پیام فارس

آخرين مطالب

تاکید رئیس سازمان سینمایی بر ساخت و توسعه سالن‌های سینما فرهنگي

تاکید رئیس سازمان سینمایی بر ساخت و توسعه سالن‌های سینما
  بزرگنمايي:

پیام فارس -   متولی سینمای کشور بزرگترین دغدغه خود را توسعه سینما در استان‌های مختلف و شهرستان‌ها عنوان کرد و از شیراز به عنوان یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های سینمای کشور نام برد.
  نشست رئیس سازمان سینمایی کشور، با فعالان، هنرمندان سینمایی و فیلمسازان استان فارس در سینما فرهنگ شیراز برگزار شد.
در این نشست، ابتدا چند تن از فعالان حوزه فیلم و سینما به بیان مشکلات و دغدغه‌های خود پرداختند. حرف‌هایی که گاهی با لحن نسبتا تند هم بیان شد که نشان دهنده جدی بودن فیلمسازان این استان در راستای اهدافشان بود.
رئیس سازمان سینمایی کشور نیز به ابراز همذات پنداری با فعالان سینمای فارس پرداخت.
محمد خزاعی گفت: سال‌ها در عرصه‌های مختلف فیلمسازی فعالیت کرده‌ام و به کلیه دغدغه هایی که در این جلسه مطرح شد، واقف هستم. تلاش‌هایی در زمینه رفع این دغدغه ها انجام شده و با تمام توان این مسیر را هم ادامه خواهیم داد. صحبت‌هایی که در این نشست مطرح شد، همگی از سر دلسوزی و در جهت رشد و توسعه فضای فیلمسازی استان بود. من و همکارانم هم عزم جدی داریم که برای پیشرفت شهرستان‌ها گام های مهمی برداریم.
وی با بیان اینکه شیراز هنرمندان بسیار زیادی دارد و به همین جهت تفاوت زیادی با بخش زیادی از شهرها و استان‌های کشور دارد، گفت: قطعا این مساله در توزیع امکانات و زیرساخت ها باید مد نظر قرار گیرد. نمی‌توان شیراز و فارس را با این همه سابقه خوب و نیروی انسانی برجسته، با خیلی از نقاط دیگر کشور مقایسه کرد.
خزاعی در ادامه به هدفش از سفرهای استانی اشاره کرد و گفت: زمانی که این سفرها را آغاز کردیم، خیلی‌از همین اهالی هنر و سینما به ما می گفتند دنبال چه چیزی هستید؟ از شهرستان‌ها به هیچ نتیجه‌ای نمی‌رسید! اما من همیشه گفته‌ام که گوهرهای سینما در همین شهرستان‌ها هستند. اگر قرار است پوست‌اندازی کنیم و استعدادهای جدید را شکوفا کنیم، باید به سراغ استان‌های دیگر برویم. اگر تاکنون فیلمسازی در شهرستان‌ها رشد نکرده، برای این است که زمینه‌های توسعه برایشان فراهم نشده و نتوانسته‌اند خود را نشان بدهند. هنرمندان باید به تهران می‌آمدند تا پیشرفت کنند. اما ما باید این وضعیت را تغییر دهیم. باور من این است و قول می‌دهم در حد بضاعتی که داریم، از جریان سینمای استانی حمایت کنیم.
رئیس سازمان سینمایی کشور همچنین گفت: برای نخستین بار، میزان بودجه تعیین شده برای شهرستان‌ها در زمینه تولید آثار سینمایی، بیش از تهران مقرر شده است، 70 درصد بودجه به شهرستان‌ها اختصاص داده شده است و 30 درصد به تهران. البته آن 70 درصد هم رقم زیادی نیست و باید بین تمامی استان‌ها تقسیم شود.
خزاعی افزود: به عنوان یک فیلمساز می گویم اتفاقات خوبی نسبت به دوره‌های گذشته در سینمای کشور در حال رخ دادن است. در حوزه فیلم سازی از سال گذشته شرایط عادلانه را فراهم کردیم. فراخوان دادیم تا همه ثبت نام کنند. 5٠٠ نفر ثبت نام کردند و 8٠ نفر برگزیده شدند و پروانه کارگردانی گرفتند، که بیش از 5٠ نفر آن‌ها شهرستانی بودند. همچنین مساله مهم تهیه کنندگان را نیز می‌خواهیم حل کنیم و تهیه‌کنندگان شهرستان‌ها می‌توانند مجوز بگیرند، به شرطی که در استان خود کار کرده و بخش عمده‌ای از عواملشان هم از اهالی همان استان باشند.
وی با بیان اینکه سینمای ایران در جهان اسلام مکان اول را در اختیار دارد و در کل جهان هم رتبه‌ای بین دهم تا دوازدهم را داراست، گفت: متاسفانه با وجود این ظرفیت بالا، ما در زمینه توسعه فضای سینمایی خیلی عقب افتاده‌ایم. تا قبل از ورود بنده به سازمان سینمایی، ما تنها 570 سالن سینما داشتیم که رقم بسیار ناچیزی است. من قول داده‌ام که تا شهریور سال 1404 که مدت تصدی بنده به پایان می‌رسد، تعداد سالن‌ها را به یک هزار سالن برسانیم که تا همین الان 230 سالن ساخته شده است.
خزاعی همچنین به یکی از مصوبات مهم سفر استانی ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت؛ برای اولین بار بود که در سفر استانی هیئت دولت، شاهد یک مصوبه بزرگ در حوزه سینما بودیم. بر اساس این مصوبه، هر شهری که بیش از صد هزار نفر جمعیت داشته باشد، با بودجه دولتی صاحب سینما خواهد شد. این اتفاق بسیار بزرگی در حوزه سینما خواهد بود که با این مصوبه، اطمینان دارم که به جز هزار سینمایی که تا شهریور 1404 خواهیم داشت، در دوره دوم ریاست جمهوری نیز هزار سالن دیگر نیز به فضای سینمایی کشور اضافه خواهد شد.
رئیس سازمان سینمایی کشور با تمجید از مدیران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس که همواره پیگیر دغدغه‌های سینماگران این استان هستند، گفت: امروز پیشنهادی از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس مطرح شد مبنی بر اینکه جشنواره فیلم شیراز راه‌اندازی شود.
خزاعی حمایت جدی خود از این طرح را اعلام کرد و افزود: اگر برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود، ما نیز با تمام توان حمایت خواهیم کرد. قرار شد که محوریت اصلی فیلم‌ها هم بحث خانواده باشد، چون شیرازی‌ها به موضوع خانواده خیلی اهمیت می‌دهند. البته موضوعات دیگر هم می‌تواند به این جشنواره ورود کند اما تم اصلی جشنواره، موضوع خانواده خواهد بود.
رئیس سازمان سینمایی کشور در پایان گفت: دغدغه اصلی ما، توسعه سینما در استان‌هاست و در همین راستا، کاملا موافق برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی در شهرستان‌های مختلف هستیم. اگر شیراز هم بتواند ظرفیت‌های لازم برای برگزاری جشنواره فیلم خود را ایجاد کند، می‌تواند آن را به طور دائمی در سال‌های بعد نیز برگزار کند و فکر می‌کنم پتانسیل تبدیل شدن به یک رویداد سینمایی بین‌المللی را هم داشته باشد.
  در دومین روز سفر رئیس سازمان سینمایی کشور و هیئت همراه به استان فارس، روز سه شنبه پردیس سینمایی شهرستان زرقان افتتاح خواهد شد.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/759682/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

چه عینک آفتابی بزنیم؟

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

برق شیراز دوباره روشن شد! (عکس)

کبیریان‌جو: بازی‌های تدارکاتی بیشتری می‌خواهیم

ته خط خماری!

جرزالم پست:ترامپ قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد

چرا ترامپ نمی‌تواند نام خلیج‌فارس را تغییر دهد؟

تحلیلی بر تخریب نقاشی‌های عادل یزدی در دل بافت تاریخی شیراز

بیانیه قاطبه نمایندگان مجلس در حمایت از نام خلیج فارس/ آقای ترامپ، خلیج فارس وطن و خانه ماست

مهر خلیج فارس تا انتهای سال به مرحله تولید بنزین میرسد

75 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز در 94 پروژه

20 نفر امروز در جاده‌های فارس مصدوم شدند

کشف و توقیف 500 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

افزایش سرطان‌های زودهنگام در آمریکا

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

واکنش مجلس به ترامپ درباره نام خلیج فارس

کشف ‌یک میلیون و 400 هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

کازرون، قهرمان مسابقات زورخانه ای دانش آموزان متوسطه فارس

حامد راحت سرپرست فولاد غدیر نی‌ریز شد

بیانیه حزب جوانان ایران اسلامی درباره نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با امام جمعه اهل سنت بندر ترکمن

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

ببینید| گزارش تصویری افتتاح 25 اتوبوس درون شهری و تقاطع غیر همسطح جام جم شیراز