پیام فارس

آخرين مطالب

موهبتی در همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی مطرح کرد؛ افزایش 2 برابری فروش بیمه دی در سال جاری/ رشد 140 درصدی سهام بیمه دی بیمه دی

موهبتی در همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی مطرح کرد؛  افزایش 2 برابری فروش بیمه دی در سال جاری/ رشد 140 درصدی سهام بیمه دی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرعامل بیمه دی گفت: ما در سال جاری 2 برابر سال گذشته فروش بیمه داشته‌ایم و تحقق 136 درصدی خرده فروشی بسیار موضوع مهمی است.
به گزارش روابط عمومی بیمه دی، همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی با رونمایی از 2 محصول جدید بیمه‌های خودرو این شرکت برگزار شد.
در این مراسم طاهر موهبتی مدیرعامل بیمه دی با بیان اینکه در 6 ماه اول سال ما رتبه دوم فروش بیمه را در کشور داشتیم اظهار کرد: در بخش شبکه فروش سیاست روشنی داریم و بسته حمایتی در ارتباط با شبکه فروش در نظر گرفته شده است.
وی افزود: ما به سمت سیاست حمایتی از شبکه فروش رفته‌ایم و حمایت‌های تبلیغاتی و ارائه تسهیلات رفاهی، کمک هزینه تابلو، وام کمک هزینه تبلیغات و سهام از شبکه فروش داریم تا بدانند مورد توجه هستند.
مدیرعامل بیمه دی گفت: ما باید به سمت خرده فروشی حرکت کنیم و به بیمه زندگی نیز توجه ویژه‌ای شده؛ کل صنعت بیمه در چند ماه اخیر شاهد کاهش سهم بیمه زندگی بوده است، اما ما در این زمینه شاهد افزایش در بیمه دی بودیم.
امسال 2 برابر پارسال فروش داشتیم
موهبتی بیان کرد: نگاه ما به کسب و کار باید تغییر پیدا کند و شاهد تحولی در صنعت بیمه باشیم، ما در سال جاری 2 برابر سال گذشته فروش بیمه داشته‌ایم و تحقق 136 درصدی فروش خرده فروشی بسیار موضوع مهمی است.
رشد 140 درصدی ارزش سهام دی
وی افزود: ارزش سهام ما به رشد 140 درصدی رسیده که همگی به خاطر تلاش همکاران در اقصی نقاط کشور است.
مدیرعامل بیمه دی با بیان اینکه اگر میخواهیم موفق باشیم باید به خود اهمیت دهیم گفت: ما پرتفویی داریم که 90 درصد آن درمان و 70 درصد آن ایثارگران هستند که هم فرصت و هم تهدید خواهد بود. باید از این ثروت به خوبی استفاده کنیم تا به فرصت تبدیل شود.
سهم جبران باید به 40 درصد برسد
موهبتی با اشاره به اینکه ما در سال 1407 باید سهم جبران را به 40 درصد کاهش دهیم افزود: گرفتن مگا پروژه‌ جدید برای ما تهدید خواهد بود و هیچ‌راهی جز خرده فروشی نداریم و باید تمام توان خود را بر روی بیمه زندگی بگذاریم.
وی افزود: ما در سبد فروش خود چند مگا پروژه داریم که مهم‌ترین آن مربوط به ایثارگران است؛ اگر مشتری ما تجربه خوبی از بخش درمان داشته باشد سایر بیمه‌های خود را به ما خواهد سپرد و شبکه فروش باید به این سمت حرکت کند.
مدیرعامل بیمه دی گفت: شبکه فروش دروازه شرکت است و باید بتوانیم اتفاقات خوبی برای مشتریان رقم بزنیم و آن‌ها شاهد برخورد مناسب باشند.
فرشندگان نگران دیجیتال شدن فروش بیمه نباشند
موهبتی بیان کرد: فروشندگان نباید نگران دیجیتالی شدن فروش‌ بیمه باشند و هیچ‌راهی وجود ندارد جز اینکه فروشندگان در شبکه های اجتماعی حضور پیدا کنند. شبکه های مجازی فضای خوبی برای فروش است که می‌توان مورد استفاده قرار داد.
وی با بیان اینکه باید در زمینه آموزش تلاش شود و‌ دوره‌های لازمه را طی کرد افزود: باید در بازار رقابت یک مزیت نسبت به دیگران داشت و از ظرفیت‌ها، پتانسیل و… به خوبی استفاده کرد تا شبکه فروش قوی وجود داشته باشد.
مدیرعامل بیمه دی گفت: باید هموطنان را برای بهره مند شدن از بیمه توجیه کرد و تلاش شود که مخاطبان بیشتری از بیمه‌های زندگی استفاده کنند.
موهبتی بیان کرد: تحلیل بازار، هدفگذاری، باور به خود، افزایش مهارت و … از جمله مواردی است که شبکه فروش باید مدنظر داشته باشند و به سمت آن حرکت کنند.
مدیرعامل بیمه دی گفت: ما بر سیاست‌های خود در خرده فروشی و بیمه زندگی اصرار داریم و تلاش داریم با کمک شبکه فروش به اهداف مد نظر دست یابیم وبه قله مدنظر برسیم.گفتنی است؛ در این مراسم از برگزیدگان مسابقه فروش بیمه دی تقدیر و مدیران ارشد شرکت بر اهمیت شبکه فروش تاکید داشتند و برنامه های پیش رو نیز اعلام شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/775288/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگ برنده؛ چشم‌انداز مذاکره ایران و آمریکا

خاصیتی از گردو که اگر بدانید هر روز آن را می خورید

تفاهم گازی بزرگ میان ایران و روسیه؛ جزئیات اعلام شد

پیش بینی قیمت دلار 6 اردیبهشت 1404

عدم همراهی قیمت مسکن با کاهش دلار

شاهی: از مسئولین درخواست دارم کمک کنند

پیام تسلیت رئیس سازمان تشکل‌های دینی در پی درگذشت حاج اکبر بازوبند

تصادف مرگبار در جاده خاوران / دو سرنشین در دم جان باختند

همه دستگاه‌ها در راه محقق شدن شعار سال برنامه داشته باشند

نیروی زمینی کازرون قهرمان جام حذفی هندبال شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تصاویر؛ مرغان دریایی خلیج فارس

قدردانی امام جمعه اهل سنت کیش از رئیس رسانه ملی

پیام مسئول نهاد رهبری در امور اهل سنت سراوان در پی خطای برنامه شبکه اول سیما

پیش بینی وضعیت آب و هوا فارس فردا شنبه 6 اردیبهشت ماه 1404 | هواشناسی شیراز در 24 ساعت آینده + هواشناسی فارس

چه کسی به مقدسات اهل سنت در تلویزیون توهین کرده است؟ + ماجرا چیست؟

نیروی زمینی کازرون با شکست مس کرمان، فاتح جام حدفی هندبال شد + فیلم

انتصاب یک اسرائیلی به عنوان مسئول میز ایران

درمان اختلالات غذا خوردن

امضای توافقنامه همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه

تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه

جزئیات بسته حمایت از مستاجران چیست؟

واکنش امام جمعه اهل سنت ارومیه به توهین به مقدسات در صداوسیما چه بود؟

معرفی قهرمان جام حذفی هندبال در دوئل فوق جذاب

عملیات بیت‌المقدس پیروزی‌های بزرگی برای ملت ایران خلق کرد

آغاز فصل درخشانی از فرهنگ‌ شفاهی ایران با موسیقی نواحی در هرمزگان

مجری توهین کننده به مقدسات اهل سنت کیست؟

تشویق ایسلندی هواداران نیروی زمینی کازرون بعد از قهرمانی

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از مادر شهید سید جعفر مظفری در قائمشهر

نیروی زمینی کازرون قهرمان جام حذفی هندبال شد

مدارس کانکسی و سنگی در فارس باید برچیده شود

علائم فشار خون بالا

ترس از غذا خوردن

ابلاغ نحوه اجرای تسویه و تهاتر بدهی‌ها و مطالبات دولت

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

یک فعال کارگری: دلار 79 درصد زیاد شد، مزد کارگر فقط 45درصد

واکنش مولوی عبدالحمید به توهین به اهل سنت در تلویزیون

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند / امیدواری به پیشرفت مذاکرات و توافق با آمریکا

وحدت شیعه و سنی ریشه در قرآن دارد نه یک مصلحت سیاسی

وحدت مسلمانان هدف اصلی دشمنان است؛ هوشیار باشیم

مذاکرات با آمریکا باید منافع ملت را تضمین کند

نخستین نمایشگاه عکس گل و گلاب میمند افتتاح می شود

تاکید علمای اهل سنت هرمزگان بر حفظ وحدت و قدردانی از رسانه ملی

وحدت را قربانی تسامح رسانه‌ای نکنید

جو عجیب سالن 2500 نفری تختی کازرون در فینال جام حذفی هندبال

نخستین واکنش مولوی عبدالحمید به توهین صداوسیما به اهل سنت

نگاهی به 4هفته پایانی لیگ یک

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند/ اشتباه صداوسیما تکرار نشود

حضور مولوی اهل سنت در برنامه زنده تلویزیونی برای آشنایی با فضایل ابوبکر + فیلم

تأکید ائمه جمعه اهل سنت گلستان بر جهاد با صهیونیست های غاصب