پیام فارس

آخرين مطالب

چرا بایدن در نظرسنجی‌های اخیر شکست می‌خورد؟ مقالات

چرا بایدن در نظرسنجی‌های اخیر شکست می‌خورد؟
  بزرگنمايي:

پیام فارس - عصر ایران /متن پیش رو در عصر ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
بایدن در میان رأی‌دهندگان احتمالی، با 1 امتیاز در "ویسکانسین" و 3 امتیاز در "پنسیلوانیا" از "دونالد ترامپ" عقب‌تر و با 1 امتیاز در "میشیگان" پیشتاز است. غلبه بر این 3 ایالت، راهی برای انتخاب مجدد او است و بدون‌شک امکان‌پذیر است.

پیام فارس

بایدن در میان رأی‌دهندگان احتمالی، با 1 امتیاز در "ویسکانسین" و 3 امتیاز در "پنسیلوانیا" از "دونالد ترامپ" عقب‌تر و با 1 امتیاز در "میشیگان" پیشتاز است. غلبه بر این 3 ایالت، راهی برای انتخاب مجدد او است و بدون‌شک امکان‌پذیر است.
بااین‌حال، بایدن در حال مغلوب‌شدن است و مسیری که پیش‌رویش قرار گرفته، روزبه‌روز صعب‌تر می‌شود. بایدن در سال 2020، فقط در میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین به پیروزی نرسید. او قهرمان "آریزونا"، "جورجیا" و "نوادا" بود. ولی اکنون براساس آخرین نظرسنجی "نیویورک‌تایمز و کالج‌ سینا" و روزنامۀ «فیلادلفیا اینکوایرر» با 6، 9 و 13 امتیاز در این ایالت‌ها از ترامپ عقب است. آیا این ایالت‌ها قرمز (جمهوری‌خواه) شده‌اند؟ خیر. همین نظرسنجی نشان می‌دهند که دموکرات‌ها در رقابت‌های سنای آریزونا و نوادا رتبۀ بالاتری دارند. آن‌ها همچنین در رقابت‌های سنا در پنسیلوانیا و ویسکانسین نیز پیشتاز هستند.
نظرسنجی‌های ملی نشان می‌دهند که دموکرات‌ها برای کنترل کنگره اندکی از جمهوری‌خواهان پیشی گرفته‌اند ولی انگار رأی‌دهندگان به دموکرات‌ها روی نیاورده‌اند. چه اتفاقی افتاده است؟
به نظر می‌رسد این هفته تیم بایدن با به‌چالش‌کشیدنِ ترامپ در دو مناظره، روند رقابت را متحول می‌کند. مناظرۀ نخست در 27 ژوئن برگزار خواهد شد و دیگری در ماه سپتامبر. ویدئوی کُری‌خوانیِ بایدن جنجال‌برانگیز بود. او می‌گفت: «دونالد ترامپ در سال 2020 دو مناظره را به من باخت و از آن‌زمان حاضر به مناظره با من نشده. حالا طوری رفتار می کند انگار می‌خواهد دوباره با من سرشاخ شود. بسیارخوب، روزم را بساز، رفیق. چرا یک بار؟ دوبار با تو مناظره می‌کنم.»
به نظر می‌رسد بایدن جواب بلوفِ ترامپ را می‌دهد که همیشه دلش دعوا می‌خواهد ولی واقعیت این است که او تمایلی به مناظره‌های بیشتر ندارد در همان روز هم از 3 مناظره‌ای که کمیسیون مناظرات ریاست‌جمهوری برای سپتامبر و اکتبر برنامه‌ریزی کرده بود، کناره‌گیری کرد و درخواست کمپین ترامپ برای برگزاری 4 مناظره را رد کرد.
شاید واقف نباشد که نتیجۀ کنارکشیدن از مناظره‌ چیزی نیست جز سابقۀ بد و سیاست پرابهام. درخلال فعالیت کمپین‌های انتخاباتی، مناظره‌ها بیش از هر عامل دیگر در ایجاد انسجام و اطلاع‌رسانی به مردم مؤثرند. بایدن تعداد مناظره‌ها را به یک‌سوم کاهش داده و به‌این‌ترتیب کار کاندیداهای آینده را راحت‌تر کرده است. درواقع با این کار پیغام می‌دهد که مناظره‌ها را به‌کلی کنار بگذارید و بروید پی کارتان.
از نظر استراتژیک به راحتی می‌توان فهمید که چرا نامزدی قدرتمند و پیشتاز نمی‌خواهد وجهۀ خود را در جریان مناظره‌ای بد از بین ببرد. به‌همین‌دلیل هم ترامپ از مناظره‌های مقدماتی جمهوری‌خواهان صرف‌نظر کرد، اما باید توجه داشت که حالا بایدن عقب است و به فرصت‌هایی نیاز دارد تا به رأی‌دهندگان ثابت کند که دربارۀ او اشتباه کرده‌اند. او به بزنگاه‌هایی نیاز دارد تا آن‌ها را متقاعد کند که پنداشتِ ذهنی خود را درمورد ترامپ کنار بگذارند. بایدن می‌توانست سه‌چهار موقعیت یا شاید بیشتر از این داشته باشد و بازی را به نفع خود تغییر دهد.
به‌عبارت‌دیگر، بایدن ژست نامزدی فاتح را گرفته که انگار از بد حادثه به‌جای کسی که بازنده است، به رقابت ادامه می‌دهد. او و دموکرات‌ها باید این مسأله را در نظر بگیرند و تحلیل کنند که چرا در نظرسنجی‌ها عقب افتاده‌اند و چه می‌توان کرد تا این وضعیت جبران شود. روشن‌ترین دلایل در کاهش آراء بایدن به قرار زیر است:
اول/ نادرستی نظرسنجی ها: شاید معتقد باشند که نظرسنجی‌ها اشتباه می‌کنند. به نظر می‌رسد بایدن چنین دیدگاهی داشته باشد. او هفتۀ گذشته به سی‌ان‌ان گفت: «داده‌های نظرسنجی همیشه اشتباه بوده است. "آکسیوس" -سایت خبری آمریکایی که در سال 2016 به‌همتِ کارمندان سابق پولیتیکو یعنی جیم وندهای، مایک الن و روی شوارتز تأسیس شد.- گزارش می‌دهد که انکار نظرسنجی‌ها در مبارزات انتخاباتی بایدن، متداول است.
در این مورد دو نکته وجود دارد. اولین نکته این است که چنین چیزی صحت ندارد. حتی زمانی که کارشناسان، موج قرمز را در سال 2022 پیش‌بینی می‌کردند، نظرسنجی‌ها نشان دادند که جمهوری‌خواهان کوتاهی کرده‌اند و حق با آن‌ها بوده است. سایت نظرسنجیِ "فایوتِرتی‌اِیت" در گزارشی آورده است که: «نظرسنجی‌ها در سال 2022 دقیق‌تر از هر دوره‌ای [دست‌کم از سال 1998 تا آن‌زمان] بوده‌اند..
نکتۀ دوم این است که اگر نظرسنجی‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوریِ اخیر اشتباهاتی داشته‌اند، به‌علتِ تعصب نسبت به دموکرات‌ها بوده است. ترامپ در سال‌های 2016 و 2020 قوی‌تر از آن چیزی بود که نظرسنجی‌ها پیش‌بینی می‌کردند. نتیجۀ نظرسنجی‌ها ممکن است اشتباه باشد، اما لزوماً به نفع بایدن نیست و می‌تواند به این معنا باشد که ترامپ قوی‌تر است و اتفاقاً در حق او اجحاف شده است. 
ترجمه لیلا احمدی

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/816586/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شب سوم مسلمیه ، عزاداری مومنان در آستان حضرت عبدالعظیم(ع )+فیلم

برگزاری جشن نسیم مهر در تبریز

قرارگاه خاتم پل خلیج فارس را می سازد

گزارش خبرنگار مهر از حال و هوای موکب ها در ایام مسلمیه ری

«شهید جمهور» به دنبال بازسازی اعتماد مردم و مسوولان بود

بیانیه اخیر مسعود پزشکیان، مایه دلگرمی اهل سنت بود

عملیات رفح مُهر تایید شکست دشمن است/کمین مرگ در انتظار اشغالگران

متفکر آمریکایی مطرح کرد: هشت درس از جنگی که قرار نبود انقدر طول بکشد

سخت‌ترین نبرد نیروی دریایی آمریکا از زمان جنگ جهانی دوم

شفیعی کدکنی: روسیه برای نابودی زبان فارسی در آسیای‌میانه می‌جنگد

امانت ریاست جمهوری به اهل آن سپرده شود

احتمال وقوع رگبار باران و گرد و غبار در بخش‌هایی از هرمزگان

اجلاسیه 392شهیده اهل تسنن در سلماس

«خلیلی‌مهر» برای امنیت جامعه به شهادت رسید

وبسایت اصلاح‌طلب: اصولگرایان هنوز نفهمیده‌اند کاندیدای «اصلح»شان کیست؟!

مواد غذایی موثر در بیماری دیابت

اوقات شرعی فردا یکشنبه، 27 خرداد

افتتاحیه ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در فارس برگزار می‌شود

پیروزی چادرملو اردکان مقابل وحدت مهریز در لیگ برتر فوتبال ساحلی

تلاش اصلاح طلبان برای نمایندگی تغییر

هشدار به کاندیداها

تکیه بر چشم‌انداز

تحلیلگر اصلاح‌طلب: آیا فرقی دارد که چه کسی رییس‌جمهور شود؟

مردم در مورد همستر کامبت چگونه فکر می‌کنند؟

پزشکیان به شیراز سفر می‌کند

احداث خانه‌های ایثار و مراکز اقامتی مهمترین مطالبه جانبازان و ایثارگران ایلام است

سفر یک روزه معاون توسعه، منابع و برنامه ریزی بنیاد مازندران به شهرستانهای محمودآباد و فریدونکنار

حمله «جوان» به کارشناس برنامه‌های انتخاباتی: رفع فیلترینگ را برای چه می‌خواهی؟

انتخاب سخت جلیلی و قالیباف

روزنامه اصولگرا: پزشکیان فاجعه است و هیچ ایده ای ندارد

از کارشناسان بپرسید

کودکان چه دوره‌ای از زندگی‌اشان دچار یبوست می‌شوند؟

یارانه 5 میلیونی، گوش بازار دلار را تیز کرد

تاکتیک خاص استقلال برای سورپرایز هواداران در نقل‌وانتقالات

تا جان در بدن دارید همستر کامبت بازی نکنید!

یارانه‌های دولتی خودروسازان چینی را از خطر ورشکستگی نجات داد

پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه 27 خرداد 1403

اصلاح مصوبه دولت درباره برنداپل؛ ایفون13مجاز شد

توسعه اهداف آموزشی باید به صورت ویژه‌ پیگیری شود

مسائل زیست محیطی شهر به طور مستمر پایش شود

روایت رزمنده دفاع مقدس از «شهید زاهدی»/حاج حسین جاوری: آرزویم ملحق شدن به 300 رفیق شهیدم است

میزبانی رسانه ملی در هفتمین روز تبلیغات تلویزیونی

خلاقیت مهندسان در جبهه‌های نبرد یاری‌گر رزمندگان بود

صعود 8 پله‌ای فارس در جایگاه عملکرد شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی کشور

برق‌رسانی به 32 روستای فاقد برق در سطح فارس

پرداخت کل غرامت بیمه محصولات کشاورزی در فارس

رییس ستاد انتخاباتی در فارس: دولت پزشکیان با روحانی کاملا متفاوت است

تصویب اعتبار 100 میلیارد تومان قیر رایگان برای ساری و میاندورود

مصرف سوسیس از نگاه طب سنتی

کوچ طراحان فرش ایرانی به کشورهای رقیب