پیام فارس

آخرين مطالب

56 هزار ایثارگر استان کرمان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند بنیاد شهید و امور ایثارگران

56 هزار ایثارگر استان کرمان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در نشستی با خبرنگاران، گفت: 56 هزار ایثارگر استان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند.

به گزارش ایثار، سعید ایرانمنش در نشست با خبرنگاران خبرگزاری‌های بین المللی قرآن (ایکنا) و خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا(س)، بیان کرد: خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه‌های مختلف از جمله درمانی، فرهنگی، اشتغال، مسکن پیگیری می‌شود.56 هزار ایثارگر استان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند و تمام هزینه‌های متعارف درمانی ایثارگران تحت پوشش است. همچنین به جانبازان با شرایط خاص ویلچر و پروتزها به‌صورت رایگان اهدا می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: استان کرمان دارای 6 هزار و 600 شهید و 21 هزار و 200 جانبار است که 180 جانبار بالای 70 درصد هستند. تعداد شهدای مدافع حرم استان کرمان نیز45 شهید است که هشت شهید ایرانی و 37 شهید نیز از فاطمیون هستند. در سال گذشته 44 هزار دانش‌آموز (روزانه حدود 3 هزار نفر) از گلزار شهدای کرمان بازید کردند و از ابتدای سال تحصیلی امسال نیز 4 هزار و 500 دانش‌آموز از 40 مدرسه به گلزار شهدای کرمان دعوت شده و از برنامه‌های متعدد بهره‌ بردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان با اشاره به این موضوع که مفهوم ایثار آنگونه که باید در جامعه شناخته نشده است، گفت: در کتاب حکمتنامه پیامبر(ص) در خصوص کمک کردن به دیگران سه وجه در نظر گرفته شده است که نخستین معنا، بخشیدن چیزی اضافه بر داشته‌های انسان است.
ایرانمنش با بیان اینکه وجه دوم ایثار شریک کردن برادر مؤمن و مسلمان در اموال و داشته‌های خود است، افزود: مرحله سوم ایثار بخشیدن چیزی است که برای انسان ارزشمند است. شهدا و جامعه ایثارگری از ارزشمندترین دارایی خود یعنی جانشان برای دیگران گذشتند و جامعه باید به این وجه بیشتر توجه کند.
وی با بیان اینکه تعداد شهدای مدافع حرم استان کرمان 45 شهید است که هشت شهید ایرانی و 37 شهید نیز از فاطمیون هستند، گفت: تعداد آمار جانبازان مدافع حرم استان کرمان 94 نفر با رده سنی 20 تا 25 سال است که 2 نفر از این جانبازان بالای 70 درصد هستند.
ایرانمنش با بیان اینکه از پرداخت تسهیلات مسکن ویژه خانواده شهدا و جامعه ایثارگری خبر داد و با بیان اینکه به دلیل کمبود زمین در استان بحث واگذاری زمین براساس شرایط خاصی در حال پیگیری است، تصریح کرد: در خصوص اشتغال جامعه ایثارگری و فرزندان طی سال‌های اخیر اقدامات بهتری از سوی نهادهای مختلف انجام شده است.
وی با اشاره به پیگیری تحصیلی فرزندان شهدا و ایثارگران در مدارس و دانشگاه‌ها، افزود: در راستای حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سالانه حدود 2 هزار خاطره با کمک بنیاد حفظ آثار و دیگر نهادها جمع‌آوری می‌شود که در سال گذشته تمام وصایا و دست نوشته‌های شهدا در قالب 20 جلد کتاب جمع‌آوری شده که 10 جلد آن به مرحله چاپ رسیده است. در مواردی هم که خود ایثارگران دست‌نوشته یا خاطره‌ای داشته باشند پس از تأیید از سوی شورای بررسی، برای چاپ آنها کمک‌هایی انجام می‌شود.
ایرانمنش با بیان خاطراتی از سیره شهید سلیمانی و شهید مغفوری، گفت: امروز یک محدودیت گفتمانی صورت گرفته و انعکاس عملکرد و اقدامات بنیاد شهید ممکن است یک بازخود منفی به دنبال داشته باشد البته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت چیزی که لازم است به آن پرداخته شود موضوع سیره و سبک زندگی شهدا است. هر یک از شهدا علاوه بر مسئولیت سازمانی خود نقش پدری، همسری، فرزندی را نیز برعهده داشته است که اگر خاطرات و سبک زندگی آنها بیان شود در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بی تأثیر نخواهد بود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/767341/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری جشن بزرگ مهمونی بابا رضا در بندرعباس+عکس

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

واکنش رئیس جمهور به موضوع خلیج فارس

واکنش پزشکیان به خبرها درباره احتمال تغییر نام خلیج فارس به نامی جعلی توسط ترامپ

پزشکیان: خلیج فارس، «خلیج فارس» خواهد ماند

واکنش پزشکیان به برخی اخبار درباره تحرکات ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس (+عکس)

پزشکیان پاسخ ترامپ را درباره خلیج فارس داد

علما در معرفی کردستان به عنوان استانی فرهنگی نقش موثری دارند

لطیفی: آرزو دارم لژیونر بشوم

واکنش پزشکیان به موضوع تغییر نام خلیج فارس + عکس

کمانداران البرزو چهارمحال بختیاری قهرمان کشور شدند

فراخوان خواننده لس‌آنجلسی درباره اقدام ترامپ علیه خلیج فارس

پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع)

استاندار خوزستان: خلیج‌فارس هویت ملی ایران است و هرگونه تحریف نام آن مردود است

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

8 دلیل خستگی همیشگی

قند یا قندهای الکلی؟ کدام برای شما بهتر است؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

امام رضا (ع) مورد احترام اهل سنت است

مرگ یک نفر بر اثر ریزش آوار در داراب

مانور بزرگ امداد و نجات هلال احمر در دریاچه شهدای خلیج فارس+عکس

گرارش تصویری از المان های شهری شیراز

لیست قیمت شاسی بلندهای چینی زیر 1 میلیارد / این شاسی بلند فقط 700 میلیون تومان! + جدول اردیبهشت 1404

اعتراض شادمهر عقیلی به اقدام ترامپ علیه خلیج فارس (تصویر)

امام رضا الگوی بی‌بدیل بندگی و ساده‌زیستی در برابر تجمل‌گرایی خلفا بود

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

ساعت فعالیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی شیراز تغییر کرد

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

زوال عقل یا فراموشی طبیعی؛ تفاوتشان چیست؟

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

استقلال تهران 0-0 چادرملو اردکان؛ نیمه اول

ربیعی در شیراز: هنوز به نظریه جامع جایگاه زنان در سیاست نرسیده‌ایم