پیام فارس

آخرين مطالب

56 هزار ایثارگر استان کرمان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند بنیاد شهید و امور ایثارگران

56 هزار ایثارگر استان کرمان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در نشستی با خبرنگاران، گفت: 56 هزار ایثارگر استان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند.

به گزارش ایثار، سعید ایرانمنش در نشست با خبرنگاران خبرگزاری‌های بین المللی قرآن (ایکنا) و خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا(س)، بیان کرد: خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه‌های مختلف از جمله درمانی، فرهنگی، اشتغال، مسکن پیگیری می‌شود.56 هزار ایثارگر استان تحت پوشش بیمه و خدمات تکمیلی درمان قرار دارند و تمام هزینه‌های متعارف درمانی ایثارگران تحت پوشش است. همچنین به جانبازان با شرایط خاص ویلچر و پروتزها به‌صورت رایگان اهدا می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: استان کرمان دارای 6 هزار و 600 شهید و 21 هزار و 200 جانبار است که 180 جانبار بالای 70 درصد هستند. تعداد شهدای مدافع حرم استان کرمان نیز45 شهید است که هشت شهید ایرانی و 37 شهید نیز از فاطمیون هستند. در سال گذشته 44 هزار دانش‌آموز (روزانه حدود 3 هزار نفر) از گلزار شهدای کرمان بازید کردند و از ابتدای سال تحصیلی امسال نیز 4 هزار و 500 دانش‌آموز از 40 مدرسه به گلزار شهدای کرمان دعوت شده و از برنامه‌های متعدد بهره‌ بردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان با اشاره به این موضوع که مفهوم ایثار آنگونه که باید در جامعه شناخته نشده است، گفت: در کتاب حکمتنامه پیامبر(ص) در خصوص کمک کردن به دیگران سه وجه در نظر گرفته شده است که نخستین معنا، بخشیدن چیزی اضافه بر داشته‌های انسان است.
ایرانمنش با بیان اینکه وجه دوم ایثار شریک کردن برادر مؤمن و مسلمان در اموال و داشته‌های خود است، افزود: مرحله سوم ایثار بخشیدن چیزی است که برای انسان ارزشمند است. شهدا و جامعه ایثارگری از ارزشمندترین دارایی خود یعنی جانشان برای دیگران گذشتند و جامعه باید به این وجه بیشتر توجه کند.
وی با بیان اینکه تعداد شهدای مدافع حرم استان کرمان 45 شهید است که هشت شهید ایرانی و 37 شهید نیز از فاطمیون هستند، گفت: تعداد آمار جانبازان مدافع حرم استان کرمان 94 نفر با رده سنی 20 تا 25 سال است که 2 نفر از این جانبازان بالای 70 درصد هستند.
ایرانمنش با بیان اینکه از پرداخت تسهیلات مسکن ویژه خانواده شهدا و جامعه ایثارگری خبر داد و با بیان اینکه به دلیل کمبود زمین در استان بحث واگذاری زمین براساس شرایط خاصی در حال پیگیری است، تصریح کرد: در خصوص اشتغال جامعه ایثارگری و فرزندان طی سال‌های اخیر اقدامات بهتری از سوی نهادهای مختلف انجام شده است.
وی با اشاره به پیگیری تحصیلی فرزندان شهدا و ایثارگران در مدارس و دانشگاه‌ها، افزود: در راستای حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سالانه حدود 2 هزار خاطره با کمک بنیاد حفظ آثار و دیگر نهادها جمع‌آوری می‌شود که در سال گذشته تمام وصایا و دست نوشته‌های شهدا در قالب 20 جلد کتاب جمع‌آوری شده که 10 جلد آن به مرحله چاپ رسیده است. در مواردی هم که خود ایثارگران دست‌نوشته یا خاطره‌ای داشته باشند پس از تأیید از سوی شورای بررسی، برای چاپ آنها کمک‌هایی انجام می‌شود.
ایرانمنش با بیان خاطراتی از سیره شهید سلیمانی و شهید مغفوری، گفت: امروز یک محدودیت گفتمانی صورت گرفته و انعکاس عملکرد و اقدامات بنیاد شهید ممکن است یک بازخود منفی به دنبال داشته باشد البته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت چیزی که لازم است به آن پرداخته شود موضوع سیره و سبک زندگی شهدا است. هر یک از شهدا علاوه بر مسئولیت سازمانی خود نقش پدری، همسری، فرزندی را نیز برعهده داشته است که اگر خاطرات و سبک زندگی آنها بیان شود در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بی تأثیر نخواهد بود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/767341/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این آب، خاک ماست

واکنش حاج مهدی رسولی به ادعای تغییر نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با نماینده مجلس خبرگان رهبری

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با نماینده مجلس خبرگان

آتش‌سوزی در کوه‌های شیراز، شامگاه امروز

ترامپ تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

کارشناسی داوری استقلال – چادرملو اردکان

قهرمانی فارس و تهران در رقابت های تیراندازی با کمان کشور در شیراز

عقب‌نشینی‌های ترامپ ادامه دارد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج‌ فارس»

خبر جدید سخنگوی کاخ سفید درمورد ادعای تغییر نام خلیج فارس

ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!