پیام فارس

آخرين مطالب

شیراز میزبان اولین دوره مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح گفتگو

شیراز میزبان اولین دوره مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح
  بزرگنمايي:

پیام فارس - سردار یدالله بوعلی در نشست خبری از برگزاری مسابقه سرباز ماهر در فارس خبر داد و گفت: این مسابقه بین تمامی سربازان رده‌های نیرو‌های مسلح اعم از ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فراجا فارس و وداجا در استان فارس طی چهار مرحله اجرا می‌شود که مرحله شهرستانی آن در حال برگزاری است.
فرمانده سپاه فجر فارس افزود: برگزیدگان مرحله شهرستانی در 30 آبان‌ماه با حضور در مرحله استانی به رقابت خواهند پرداخت و 70 درصد آزمون این مرحله به صورت کتبی است.
او هدف از اجرای این مسابقه را اطلاع‌رسانی به عامه مردم در خصوص مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه و ایجاد انگیزه و اشتیاق سربازان مشمول به انجام وظیفه عمومی دانست و اظهار کرد: در طول خدمت وظیفه عمومی، سربازان مهارت متناسب با علاقه خود را فرا خواهند گرفت.
سردار بوعلی در خصوص رشته‌های این دوره از رقابت‌ها بیان کرد: سربازان مستقر در یگان‌های نیرو‌های مسلح فارس در رشته‌های تیراندازی با سلاح کلاش، امداد و نجات، حفاظت فیزیکی، آمادگی جسمانی، تعمیرکار خودرو سبک، برنامه نویسی، عکاسی دیجیتال، تعمیرکار تلفن همراه، تعمیرکار آبگرمکن دیواری و پکیج، نانوایی سنتی، آرایشگری مردانه، درب و پنجره سازی پروفیل، تعمیرکار و نصاب کولر گازی، آشپز سنتی، تعمیر کار برق خودرو به رقابت خواهند پرداخت.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی نیرو‌های مسلح فارس ادامه داد: مرحله قرارگاهی بین کلیه استان‌های کشور آذرماه امسال برگزار خواهد شد و برگزیدگان این بخش در دی و بهمن‌ماه به مرحله کشوری برای رقابت با سایر سربازان اعزام می‎شوند همچنین نفرات اول تا سوم کشوری از 10 تا 7 میلیون تومان به همراه مرخصی تشویقی و نفرات اول تا سوم قرارگاهی بین 5 تا 3 میلیون تومان به همراه مرخصی تشویقی بهره‌مند خواهند شد.
سردار بوعلی در بخش دیگری از سخنان خود به طرح «مهارت‌آموزی سربازان» در نیرو‌های مسلح اشاره کرد و گفت: در سال 1396 بنا به فرمان رهبر معظم انقلاب برای افزایش توانمندی شغلی کارکنان وظیفه سربازان در طول دوران خدمت مقدس سربازی، قرارگاه مهارت‌آموزی در هر استان تشکیل شد.
او با اشاره به اینکه طرح مهارت‌آموزی سربازان در سه مرحله اجرایی می‎شود، گفت: سربازانی که قبل از خدمت تحت آموزش قرار گرفتند از تشویق‌های آموزشی بهره‌مند می‌شوند و در مصوبه اخیر سربازانی که قبل از اعزام، حرفه‌ای را فرا گرفتند با داشتن مدرک معتبر به ازای هر 80 ساعت آموزش قبل از خدمت، 10 روز تا سقف یک ماه کسر خدمت دریافت می‌کنند.
فرمانده سپاه فجر فارس روند اجرای طرح مهارت‌آموزی در حین خدمت سربازی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: در طول خدمت، سربازان بنابه علاقه و انگیزه خود در پادگان آموزشی وارد یکی از عرصه‌های آموزش تخصصی در فنی و حرفه‌ای، جهاد کشاورزی، سازمان تبلیغات اسلامی و ورزش و جوانان می‌شوند. همچنین مهارت‌های زندگی، سواد رسانه و فضای مجازی، مباحث حقوقی و اشتغال و کار آفرینی و کمک‌های امدادی را به عنوان آموزش‌های عمومی فرا می‌گیرند.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی نیرو‌های مسلح فارس ادامه داد: سربازانی که حرفه دارند، اما از مدرک معتبر برخوردار نیستند نیز در چرخه طرح مهارت‌آموزی قرار می‌گیرند و با معرفی به سازمان فنی و حرفه‌ای پس از قبولی در آزمون صاحب مدرک خواهند شد تا در کنار بهره‌مندی از آن تخصص در یگان خدمتی، بتوانند در دوران پایان خدمت از تخصص خود به نحو احسن استفاده کنند.
بوعلی با اشاره به اینکه در گذشته توانمندسازی سربازان وجود داشته، اما به صورت متمرکز و هدف‌مند نبوده است، تاکید کرد: در حین خدمت سربازی، کارکنان وظیفه از ظرفیت درون سازمان و برون یگان خدمتی استفاده خواهند کرد که درون سازمان آموزش، یادگیری مهارت و … انجام می‌شود و پس از آن به کارگاه‌های برون یگان خدمتی برای تکمیل مهارت خود اعزام خواهند شد.
او حمایت نیرو‌های مسلح از سربازان ماهر را مورد توجه قرار داد و افزود: پس از پایان خدمت سربازان با برگزاری جلسه قرارگاه استانی نیرو‌های مسلح، سربازان شناسایی شده و متناسب با علاقه خود مورد حمایت قرار می‌گیرند از این رو در سال گذشته 37 هزار و 853 نفر در آموزش‌های عمومی و 9 هزار و 683 نفر در طرح مهارت‌آموزی تخصصی سربازان شاغل در نیرو‌های مسلح استان فارس تربیت شدند.
فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه به 943 نفر از سربازان طرح مهارت‌آموزی تسهیلات واگذار شده است، اظهار کرد: در سال گذشته تا سقف 100 میلیون تومان به هر سرباز بنابه شغل و مهارت از محل تبصره 16 تسهیلات به 799 نفر و 144 نفر از سایر ردیف‌های بودجه تسهیلات با بیش از 85 میلیارد تومان دریافت کردند.
فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی نیرو‌های مسلح فارس از افزایش سقف تسهیلات سربازان طرح مهارت‌آموزی به 150میلیون تومان در سال جاری خبر داد و گفت: پرداخت تسهیلات از محل تبصره 18 به 386 میلیارد تومان و 110 میلیارد از منابع بسیج سازندگی استان در سال جاری پیش‌بینی شده است که سربازان می‌توانند به نمایندگان قرارگاه مهارت‌آموزی مستقر در یگان خود مراجعه کنند.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/763019/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

توصیه‌های جدی به زنان/ این نشانه‌های پنهان سکته قلبی را نادیده نگیرید

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

تغییر ساعات کار ادارات استان فارس

حضور امام در جامعه باعث نزول برکات خداوند می‌شود

برگزاری جشن بزرگ مهمونی بابا رضا در بندرعباس+عکس

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

واکنش رئیس جمهور به موضوع خلیج فارس

واکنش پزشکیان به خبرها درباره احتمال تغییر نام خلیج فارس به نامی جعلی توسط ترامپ

پزشکیان: خلیج فارس، «خلیج فارس» خواهد ماند

واکنش پزشکیان به برخی اخبار درباره تحرکات ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس (+عکس)

پزشکیان پاسخ ترامپ را درباره خلیج فارس داد

علما در معرفی کردستان به عنوان استانی فرهنگی نقش موثری دارند

لطیفی: آرزو دارم لژیونر بشوم

واکنش پزشکیان به موضوع تغییر نام خلیج فارس + عکس

کمانداران البرزو چهارمحال بختیاری قهرمان کشور شدند

فراخوان خواننده لس‌آنجلسی درباره اقدام ترامپ علیه خلیج فارس

پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع)

استاندار خوزستان: خلیج‌فارس هویت ملی ایران است و هرگونه تحریف نام آن مردود است

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

8 دلیل خستگی همیشگی

قند یا قندهای الکلی؟ کدام برای شما بهتر است؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

امام رضا (ع) مورد احترام اهل سنت است

مرگ یک نفر بر اثر ریزش آوار در داراب

مانور بزرگ امداد و نجات هلال احمر در دریاچه شهدای خلیج فارس+عکس

گرارش تصویری از المان های شهری شیراز

لیست قیمت شاسی بلندهای چینی زیر 1 میلیارد / این شاسی بلند فقط 700 میلیون تومان! + جدول اردیبهشت 1404

اعتراض شادمهر عقیلی به اقدام ترامپ علیه خلیج فارس (تصویر)

امام رضا الگوی بی‌بدیل بندگی و ساده‌زیستی در برابر تجمل‌گرایی خلفا بود

پسندیده : بازی در خور و شأن خوزستان را انجام دادیم

ساعت فعالیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی شیراز تغییر کرد

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

زوال عقل یا فراموشی طبیعی؛ تفاوتشان چیست؟

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!