پیام فارس

آخرين مطالب

آماده‌سازی 100 درصدی مدارس شهرستان نور در پروژه مهر اجتماعي

آماده‌سازی 100 درصدی مدارس شهرستان نور در پروژه مهر
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، حسن ولیپور رئیس شورای آموزش و پرورش نور در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان با تاکید بر لزوم افزایش سرانه آموزشی با توجه به افزایش جمعیت با ورود خانه دومی‌ها، اظهار کرد: شرایط اقلیمی منطقه سبب مهاجرت و حضور هموطنان ما شده و نیاز است فضای فیزیکی برای حضور دانش آموزان افزایش یابد.
مدیر آموزش و پرورش نور نیز در این جلسه از آماده‌سازی 100 درصدی مدارس شهرستان در پروژه مهر خبرداد و گفت: 106 مدرسه با قریب به 14 هزار دانش‌آموز فعالیت سال تحصیلی جدید را آغاز کردند.
ولیپور با اشاره به کمبود نیروی انسانی به ویژه در مقطع ابتدایی و متوسطه اول، اظهار کرد: اگرچه این مشکل در کل کشور وجود دارد اما چون اولویت بر دایر شدن کلاس در است همه همت و تلاش خود را در این رابطه به‌کار گرفتیم و با وجود مقاومت‌ها در جابجایی نیروی انسانی نیز رتبه اول استان را داریم.
وی افزود: با همکاری اتحادیه تاکسیرانی، شهرداری و پلیس راهور سرویس مدارس دانش‌آموزان تا حدود زیادی تامین شد و با تدابیر لازم فعلا از دو شیفت کردن مدارس پیشگیری کردیم.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان نور با اشاره به پیگیری و پیش اقدامات طرح مولدسازی و تبدیل به احسن کردن فضاهای در اختیار، تصریح کرد: فضاهای مازاد شناسایی و روند اعلام برای فروش و مزایده از سوی اداره کل در حال پیگیری است.
ولیپور از برگزاری کلاس‌های توانمندسازی نیروی انسانی به تعداد 525 نفر با حضور اساتید استانی و برگزاری جلسات جداگانه با خانواده‌ها و دانش‌آموزان خبرداد و افزود: قرار گرفتن خانواده‌ها در کنار مدارس بسیار لازم و تاثیرگذار است.
وی در پایان، گفت: اطلس فرهنگی با موضوع آسیب‌های دانش‌آموزی در حال تهیه و تدوین است.
بیژن پولادی نیز در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد: دقت در حوزه تربیتی در آغاز سال تحصیلی با توجه به شرایط کشور و مسائلی که دشمنان داخلی و خارجی ایجاد کردند باید مد نظر دست اندرکاران به ویژه بسیج دانش آموزی، مدیران مدارس، معلمان و امور تربیتی باشد.
وی تصریح کرد: دانش‌آموزان که نسل سوم و چهارم انقلاب اند در بعضی از موضوعات آگاه نیستند و قطعا دشمن با توجه به چالش امینتی که اخیرا در کشور ایجاد شده برنامه‌هایی را برای به حاشیه بردن آنها در نظر دارد و مدیران باید وقت کنند چرا که دانش‌آموزان سرمایه‌های نظام هستند.
فرماندار شهرستان نور با اشاره به اینکه تربیت جز ارکان اصلی آموزش و پرورش است،خاطرنشان کرد: اگر بستر تربیتی آماده نباشد باقی موضوعات خصوصا آموزش را تحت شعاع خود قرار می‌دهد، بنابراین دست‌اندرکاران در این امر از جمله مدیران، معلمان، مبلغان دینی باید با مطالعات وسیع و بروز کردن مطالب با ذائقه نسل جدید برای انتقال ارزش‌ها اقدام کنند زیرا روش سنتی سابق دیگر پاسخگوی ذهن نسل‌های جدید نیست.
پایان پیام/86023/م

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/749830/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

خلیج فارس حقیقتی تاریخی است؛ دشمنان با تحریف نام آن به دنبال تفرقه‌اند

جزییات عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری مهر در فرابورس

خلیج فارس هویت ملت ایران است

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

سفر به ایام قدیم سال 1356؛ سفر فرح دیبا با جت شخصی به شیراز برای برپایی جشن هنر

واکنش جالب فیروز کریمی به اقدام ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس + فیلم

نماهنگ بچه‌های خلیج فارس + فیلم

حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات+ عکس

امام جمعه دیر: نام خلیج فارس تغییرناپذیر است

خلیج فارس نماد مقاومت و مایه افتخاراست

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است | روحانیت کتک خورد و زندان رفت، اما این لباس اصیل ایرانی را حفظ کرد