پیام فارس

آخرين مطالب

زمان واریز سود 600 هزار تومانی سهام عدالت اقتصادي

زمان واریز سود 600 هزار تومانی سهام عدالت
  بزرگنمايي:

پیام فارس - عضو شورای عالی بورس گفت: با مصوبه امروز شورای عالی بورس نیمی از سود سهام عدالت به میزان حدود 600 هزار تومان برای دارندگان سهام عدالت تا پایان آذر پرداخت می‌شود

واریز سود 600 هزار تومانی سهام عدالت تا پایان آذر ماه
بهمن عبداللهی در مورد جلسه امروز شورای عالی بورس که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و سایر اعضای حقیقی و حقوقی برگزار شد، گفت: در این جلسه سه موضوع مهم در مورد سهام عدالت مورد تصویب قرار گرفت.
وی گفت: اولین مصوبه این بود که برای زمینه‌سازی در باز شدن نمادهای شرکت‌های سرمایه‌گذاری عدالت در بورس نیاز به برگزاری مجامع استانی این شرکت‌ها است که در اولین گام قرار شد، مجمع استانی برای خراسان شمالی و زنجان به صورت آزمایشی تا دو ماه آینده برگزار شود و مجامع بقیه استان‌ها هم به ترتیب برگزار خواهد شد.
عضو شورای عالی بورس همچنین گفت: مصوبه دوم شورای عالی بورس امروز در مورد برگزاری مجامع شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت بود که مقرر شد، از امروز مجامع این استان‌ها با نصاب حداقل 20 درصد اعضای شهرستانی شرکت‌های تعاونی سهام عدالت برگزار شود که بعداً منتخبان این مجامع بتوانند در مجامع شرکت‌های استانی سرمایه‌گذاری عدالت حق رای داشته و حضور پیدا کنند.
رئیس اتاق تعاون ایران همچنین در مورد مصوبه سوم شورای عالی بورس گفت: قرار شد برای تقسیم سود عملکرد شرکت‌های سرمایه‌پذیر مربوط به سال 1401 امسال هم در دو مرحله پرداخت شود که در مرحله اول سودهایی که از شرکت‌ها جمع‌آوری شده حدود 30 هزار میلیارد تومان است که بین ذی‌نفعان سهام عدالت تقسیم می‌شود و برای دارندگان سهام به ارزش اسمی 532 هزار تومانی حدود 600 هزار تومان در مرحله اول سود پرداخت خواهد شد.
وی افزود: بقیه سود سهام عدالت به تدریج از شرکت‌های سرمایه پذیر وصول می‌شود. تا پایان سال جاری به حساب ذی نفعان پرداخت خواهد شد.
عبداللهی همچنین در مورد مصوبه دیگر شورای عالی بورس گفت: شرکت های تعاونی سهام عدالت شهرستانی طی دو سه سال گذشته مطالباتی دارند که قرار شد از 20 آذرماه بخشی از این مطالبات به صورت علی‌الحساب از سوی سازمان بورس پرداخت شود و بقیه مطالبات هم با دریافت صورت حساب تسویه شود.
عضو شورای عالی بورس تأکید کرد: پرداخت سود سهام عدالت به صورت متمرکز و از طریق سامانه سجام و روش‌های غیرحضوری مانند سال گذشته انجام می‌شود. تاکنون حدود 30 هزار میلیارد تومان سود شرکت‌ها وصول شده که این مبلغ تا آخر آذرماه پرداخت می‌شود و بقیه سودها هم تا پایان سال وصول و به حساب سهامداران عدالت واریز می‌شود.
 در حال حاضر حدود 49 میلیون نفر دارای سهام عدالت هستند که سه دهک پایین جامعه شامل مشمولان کمیته امداد، سازمان بهزیستی و دیگر اقشار کم‌درآمد سهام عدالت اسمی به مبلغ یک میلیون تومانی دارند. بقیه مردم سهام 532 هزار تومانی دارند که سود 600 هزار تومانی برای این دسته از سهامداران است و بخشی از سهامداران سهام 480 هزار تومانی و بقیه نیز به ارزشهای پایین‌تر در اختیار دارند که بخشی از سود (50 درصد) همه سهامداران سهام عدالت به تناسب تعداد سهم تا پایان آذرماه پرداخت می‌شود و بقیه 50 درصد دوم سود نیز تا پایان اسفندماه سال جاری پرداخت خواهد شد.
منبع: farsnews.com

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/767456/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عصبانی و معترض؛ تاثیر قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره

اتحاد شرقی

یک سفر و چند هدف

مصرف شیره خرما و داروهای گیاهی کولیک نوزادان را برطرف نمی‌کند

98درصد امکان فرزندآوری نابارورها وجود دارد

بورس روی موج نوسان

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

آذربایجان با تقویت ظرفیت بندر باکو به 25 میلیون تن به دنبال چه می‌گردد؟

سایپا به جمع 10 خودروساز برتر جهان وارد شد

2 راهکار برای جلوگیری از تکرار فاجعه مشابه بندر رجایی

نمایشگاه کتاب؛ فروش از 127 میلیارد تومان گذشت

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز از تولید کند

قدیمی‌ترین نقشه خلیج فارس در نمایشگاه کتاب تهران اکران شد

مهر پایان ماجراها و ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

عطاءالله مهاجرانی: ترامپ می‌میرد، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس می‌ماند/ آنهایی که به ترامپ دلبسته بودند ببینند که او در کدام سمت تاریخ ایستاده است

خلیج فارس خط قرمز وحدت ایرانیان است

فرهنگ پیامبر اکرم (ص) و همه انبیاء (ع)، دعوت به وحدت است

راه بندهایی که ویلچرنشینان را خانه نشین می کند

استوری هادی چوپان درباره تتلو + عکس |‌ او اشتباه انتخاب کرده و الان پشیمان است

دستگیری عاملان تیراندازی در اقلید و فیروزآباد

کشف اشیای تاریخی با قدمت 5 هزار ساله در داراب و بازداشت حفاران غیرمجاز در مرودشت

رسمی: تمدید با سرمربی تیم شگفتی‌ساز والیبال ایران

از روپایی‌زنی در خیابان های مرودشت تا ثبت در کتاب گینس؛ کشاورزی که رکورد جهانی زد

روستای حسن‌آباد سمنان به اینترنت 4G همراه اول مجهز شد

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات

افزایش 82 درصدی درد گردن با استفاده طولانی از تلفن همراه

مراقبت از پوست با 6 روش ساده

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

واکنش کارگران به ادعای تغییر نام خلیج فارس در دیدار با رهبر انقلاب/ کدام یک از اعضای هیات رئیسه مجلس حضور داشتند؟

«اروند» عضو نامدار هلدینگ خلیج فارس در صف مدعیان بازار پتروشیمی

دیپلمات ارشد اروپایی: خواستار شفافیت در برنامه هسته‌ای ایران هستیم

بازدید فرماندار از بزرگ‌ترین مرکز جامع سلامت استان فارس

پروژه انتقال آب دریا به اصفهان زیر ذره‌بین؛ وعده‌ای بزرگ در سایه تردید

اشیاء عتیقه ای با قدمت 5 هزار ساله در داراب فارس کشف شد

علی نصیریان: متأسفانه سینمای امروز به سمت سرگرمی‌سازی صرف حرکت کرده است/ آیین تکریم داریوش مودبیان برگزار شد

هادی چوپان برای تتلو طلب بخشش کرد

داستان پرحاشیه تغییر نام خلیج فارس/ جنگ روانی ترامپ علیه ایران همزمان با دور چهارم مذاکرات؟

کوثری: طرح نام جعلی خلیج فارس تلاش آمریکا برای امتیازگیری از اعراب است

اجرای طرح «همیار معلم» در 800 دبیرستان فارس

علی بیگدلی: در ماجرای خلیج فارس، شاهد همگرایی اپوزیسیون، انقلابیون و همه دسته‌های ایرانی بودیم

نظارت بر فراز باغ‌های قصردشت با بالن مقید