پیام فارس

آخرين مطالب

کمبود نگارخانه حرفه‌ای در شیراز/ احداث باغ کودکان اوتیسم فرهنگي

کمبود نگارخانه حرفه‌ای در شیراز/ احداث باغ کودکان اوتیسم
  بزرگنمايي:

پیام فارس - محمد علی چوبینی در نشست خبری با اشاره به رسالت‌های این سازمان، گفت: شهر شیراز به لحاظ رشد و توسعه در زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی دارای آمایش دقیقی نبوده از این‌رو رشد متوازن در تمامی مناطق شهر به درستی انجام نشده است.
او با بیان اینکه در برخی از مناطق کلان شهر شیراز زیرساخت‌های ورزشی و فرهنگی متناسب با تراکم جمعیتی و بافت منطقه نیست، اضافه کرد: 11 سالن ورزشی غیر توپی با مزیت استفاده همزمان آقایان و بانوان به صورت مجزا با زیربنایی بیش از یک هزار و 600 متر مربع طراحی شده که در آبان‌ماه امسال کلنگ‌زنی خواهد شد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز از ایجاد 20 زمین چمن ورزشی در مناطق کم برخوردار خبر داد و گفت: باتوجه به تفاهم‌نامه بین آموزش و پرورش و شهرداری شیراز تعدادی از این زمین‌های چمن در مدارس دارای ظرفیت احداث خواهد شد که دانش‌آموزان و هم مردم محله بتوانند از این زمین‌ها استفاده کنند.
چوبینی با تاکید بر افزودن 17 هزار و 600 متر سالن ورزشی غیر توپی به سرانه ورزشی شهر شیراز در پایان کار شورای ششم، بیان کرد: ساخت سالن‌های ورزشی بر اساس عدالت خواهد بود همچنین 11 باغ مخصوص بانوان با عنوان «مهربانو» در مناطق شهر شیراز پیش‌بینی شده است که یکی از آن‌ها در چند روز گذشته افتتاح شد.
او با بیان اینکه باغ‌های مهربانو خدمات خاصی را با فضای کافی شاپ، ورزشی، ماساژ، خدماتی و فروشگاهی را به بانوان شهر شیراز ارائه می‌دهد، گفت: این باغات نیازمند بهره‌بردار خصوصی با رویکرد فرهنگی هستند از این رو بهره‌بردار انتخاب شده و تا یک سال آینده تمامی باغ‌های بانوان مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز در خصوص آخرین وضعیت سینما جوان، افزود: با پیشنهاد شهرداری شیراز و تصویب شورای شهر، سینما جوان به نام مرحوم «امین تارخ» نام‌گذاری شده که یک هزار صندلی به سرانه سینما‌های شهر شیراز اضافه می‌کند از این‌رو بهره‌بردار در حال انتخاب است.
چوبینی ادامه داد: در خصوص بهره‌برداری از ظرفیت‌ها دچار نقصان بودیم که مدیریت بهره‌برداری در شهرداری شیراز ایجاد شد تا بهترین تصمیم‌گیری در خصوص پتانسیل‌های شهر اتخاذ شود.
او ایجاد دو فرهنگسرا را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: در شهرک سامان و محله شهدای کشن کلنگ ساخت دو فرهنگسرا در اوایل زمستان بر زمین خواهد خورد همچنین طرح توسعه دو فرهنگسرا نجوم در میدان معلم و فرهنگ‌سرای کتاب در مرحله تدوین است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با تاکید بر اینکه شیراز به لحاظ نگارخانه حرفه‌ای و فضای نمایش آثار هنرمندان دچار کمبود است، گفت: شهر راز به سه نگار خانه نیاز دارد که در مرحله جانمایی و برنامه‌ریزی هستیم.
چوبینی با بیان اینکه لایحه سمفونی شیراز به شورای شهر ارائه شده و مورد تصویب قرار گفت، تاکید کرد: این اثر فاخر تا اوایل سال آینده منجر به قرارداد خواهد شد همچنین باتوجه به نبود اثر مکتوب برای معرفی شهر شیراز، «دانش‌نامه شیراز» در حال تدوین است.
او ادامه داد: کار پژوهشی دایره‌المعارف شیراز شروع شده و در مرحله قرارداد است از این رو امیدواریم با مذاکرات انجام شده تا پایان دوره مدیریت کنونی، دانش نامه شیراز را به نگارش برسانیم و ترجمه این کتاب به سه زبان زنده دنیا پس از تالیف و چاپ در دستور کار قرار خواهد گرفت.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با اشاره به اینکه امروز کتاب‌های پراکنده زیادی در خصوص فرهنگ، جغرافیا و تاریخ شهر شیراز وجود دارد، افزود: دفتر مطالعات و کتابخانه تخصصی شیراز ایجاد خواهد شد تا کار پژوهشی و مطالعاتی بر روی آثار مکتوب و مقالات علمی مرتبط با فرهنگ شهر شیراز انجام شود.
چوبینی، شهر شیراز را دچار فقر در میدانگاه‌های شهری دانست وافزود: به دلیل نبود میدانگاه‌های مناسب برای برگزاری رویداد‌ها دچار مشکل هستیم و امروز یکی از نقد‌های جدی به فضا‌های شهری شیراز در مناسبت‌ها است.
وی با بیان اینکه توان و امکانات کافی برای فضاسازی تمامی شهر را نداریم، گفت: فراهم‌سازی نماد‌ها در فضاسازی شهری به جای شیوه‌های قدیمی در دستور کار است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با تأکید بر اینکه در مناسبت‌ها و راهپیمایی‌های شهر شیراز دچار مشکل سیستم صوتی هستیم، از طراحی طرح جامع بهبود سیستم صوتی شهر خبر داد و گفت: مجوز ترک تشریفات پس از برگزاری چند دور مناقصه و عدم استقبال پیمانکار ها، اخذ شده بنابراین طرح جامع بلندگوی شهری یکپارچه شهر شیراز در چند فاز اجرایی خواهد شد که فاز اول در محور اصلی راهپیمایی‌ها تا عید نوروز اجرا خواهد شد.
چوبینی همچنین در خصوص احداث باغ کودکان، گفت: از شورای پنجم طرح احداث باغ کودکان تصویب شد، اما مورد بی مهری قرار گرفت که اکنون این باغ مابین بلوار کسایی و رمضانی محله فرهنگ شهر احداث می‌شود همچنین با انتخاب پیمانکار امیدواریم این پروژه تا پایان آذرماه به بهره‌برداری برسد.
این مقام مسئول با بیان اینکه بخشی از باغ خانواده محله شهدای کشن با فضایی بالغ بر 7 هزار متر در اختیار کودکان اوتیسم قرار می‌گیرد، در خصوص تبلیغات شهری، گفت: سازه‌های تجاری در شهر شیراز توسط سازمان سیما و منظر برای تبلیغات برون سپاری شده و برخی از سازه‌ها که در اختیار سازمان فرهنگی قرارگرفته فاقد مکان مناسب یا عدم نور کافی است.
او با تصریح اینکه 100 نقطه شیراز برای ایجاد سازه‌های 3 متری بدور از ایجاد آلودگی و ترافیک جانمایی شده است، افزود: برنامه‌های زیرساختی فرهنگی و ورزشی شهر شیراز گام به گام در حال برنامه‌ریزی است و با پشتوانه کار علمی و پژوهشی اجرا خواهد شد.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/752564/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

چه عینک آفتابی بزنیم؟

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

برق شیراز دوباره روشن شد! (عکس)

کبیریان‌جو: بازی‌های تدارکاتی بیشتری می‌خواهیم

ته خط خماری!

جرزالم پست:ترامپ قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد

چرا ترامپ نمی‌تواند نام خلیج‌فارس را تغییر دهد؟

تحلیلی بر تخریب نقاشی‌های عادل یزدی در دل بافت تاریخی شیراز

بیانیه قاطبه نمایندگان مجلس در حمایت از نام خلیج فارس/ آقای ترامپ، خلیج فارس وطن و خانه ماست

مهر خلیج فارس تا انتهای سال به مرحله تولید بنزین میرسد

75 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز در 94 پروژه

20 نفر امروز در جاده‌های فارس مصدوم شدند

کشف و توقیف 500 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

افزایش سرطان‌های زودهنگام در آمریکا

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

واکنش مجلس به ترامپ درباره نام خلیج فارس

کشف ‌یک میلیون و 400 هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

کازرون، قهرمان مسابقات زورخانه ای دانش آموزان متوسطه فارس

حامد راحت سرپرست فولاد غدیر نی‌ریز شد

بیانیه حزب جوانان ایران اسلامی درباره نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با امام جمعه اهل سنت بندر ترکمن

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

ببینید| گزارش تصویری افتتاح 25 اتوبوس درون شهری و تقاطع غیر همسطح جام جم شیراز