پیام فارس

آخرين مطالب

تمام فعالیت‌های ائمه جمعه رصد می‌شود اجتماعي

تمام فعالیت‌های ائمه جمعه رصد می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا/فارس مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس با بیان اینکه نظام ارزیابی و رصد دقیقی برای نقشه راه امامان جمعه طراحی شده است و تمام بخش‌های فعالیت امام جمعه رصد می‌شود، از احصای 30 تجربه موفق ائمه جمعه در این استان خبر داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین عادل حاجی‌پور امروز، 8 آذرماه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای فارس گفت: استان فارس با 76 پایگاه امامت جمعه از نظر تعدد، وسعت و جغرافیا بزرگترین شبکه امام جمعه کشور را دارد و از این نظر سهم متفاوتی را در کشور به خود اختصاص داده است.
وی افزود: از آنجا که ویژگی‌های استان فارس در بخش‌های مختلف قابل افتخار و تحسین برانگیز است و طبق فرموده رهبری فارس در قله است، شبکه متکثری در موضوع نماز جمعه در سومین حرم اهل بیت(ع) وجود دارد و نگاه مجموعه کشور به شبکه امامت جمعه استان فارس نگاه متفاوت و نمونه‌ای است.
حاجی‌پور تصریح کرد: با حضور رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در شش سال اخیر که دوره تحول و تعالی در این حوزه نام گرفته، رویکرد سخت‌افزاری جای خود را به رویکرد نرم‌افزاری داده است.
مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس گفت: در استان فارس هیچ امام جمعه بدون نقشه راهی وجود ندارد و هر امام جمعه نقشه راه پیش روی خود دارد و در سه ماهه پایانی هر سال طرح تعالی انقلابی و ایمانی شهر ارزیابی می‌شود.
وی اظهار کرد: در این طرح هیئتی اندیشه‌ورز متشکل از اندیشمندان، نخبگان و صاحب‌نظران مسائل و چالش‌های منطقه را احصا و اولویت‌بندی و برای حل و فصل آن برنامه‌ریزی می‌کنند و نقشه راه امام جمعه تدوین می‌شود و این نقشه راه متناسب با بوم و نیاز هر منطقه با استفاده از ظرفیت نخبگانی و فکری طراحی و عملیاتی می‌شود.
مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس اضافه کرد: نقشه راه ارزیابی و نواقص گرفته می‌شود و برنامه کاملا مدون در ابتدای هر سال در اختیار امامان جمعه قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه نظام ارزیابی و رصد دقیقی برای نقشه راه امامان جمعه طراحی شده است و تمام بخش‌های فعالیت امام جمعه رصد می‌شود و سبک و سیاق خطبه‌های امام جمعه ارزیابی دقیق می‌شود، افزود: از نمونه و الگوهای موفق تقدیر و از این الگوهای موفق برای استفاده دیگر ائمه جمعه استفاده م‌ شود.
حاجی‌پور گفت: حدود 300 تجربه موفق امامان جمعه در کشور احصا شده است و این می‌تواند زمینه مشترکی از همکاری‌ها با صدا وسیمای فارس باشد و در استان فارس 30 تجربه موفق استخراج، بررسی و مستندسازی شده و جای کار در رسانه ملی دارد.
مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس گفت: امیدواریم نوع تعاملات دو مجموعه سیاستگذاری ائمه جمعه و صدا و سیمای فارس با توجه به نگاه رهبری که نماز جمعه فریضه‌ای استثنایی و بی نظیر است، بیش از پیش افزایش یابد و صدا و سیما به عنوان دانشگاه و مجموعه بزرگ در عرصه جهاد تبیین نقش خود را در این حوزه بیش از گذشته ایفا کند.
وی با تقدیر از دو برنامه صدا و سیمای فارس در حوزه‌های خبر و رادیو گفت: پخش خطبه‌های نماز جمعه در بخش‌های خبری با رویکرد مطالبه‌گری و رفع چالش‌های اجتماعی سابقه نداشته و اتفاق مبارکی است.
حاجی‌پور ادامه داد: برنامه‌ای که روزهای جمعه هر هفته قبل از خطبه‌های نماز جمعه حدود ساعت 11:20 دقیقه از رادیو فارس پخش می‌شود و مربوط به اعلام آخرین وضعیت پایگاه‌های امامت جمعه در شیراز و شهرستان‌های استان شامل اطلاعاتی درباره سخنران قبل از خطبه، محور خطبه‌ها و میز خدمت در محل برپایی نماز جمعه اقدام تحسین برانگیز و شایسته‌ای است که در صدا و سیمای فارس در حال انجام است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/767569/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاپ آمریکایی

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

هشدار درباره مصرف بی رویه‌ی ویتامین D

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور فارس: چگونه افسردگی را شکست دهیم؟

واکنش جالب محسن تنابنده به ماجرای نام خلیج‌ فارس + عکس

«اهل سفری» که مردم را دوست دارد

تعرض به نام خلیج فارس نشان وحشت غربی‌ها از ایران است

مفاخر حوزوی فارس معرفی شوند

گمانه‌زنی منابع عربی از خبر مهم ترامپ در سفر عربستان

زمان عرضه اولیه مهر مشخص شد | میزان نقدینگی مورد نیاز عرضه اولیه مهر

اطلاع از جدول خاموشی و قطع برق در تهران + لینک و کد دستوری برق من

چمران: خلیج فارس، همیشه به نام فارس باقی خواهد ماند

باارزش‌ترین عمل در ایام حج چیست؟

پذیرش بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان از مهر+ جزئیات

گرده افشانی 42 هزار هکتار از نخیلات در فارس پایان یافت

حضور پینگ پنگ باز استان فارسی در رقابت های انتخابی تیم ملی

پایان سلطه بر دریا

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

«سیگار الکترونیکی» هم سم وارد ریه شما می کند/ 180 طعم‌دهنده که بی‌خطر نیستند!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

از به رسمیت شناختن فلسطین تا قراردادهای چند صد میلیارد دلاری؛ گمانه‌زنی ها از خبر مهم ترامپ در سفر عربستان

طلوع‌کیان سرمربی تیم والیبال چادرملو ماند

نماینده شیراز و زرقان در مجلس: شهرک تخصصی دیجیتال در شیراز راه‌اندازی شود

رفع ناترازی‌ نیازمند تدبیر مسئولان و همراهی مردم است

ماجرای خبر فارس از توقف تولید در یک خودروسازی چه بود؟

معرفی قهرمانان جوان جودوی ایران در یزد

خالصی، سی جلدی شد

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

صنعتگران، مجاهدان عرصه جهاد اقتصادی هستند

صعود مشترک به قله بل توسط تیم‌های کوهنوردی استانداری فارس و خراسان رضوی

آیین اختتامیه دوسالانه قصه‌گویی نهال امید در فارس برگزار شد

آمایش آموزشی، گامی ضروری برای ارتقای کیفیت دانشگاه‌های استان فارس

چالش های حوزه شهری و روستایی فارس بررسی شد

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

چگونه «چربی کبد» را کاهش دهیم

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

پیام تبریک استاندار فارس به مناسبت میلاد عالم آل محمد(ص)، امام رضا (ع)