پیام فارس

آخرين مطالب

تاکید مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد بر مشارکت دادن کارآفرینان در فرآیند تصمیم‌سازی های اقتصادی وزارت رفاه

تاکید مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد بر مشارکت دادن کارآفرینان در فرآیند تصمیم‌سازی های اقتصادی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد با تاکید بر مشارکت دادن کارآفرینان یزدی در فرآیند تصمیم‌سازی های اقتصادی گفت: شناسایی ایده های جدید کارآفرینی در سطح استان و تبدیل آنها به فرصت های کسب و کار و ایجاد ارتباط و پیوند زدن زیست بوم استان به دیگر استان ها از اهداف کانون کارآفرینی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، نشست اعضای هیات امنای کانون کارآفرینان برتر رسمی استان یزد با حضور استاندار و رئیس مجمع نمایندگان استان به منظور بررسی اقدامات، فعالیت ها و مسائل این کانون برگزار شد.
«محمدرضا فلاحتی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد و دبیر هیات امناء ضمن معرفی اعضاء گفت: با توجه به مشکلات موجود بر سر راه کانون های کارآفرینی کشور در سال های گذشته، خوشبختانه کانون استان یزد نسبت به دیگر کانون های استان ها وضعیت مطلوبی دارد و فعالیت خود را در سطوح استانی و ملی دنبال کرده است.
وی ادامه داد: ارتباط خوب مسئولین کانون با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عضویت و شرکت در کارگروه های ملی نقش موثری را در زمینه کارآفرینی بر جای گذاشته است.
فلاحتی به اهم اقدامات کانون در سال های گذشته اشاره کرد و گفت: حمایت همه جانبه از بیمارستان ها در موج سوم کرونا به ارزش60 میلیارد ریال با مرکزیت کانون کارآفرینی صورت گرفت.
وی برگزاری رویداد های متعدد کارآفرینی در سطح استان و دعوت از کارآفرینان برتر کشوری را از دیگر اقدامات این کانون عنوان کرد و افزود: پیگیری جهت ساخت و اعطای تندیس کارآفرین یزدی (حاج خلیفه رهبر) در سیزدهمین جشنواره ملی کارافرینان برتر کشور، کمک فکری به مدیران کل دستگاه های اجرایی استان و حضور در جلسات اتاق فکر دستگاه ها، برگزاری مستمر رویدادهای متعدد و تورهای استانی و بازدید از دستاوردهای کارآفرینی ، ارتباط مستمر با دانشگاه‌ها، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز مشاوره کارآفرینی و... از جمله اقدامات این کانون بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در ادامه از اهداف تشکیل این نشست را فراهم کردن فضایی آرام، پویا و مشارکتی و به دور از دغدغه محیط کاری به منظور بررسی چالش‌های کارآفرینی در استان عنوان و خاطرنشان کرد: ایجاد محیطی تعاملی، خلاق و نوآور برای بهره مندی از خرد جمعی در حل تنگناهای کارآفرینی، مشارکت دادن کارآفرینان در سطح استان در فرایند تصمیم سازی های اقتصادی و دریافت راهکار جهت حل مسائل پیش رو، گسترش روابط و تعاملات بین کارآفرینان، شبکه سازی بین بازیگران زیست بوم کارافرینی و... را در این نشست ها دنبال می کنیم.
فلاحتی شناسایی ایده های جدید کارآفرینی در سطح استان و تبدیل آنها به فرصت های کسب و کار و ایجاد ارتباط و پیوند زدن زیست بوم استان به دیگر استان ها را از دیگر اهداف کانون عنوان کرد.
از جمله مصوبات این نشست می توان به مشارکت دادن کارآفرینان در فرایند تصمیم سازی های اقتصادی و دریافت راهکار جهت حل مسائل پیش رو اشاره کرد.
38 کارآفرین برتر منتخب استان با توجه به تخصص و زمینه فعالیت آنها به عنوان مشاور در کنار مدیران کل دستگاه های اجرایی قرار می گیرند.
8 آذر 1402 10:31
کد خبر : 328,526
کلیدواژه ها: محمدرضا فلاحتی,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد,کارفرمایان, کانون کارآفرینان استان یزد, کارآفرینی
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/767442/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

واکنش رئیس جمهور به موضوع خلیج فارس

واکنش پزشکیان به خبرها درباره احتمال تغییر نام خلیج فارس به نامی جعلی توسط ترامپ

پزشکیان: خلیج فارس، «خلیج فارس» خواهد ماند

واکنش پزشکیان به برخی اخبار درباره تحرکات ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس (+عکس)

پزشکیان پاسخ ترامپ را درباره خلیج فارس داد

علما در معرفی کردستان به عنوان استانی فرهنگی نقش موثری دارند

لطیفی: آرزو دارم لژیونر بشوم

واکنش پزشکیان به موضوع تغییر نام خلیج فارس + عکس

کمانداران البرزو چهارمحال بختیاری قهرمان کشور شدند

فراخوان خواننده لس‌آنجلسی درباره اقدام ترامپ علیه خلیج فارس

پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع)

استاندار خوزستان: خلیج‌فارس هویت ملی ایران است و هرگونه تحریف نام آن مردود است

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

8 دلیل خستگی همیشگی

قند یا قندهای الکلی؟ کدام برای شما بهتر است؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

امام رضا (ع) مورد احترام اهل سنت است

مرگ یک نفر بر اثر ریزش آوار در داراب

مانور بزرگ امداد و نجات هلال احمر در دریاچه شهدای خلیج فارس+عکس

گرارش تصویری از المان های شهری شیراز

لیست قیمت شاسی بلندهای چینی زیر 1 میلیارد / این شاسی بلند فقط 700 میلیون تومان! + جدول اردیبهشت 1404

اعتراض شادمهر عقیلی به اقدام ترامپ علیه خلیج فارس (تصویر)

امام رضا الگوی بی‌بدیل بندگی و ساده‌زیستی در برابر تجمل‌گرایی خلفا بود

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

ساعت فعالیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی شیراز تغییر کرد

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

زوال عقل یا فراموشی طبیعی؛ تفاوتشان چیست؟

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

استقلال تهران 0-0 چادرملو اردکان؛ نیمه اول

ربیعی در شیراز: هنوز به نظریه جامع جایگاه زنان در سیاست نرسیده‌ایم

پاپ جدید انتخاب شد