویر می شوند. این در حالی است که عامل وضع موجود یعنی نامزد مستقر در انتخابات حضور ندارد و لذا دفاع از وضع موجود توسط دیگرانی که نقش مستقیم در آن نداشته اند باور پذیر نیست.
2-تاکید بر وضع موجود و‌میراث دولت با این پیش فرض همراه است که وضع موجود خوب است و باید ادامه پیدا کند. این گزاره به راحتی در کمپین قابل نقض است. انتخابات و رای دادن محل رودربایستی نیست که رای دهنده به احترام فلان فرد ضعف های او را نادیده بگیرد. به این ترتیب ادعای نامزدهای اصول گرا درباره بهبود وضع موجود زیر سوال می رود و باور پذیر جلوه نمی کند.
3- بر اساس قاعده انتقال رای در کمپین رای هیچ نامزدی کامل به نامزدهای دیگر منتقل نمی شود.لذا رای آقای رئیسی هم تمام و کمال به هیچ نامزدی کنتقل نخواهد شد. افزون بر این آرای مردد و استراتژیک در فقدان آقای رئیسی رای خود را به راحتی عوض می کنند.چون به خود آن‌مرحوم و نه اصول گرایان رای داده بودند. یعنی این رای دهندگان الزاما اصول گرا نیستند.
4- تاکید بر میراث دولت رئیسی آن هم در حالی که چهار نامزد مدعی ادامه راه او هستند نه تنها اعتبار پیام ادامه راه دولت را کم اعتبار می کند بلکه به پراکندگی آرای اصول گرایان و کاهش شانس پیروزی آنها نزد آرای مردد کمک می کند. آرای مردد با این فرض که رای اصول گرایان بین چهار یا پنج نامزد پخش می شود نتیجه می گیرند احتمال پیروزی آنها کمتر است و لذا به نامزدی که شانس برنده شدن بیشتری دارد، رای استراتژیک می دهند.
5- وقتی چهار نامزد اصول گرا با گرایش های مختلف و احتمالا متضاد یک پیام مشابه بفرستند، با پدیده پارازیت در ارسال پیام مواجه می شویم. رای دهنده می گویند این چه میراثی است که تفاسیر متضادی از آن وجود دارد و این تفاسیر متضاد را کسانی ارائه می دهند که جزو کابینه دولت نبوده اند و حتی با دولت زاویه داشته اند.
6-وقتی شورای نگهبان صلاحیت هیچ یک از اعضای کابینه رئیسی را تاید نکرده است چگونه می توان از کارنامه آن دولت نزد رای دهنده مردد و حتی اصول گرا دفاع کرد؟ اگر میراث دولت تا این اندازه باارزش بوده چرا هیچ کسی از کابینه دولت صلاحیت نگرفته است؟
کلام آخر: اغراق درباره کارنامه دولت و تاکید بیش از حد بر آن جذب کننده آرای مردد نیست. شاید پایگاه رای اصول گرایان را امیدوار کند اما به گسترش پایگاه رای اصول گرایی کمکی نخواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/820817/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیغ زدن یا مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع

کافئین در خواب هم مغز را بیدار نگه‌ می‌دارد

پیش‌ بینی بورس شنبه 21 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 21 تیر 1404

مخالفان مذاکره یا درکی از واقعیت ندارند یا منافع گروهی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند

بیت‌کوین با عبور از 118 هزار دلار رکورد زد

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان از آینده بازار ارز و طلا

یارانه سیاه و رانت، صنعت خودرو را به کدام سو می برد؟

این ترکیب غذایی سبب تقویت مغز می‌شود

چک‌های 2 بانک هک شده پاس نمی‌شوند؟

بهترین نوشیدنی‌ها برای کوچک کردن شکم

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: با دقت معامله کنید

داستان ضرب سکه در کانادا

بزرگداشت شهدای دفاع مقدس و جنگ 12 روزه در شهر بهمن

حرکت نمادین کاروان اسرای کربلا در فسا برگزار شد

آیا چین به ایران اسلحه می فروشد؟

بدنسازها به چه مواد معدنی و ویتامین‌هایی نیاز دارند؟

چراغ کسب و کارها در جنگ 12 روزه خاموش نشد

تسکین فوری دردهای مفصلی در خانه؛ بدون نیاز به دارو یا جراحی!

قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه 20 تیر ماه

*مدیرعامل بیمه دی: شهدای اخیر گلستان، نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

آیا بازی شطرنج در پیشگیری از آلزایمر نقش دارد؟

سقوط صادرات فرش ایرانی در یک دهه اخیر

برگزاری آزمون ورودی مدارس سمپاد در آباده

واژگونی خودرو در محور شیراز - سروستان 6 مصدوم برجا گذاشت

چرخش بزرگ واشنگتن در برابر پوتین

چه زمانی شام بخوریم که چاق نشویم؟

قیمت برنج رکورد زد؛ چرا بازار برنج به تلاطم افتاد؟

فاصله شیراز - بندر عباس کوتاه می‌شود

بهترین ویتامین‌ها برای تقویت استخوان‌ کدامند؟

سخنگوی سازمان مالیاتی کشور: مالیات ابرازی صاحبان مشاغل 19 برابر شد

شکست افسانه‌های صهیونیستی با انسجام ملی و ایستادگی ملت

کشف 8 دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در جهرم

بسته حمایت از تولید چه ویژگی هایی دارد؟

آغاز برداشت گندم از مزارع اقلید

این مواد غذایی سرشار از امگا 3 هستند

پروازهای دوشنبه به تهران از سر گرفته می‌شود

اختصاص 10 همت اعتبار برای رفع تنش آب روستایی و عشایری

راز سلام نظامی قهرمان کشتی آسیا روی سکو

تایمز: آیا رابطه صمیمی ترامپ و پوتین به پایان رسیده است؟

با خواص معجزه آسای فیبر بیشتر آشنا شوید

تشدید رکود بازار طلا با ورود به محرم و صفر

پرواز رشت بغداد از سر گرفته شد

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمزارز در نی‌ریز

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت

طرح معاینه فنی در شیراز/از لزوم اجرای طرح تا دردسرهای شهروندان

واژگونی خودرو تیبا با 5 مصدوم

کاهش 22 درصدی خطر آلزایمر با دوچرخه‌سواری منظم

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

دیپلماسی چاپلوسی؛ جهان قلق ترامپ را پیدا کرده است؟