پیام فارس

آخرين مطالب

آغاز جشن‌های میلاد پیامبر اعظم (ص) و برنامه‌های هفته وحدت از پنج شنبه 6 مهر در سراسر کشور فرهنگي

آغاز جشن‌های میلاد پیامبر اعظم (ص) و برنامه‌های هفته وحدت از پنج شنبه 6 مهر در سراسر کشور
  بزرگنمايي:

پیام فارس -  در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین عرب انصاری ضمن تبریک پیشاپیش ولادت پیامبر اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)گفت: در جلسات گذشته نمایندگان هر دستگاه‌های عضو ستاد، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را برای گرامیداشت ایام هفته وحدت ارائه دادند و امروز با نهایی شدن شعار محوری هفته وحدت، نمایندگان دستگاه‌ها، برنامه‌های تدارک دیده شده را اعلام نمایند.
در ادامه حجت الاسلام محمدحسن اختری رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت گفت: محوری‌ترین برنامه این هفته، برگزاری جشن‌های ولادت پیامبر اکرم(ص) با هدف تقویت وحدت و نشاط میان امت اسلام است و اکنون که در این شرایط حساس، این مسئولیت مهم و خدمتگذاری در این عرصه به ما واگذار شده است، امیدوارم بتوانیم به خوبی از این فرصت در جهت تحقق آرمان حضرت امام خمینی(ره) و منویات رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه ای(مدظله‌العالی) استفاده کنیم تا اهداف والای آنان به منصه ظهور برسد.
حجت الاسلام والمسلمین اختری اظهار داشت: در ماه ربیع الاول و ایام مبارکی قرار داریم که متعلق به حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و پیامبر اکرم(ص) و فرزندان پاک ایشان است و امیدواریم انوار قدسیه و دعاهای ولی‌عصر(عج) شامل حال همه ما و مخلوقات الهی باشد.
وی تاکید کرد: این ایام، بهترین فرصت برای تدارک برنامه‌های وحدت آفرین و تبیین و تفهیم برکات و ضرورت وحدت برای جوانان و عموم مردم شیعه و سنی است. زیرا امروز، وحدت شیعه و سنی از ضروریات جهان اسلام است که در صورت تحقق ، تمام نقشه‌های دشمنان اسلام را که در اندیشه‌ی ایجاد تفرقه و اختلاف، میان مسلمانان جهان و بهره‌برداری از این اختلاف نظرهای فقهی و مذهبی هستند، خنثی خواهد کرد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت خاطرنشان کرد: هر چه، قدرت و اتحاد جهان اسلام تقویت و آشکار می‌شود، قدرت‌های پوشالی و شیطانی دنیا، به زوال و فروپاشی نزدیکتر می‌شوند و خودشان نیز به این مطلب، آگاه هستند و اعتراف می‌کنند. بنابراین، هر چه در جهت اتحاد امت اسلامی تلاش و برنامه‌ریزی کنیم، به تکلیف خود عمل کرده و از برکات آن نیز برخوردار می‌شویم.
وی با اشاره به اینکه جشن‌های میلاد پیامبر اعظم (ص) و برنامه‌های هفته وحدت از پنج شنبه 6 مهر1402 در سراسر کشور آغاز می‌شود، گفت: لازم است در آغاز ماه ربیع الاول، به آماده‌سازی و تبلیغات محیطی و رفتن به سمت و سوی جشن و سرور در آستانه میلاد پیامبر اسلام که ایام بلاغت اسلام و جهانی شدن اسلام و پایه‌گذاری حکومت دینی پیامبر است توجه کنیم، تا این شادی و سرور و حلاوت آن در قلب‌ها و ضمیر و وجدان مسلمانان نفوذ پیدا کرده و به هم‌گرایی و وحدت و پیوستگی بیشتر میان مسلمانان منجر گردد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت با اشاره به بازگشایی مدارس و آغاز کار دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید گفت: مطلوب است، به همت رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز مختلف علمی، نشست‌های تخصصی با موضوع وحدت برای گروه‌های مختلف و نخبگان در دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی شود، تا هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ تبیینی و فضاسازی، اقدامات لازم در جهت تدوین برنامه‌های وحدت آفرین و خنثی نمودن فتنه‌های تفرقه‌انگیز صورت گیرد و از اقدامات جریان‌هایی که در صدد استفاده از اختلاف مسلمانان هستند، جلوگیری گردد.
در ادامه جلسه اعضای حاضر ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی برنامه‌های دستگاه خود به‌مناسبت هفته وحدت، پیشنهادات خود را برای شعار محوری این هفته اعلام کردند.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/750616/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

چه عینک آفتابی بزنیم؟

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

برق شیراز دوباره روشن شد! (عکس)

کبیریان‌جو: بازی‌های تدارکاتی بیشتری می‌خواهیم

ته خط خماری!

جرزالم پست:ترامپ قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد

چرا ترامپ نمی‌تواند نام خلیج‌فارس را تغییر دهد؟

تحلیلی بر تخریب نقاشی‌های عادل یزدی در دل بافت تاریخی شیراز

بیانیه قاطبه نمایندگان مجلس در حمایت از نام خلیج فارس/ آقای ترامپ، خلیج فارس وطن و خانه ماست

مهر خلیج فارس تا انتهای سال به مرحله تولید بنزین میرسد

75 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز در 94 پروژه

20 نفر امروز در جاده‌های فارس مصدوم شدند

کشف و توقیف 500 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

افزایش سرطان‌های زودهنگام در آمریکا

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

واکنش مجلس به ترامپ درباره نام خلیج فارس

کشف ‌یک میلیون و 400 هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

کازرون، قهرمان مسابقات زورخانه ای دانش آموزان متوسطه فارس

حامد راحت سرپرست فولاد غدیر نی‌ریز شد

بیانیه حزب جوانان ایران اسلامی درباره نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با امام جمعه اهل سنت بندر ترکمن

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

ببینید| گزارش تصویری افتتاح 25 اتوبوس درون شهری و تقاطع غیر همسطح جام جم شیراز