پیام فارس

آخرين مطالب

ورود هزار دستگاه تاکسی نوسازی شده به ناوگان حمل‌ونقل عمومی شیراز تا پایان بهمن‌ماه گفتگو

ورود هزار دستگاه تاکسی نوسازی شده به ناوگان حمل‌ونقل عمومی شیراز تا پایان بهمن‌ماه
  بزرگنمايي:

پیام فارس - رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز از نوسازی پنج هزار ناوگان تاکسی فرسوده تا پایان سال 1405 در کلان‌شهر شیراز خبر داد و گفت: در گام نخست اجرای این طرح تا پایان بهمن‌ماه سال جاری، یک هزار دستگاه تاکسس نوسازی و وارد ناوگان حمل‌ونقل عمومی می‌شود.
مصطفی کیانی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در شیراز، از نوسازی پنج هزار ناوگان تاکسی در کلان‌شهر شیراز خبر داد و اظهار کرد: شهر شیراز بیش از هشت هزار تاکسی فعال دارد که 80 درصد از این ناوگان فرسوده و نیازمند نوسازی است.
وی با اشاره به اینکه کلان‌شهر شیراز یکی از فرسوده‌ترین ناوگان تاکسی را در مقایسه با سایر کلان‌شهرها دارد، افزود: با هدف حفظ محیط زیست و پایدارسازی شرایط کیفی زندگی مردم و قوانینی که وجود دارد، شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز بر آن شدند تا نوسازی ناوگان تاکسی کلان‌شهر شیراز را به جد پیگیری کنند.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: پس از 12 سال از بسته بودن سامانه نوسازی ناوگان تاکسی، این سامانه فعال شد و شرکت ایران خودرو با معرفی خودروی سمند طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده را آغاز کرد.
کیانی رحیمی اضافه کرد: با اعلام فراخوان ثبت‌نام از سوی این شرکت خودروسازی در کمتر از سه ماه، تقاضای درخواست نوسازی هزار تاکسی از سوی مالکان تاکسی در شیراز ثبت شد.
وی تاکید کرد: این شرکت خودروسازی متعهد شده است طی سه ماه آینده و تا پایان بهمن‌ماه هزار دستگاه تاکسی جدید را به مالکان تحویل دهد.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: به منظور کمک به نوسازی ناوگان تاکسی‌های فرسوده تحت پوشش شهرداری شیراز با هدف دریافت پنج هزار وام با بانک طی پنج سال تفاهم‌نامه منعقد شد تا از سال 1401 تا 1405 نوسازی پنج هزار ناوگان تاکسی انجام شود که در گام نخست طی شش ماه اول سال جاری ثبت تقاضای یک هزار مالک تاکسی برای نوسازی صورت گرفت و در گام دوم از ظرفیت چهار هزار واحد تسهیلات باقی مانده استفاده شد تا نوسازی یک هزار دستگاه تاکسی دیگر در شش ماهه دوم سال جاری انجام شود.
نوسازی بیش از 3 هزار تاکسی تا پایان 1405 کیانی رحیمی ادامه داد: با توجه به استقبال صورت گرفته از سوی مالکان ناوگان تاکسی در این طرح و با میزان مبلغ تسهیلات تعیین شده از سوی شهرداری شیراز تا پایان سال 1405، سه هزار دستگاه تاکسی دیگر نوسازی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی که رانندگان و مالکان تاکسی در این خصوص با آن مواجه بودند نبود بودجه کافی برای نوسازی خودرو بود، گفت: طی جلساتی که در تهران با حضور شهردار شیراز برگزار شد، یک بانک به عنوان شریک شهرداری شیراز تعیین شده است تا از منابعی که شهرداری در این بانک دارد تسهیلاتی به شهرداری شیراز پرداخته شود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه در ارائه ضمانت برای رانندگان این ناوگان مشکلات بسیاری وجود داشت، گفت: در این خصوص شش مدل تعریف شد تا مبتنی بر این مدل‌ها مالک خودرو بتواند در این طرح شرکت کند.
کیانی رحیمی با اشاره به نحوه پرداخت تسهیلات به دارندگان این ناوگان، اضافه کرد: بخشی از این تسهیلات از سوی شهرداری شیراز به صورت بلاعوض به مبلغ یکصد میلیون تومان پرداخت می‌شود و بخشی دیگر تسهیلات که مبلغ آن یکصد و 50 میلیون تومان است، توسط راننده طی پنج سال بدون سود و به صورت اقساط پرداخت می‌شود.
وی تأکید کرد: شیراز تنها کلان شهر در کشور است که این نوع پرداخت تسهیلات را برای دارندگان تاکسی فراهم کرده است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه با این اقدام بیشترین نوسازی ناوگان تاکسی در سال جاری تا به امروز در کلان شهر شیراز انجام می‌شود، ادامه داد: خودروهای فرسوده به دلیل اینکه از لحاظ منظر عمومی شهر و مباحث زیست‌محیطی، کیفیت سرویس‌دهی آن‌ها پایین و رغبت مردم به استفاده از این ناوگان کم بود؛ بنابراین نوسازی ناوگان و حمایت از رانندگان تاکسی در دستور کار قرار گرفت تا ارزش افزایی آن‌ها ایجاد شود.
کیانی رحیمی تصریح کرد: این اقدام اتفاق بزرگی برای کلان‌شهر شیراز است، چراکه در نوسازی یک هزار ناوگان تاکسی از میزان ناوگان حمل‌ونقل عمومی بعضی کلان‌شهرها بیشتر است.
وی تاکید کرد: این اقدام به نوعی در ترویج فرهنگ استفاده از حمل‌ونقل عمومی و توسعه پایدار زیست‌محیطی کمک‌کننده است و چهره خسته بهره‌برداران ناوگان تاکسیرانی را با نشاط‌تر و ارائه خدمات را بیشتر و با کیفیت‌تر خواهد کرد.
کد خبر 702564

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/762521/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دبیران کانون‌های علمی و فرهنگی ایثار باید جریان‌ساز و گفتمان‌ساز باشند

موج نگرانی از تاراج جنگل‌ها با افزایش ناگهانی و نجومی بهای گاز مایع

توقیف یک موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در گناوه

آغاز ششمین مرحله آزادی 30 اسیر فلسطینی در مقابل 10 اسرائیلی

فرماتده آمریکایی: حرکت پهپاد ایران خطرناک بود؛ تا نزدیکی ما آمد | از تنگه هرمز عبور کردیم ؛ در خلیج فارس پیش می‌رویم!

حماس 2 زن اسرائیلی با تابعیت روسیه را آزاد کرد

تعقیب و گریز هیجان‌انگیز والیبال ایران ادامه دارد

قتل هولناک برای سرقت بیت‌ کوین

روایتی از دختر اهل تسنن که ویلچرران زائران امام رضا(,ع) شد!

سوژه سریال جدید تلویزیون را بشناسید؛ قهرمان خلیج فارس+عکس

مردی که فرزند 13 ماهه‌ خودش را دزدید!

حکم قصاص برای شیطان خانه وحشت صادر شد

فارس من| حجامت نوزادان آری یا خیر!

رسمی: شاهین به لیگ یک بازگشت

رفتن حاج محمود کریمی منتفی شد؟!

ناوگان پنجم آمریکا: ناوگروه آیزنهاور در آب‌های خلیج فارس در حال حرکت است

تلاش برای جلوگیری از رفتن حاج محمود کریمی

کاشت 10 هزار اصله نهال در خور سعید آبادکنارک

دغدغه شهروندان مسکن مهر پیرامون نصب دکل گفتمانی عرفی است

یک فروند هواپیمای آموزشی PC6 بازآماد‌ شد‌

یک فروند هواپیمای آموزشی Pc6 بازآماد (اورهال) شد

حماس 2 اسیر با تابعیت روسیه را آزاد کرد

دغدغه شهروندان مسکن مهر درباره نصب دکل، گفتمانی عرفی است

کاشت 10 هزار اصله نهال در خور سعید آباد کنارک

کاروان سلامت به روستاهای عقدا اعزام شد/ ویزیت رایگان 150 نفر

اتصال 18 روستای استان فارس به شبکه ملی اطلاعات

بهترین هتل‌های شیراز در نزدیکی حافظیه و سعدیه

برد مدعیان در هفته هشتم لیگ برتر والیبال

مدرسه علوم دینی اهل سنت امام شافعی (رض) روانسر افتتاح شد

بسیج رسانه سیستان و بلوچستان منتخب جشنواره ملی مالک اشتر

درمانگاه شبانه‌روزی مهر در بجنورد افتتاح شد

واکنش فوری نماینده ولی فقیه به سخنان محمود کریمی + جزئیات

استقبال 27 میلیون نفر از طرح کالابرگ الکترونیکی/ پنجره واحد حمایتی در کشور به بهره‌برداری می‌رسد/ افزایش سن بازنشستگی در راستای پایداری صندوق‌هاست

شیراز میزبان دومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان شد

واکنش رئیس سازمان اوقاف به سخنان محمود کریمی

دبیران کانون‌های علمی و فرهنگی ایثار باید جریان‎ساز و گفتمان‌ساز باشند

اتصال 18 روستای استان فارس به شبکه ملی اطلاعات ‌

یک فروند هواپیمای آموزشیPc6‌ بازآماد شد

احتمال تمدید آتش‌بس در غزه تا هفته بعد

وسعت جنگل‌های حرا در سیستان و بلوچستان 1375 هکتار است

انعقاد 22 قرارداد فناورانه به ارزش 800 میلیارد تومان در هلدینگ صنایع عمومی شستا

صدای مهیب نی‌ریز را لرزاند | علت صدای وحشتناک چه بود؟

انتقاد سرمربی سایپا از زمین چمن حافظیه؛ نمی‌توان توپ را استُپ کرد!

مقاومت فلسطین 2 اسیر روس را به درخواست رئیس‌جمهور روسیه آزاد کرد

پدر شهیدان والامقام «فرهاد» آسمانی شد

اولین سمپوزیوم بین‌المللی PTSD مزمن در جانبازان برگزار شد

5 هزار متر مربع زمین در روستای فیروزآباد بردسکن به حوزه ورزش اهدا شد

صدایی مهیب لرزه بر اندام مردم نی‌ریز انداخت

پرونده مسکن مهر پرند به پایان رسید

حکایت شعری که بر اولین مُهر آستان قدس رضوی جای گرفت