پیام فارس

آخرين مطالب

الهیان در گفت‌وگو با شهر:

اتفاقات خوبی در تهران حال رقم‌خوردن است/ به عنوان نماینده مردم رضایتمندی‌شان از عملکرد شهرداری را دیده‌ایم شهرداری تهران

اتفاقات خوبی در تهران حال رقم‌خوردن است/ به عنوان نماینده مردم رضایتمندی‌شان از عملکرد شهرداری را دیده‌ایم
  بزرگنمايي:

پیام فارس - نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: جاهایی که ما حضور داشتیم رضایتمندی مردم از عملکرد شهرداری را دیده‌ایم. به نوعی مردم تهران خواستار تکرار این رویدادها هستند.

زهره الهیان، نماینده مردم تهران و رییس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر درباره عملکرد شهرداری پایتخت در رفع آسیب‌های اجتماعی در دو سال اخیر گفت: در دوران فعلی و مدیریت ششم شهری اتفاقات خوبی در کلانشهر تهران رقم خورده است. یکی از محورهای مهمی که آسیب‌های جدی متاثر از آن داریم، بحث آسیب های اجتماعی است. در همین راستا رویکرد شهرداری تهران در این دوره نسبت به محلات آسیب زا رویکرد مبنایی، اصولی و انسانی است که باعث رقم‌خوردن اتفاقات خوبی در محلات آسیب خیز شده است. 
وی با بیان اینکه خدمات ویژه‌ای به این محلات داده می‌شود، اظهار کرد: ازجمله‌ این اتفاقات ویژه مربوط به بحث معتادان متجاهر و تعداد تختی است که شهرداری برای پذیرش معتادان در دو سال اخیر تدارک دیده است.
الهیان با بیان اینکه بازگشت معتادان به جامعه از دسته خدماتی است که کمک به سالم سازی شهر می کند، گفت: همچنین با توانمندسازی کودکان کار و خانواده هایشان اتفاقات خوبی رقم می‌خورد که اکنون استارت کار توسط شهرداری تهران زده شده و اتفاقات خوبی در حال انجام است. 
الهیان در پاسخ به این سوال که تعامل مجلس یازدهم با شهرداری چقدر در حل مشکلات شهری تاثیرگذار بوده است، بیان داشت: توسعه حمل و نقل عمومی که یکی از مهم‌ترین مشکلات مردم تهران است از مصادیق این امر است. ترافیک، ازدحام قطارهای مترو و آلودگی هوا در پایتخت از موضوعاتی است که چالش‌های جدی ایجاد کرده است. 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رویکرد شهردار تهران مبنایی و اصولی است و سفر اخیر شهردار به چین و اضافه کردن 2700 اتوبوس و 2000 واگن به مترو باعث ترغیب مردم به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی شد. همچنین اضافه شدن 100 هزار تاکسی برقی نیز در کاهش آلودگی هوا و ترافیک موثر است. ثمرات این اتفاقات طی ماه‌های آینده مشخص خواهد شد. 
وی با تاکید بر اینکه نمایندگان در مجلس به جهت آشنایی با مشکلات مردم تهران وظیفه حمایت از این اقدامات را در خود می‌بینند، گفت: مجلس حامی این اتفاقات خوب که منجر به رضایتمندی شهروندان تهرانی می‌شود، است. رویدادهایی که در شنبه‌های امید و افتخار رخ می‌دهد قبلا سابقه نداشته است. همچنین رویکرد فرهنگی شهرداری تهران باعث ارتقا سطح فرهنگ و معنویت کلانشهر تهران شده است. 
الهیان عنوان کرد: در مجموع در حوزه سلامت، سالمندان، کودکان کار، معتادان متجاهر و ... اتفاقات خوبی در حال رقم‌خوردن است. جاهایی که ما حضور داشتیم رضایتمندی مردم از عملکرد شهرداری را دیده‌ایم. به نوعی مردم تهران خواستار تکرار این رویدادها هستند.
رییس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که نقش دیپلماسی شهری را در این دوره چطور ارزیابی می‌کند، بیان کرد: این تعاملات بین المللی کمک خواهد کرد که تجربیات موفق به اشتراک گذاشته بشود. تهران به عنوان‌ پایتخت یک ویترین در عرصه بین‌الملل برای نظام است و توجه به ظرفیت های بین المللی از سوی شهردار باعث خواهد شد که ظرفیت های کلانشهر تهران به سایر کشورها معرفی بشود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/797572/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرارو بررسی کرد: توافق یا جنگ تمام‌عیار؟

علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی

از کجا بفهمیم کبد چرب داریم؟!

تنفس مصنوعی در روزهای قرمز بورس

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

نجات بیماران زیر سقف‌های ویران و شیشه‌های شکسته

آتش‌نشانی که پیکرهای خانواده‌اش را از زیر آوار بیرون آورد

آنها قهرمان بودند؛ روایتی از رنج پرستاران و جراحان بیمارستان شهدای تجریش

دین و ملیت از ایران ما در جهان مدرن مراقبت می کند

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

حق ایران در دریافت خسارت از آمریکا

قدردان آورده «انسجام ملی» باشیم

سوءاستفاده ترامپ از سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا

حسادت کور وطن‌فروشان به محبوبیت محسن چاوشی

دربارۀ ساماندهی مهاجران افغانستانی

قهوه برای کبد خوبه؟!

پایان قیمت‌گذاری دستوری راه نجات بازار

قیمت گوشت قرمز در بازار

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن

دستگیری متخلف قطع درختان در دشت برم کازرون

پول مسافران بلوکه شد

میان دو زندگی

ترکش‌‏ها حیوانات را کشتند

توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی

نقص فنی قطار کرج _ مشهد حوالی سمنان؛ مشکل رفع شد

اجازه معامله پست‌ها را در فارس نمی دهیم

عزاداری ملی‌ ـ مذهبی

نماینده کلیمیان در مجلس: وطن 2700 ساله خود را به هیچ وعده‌ای نمی‌فروشیم

مدرسه موش‌ها

چه زمانی قهوه بخوریم؟!

گوشی دلخواه‌تان را امروز بردارید؛ تا 50 میلیون وام بدون ضامن و اقساط 12 ماهه

راه اندازی قطارهای فوق‌العاده برای زائران اربعین

اختلال اضطراب فراگیر چیست؟

وزیر نیرو: سرمایه‌گذاری در صنعت آب و برق باید جذاب شود

کشف لوازم پزشکی و خانگی میلیاردی فاقد مجوز در فیروزآباد

دپوی زنجبیل‌های ٢ میلیاردی فاقد مجوز لو رفت

چو ایران نباشد تن من مباد

گلباران محل شهادت مسافران پرواز 655 در خلیج فارس

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهیدان محمدرضا ذاکریان و محمد عرفان رمضانی

عاشورا در قاب هنر / برپایی موکب هنرمندان در فسا

خارج کردن توده 11 کیلویی از شکم بیمار 55 ساله

قهوه خوردن زیاد ضرر داره؟

بورس در دوراهی ریزش و بازگشت

تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت 14 فردا

علاج موقت خاموشی‌ها

*کسب رتبه نخست صنعت بیمه، توسط بیمه دی در فصل بهار /فروش سه ماهه بیمه دی بالاتر از سایر شرکت ها*

یک کشته در واژگونی خودرو در جاده دشت ارژن به شیراز

محرم 1447؛ جلوه گاه ایستادگی و انزجار از یزیدیان زمان

عاملین تیراندازی در شیراز دستگیر شدند