پیام فارس

آخرين مطالب

اصفهان به استقبال مهر می‌رود اجتماعي

اصفهان به استقبال مهر می‌رود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - نوزدهمین برنامه «به احترام مردم اصفهان» امروز (پنج‌شنبه) با محوریت آئین آغاز به کار ستاد مهر و بهره‌برداری از ناوگان و تجهیزات جدید حمل و نقل عمومی با هزینه‌ای بالغ بر 160 میلیارد تومان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایمنا، آئین نوزدهمین برنامه «به احترام مردم اصفهان» در آستانه فرارسیدن ماه مهر و بازگشایی مدارس به منطقه 12 رسید و اتوبوس‌های رنگارنگ در عاشق آباد جلوه‌ای زیبا نصیب شهر کرده بود.
مردم اصفهان امروز _پنجشنبه سی‌ام شهریورماه_ در پایانه ترکیبی عاشق‌آباد شاهد آغاز به کار ستاد مهر و بهره‌برداری از ناوگان و تجهیزات جدید حمل و نقل عمومی در نوزدهمین ایستگاه خود بودند.
دانش‌آموزان در این مراسم با کوله پشتی‌ها و فرم‌های صورتی رنگ همه مجلس را محو خود کرده بودند، از سوی دیگر نغمه سرود بوی ماه مهر، خاطرات شیرین مدرسه را برای همه حاضران زنده کرد.
ابتدای مراسم شهردار با دست‌های گرم خود از پلیس‌های راهنمایی و رانندگی و رانندگان اتوبوس استقبال کرد، کارگران از طبقه بالایی ساختمان‌های نیمه‌کاره محو تماشای 28 دستگاه اتوبوس جدید، 38 دستگاه موتورسیکلت و دوچرخه برقی و 24 دستگاه ون شده بودند.

پیام فارس

رنگ زرد ون‌ها و تاکسی‌ها ارتباط رنگی خوبی با جرثقیل‌های اطراف برقرار می‌کرد و تابش خورشید آن‌ها را به آئینه تبدیل کرده بود، رانندگان اتوبوس‌های پارک شده در محل با چهره‌ای پر از مهربانی آماده شور و شوق دانش‌آموزان بودند، از این رو اولین معلمی که دانش‌آموزان با او برخورد می‌کنند، رانندگان سرویس و اتوبوس‌ها هستند.
پس از قرائت قرآن، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان در این مراسم با یادآور شدن هفته دفاع مقدس و قدردانی از جانبازان، گفت: امسال سامانه «سفیر مهر» برای نخستین‌بار برای شفاف‌سازی مسیرها، کرایه‌ها و خدمات‌دهی بهتر به والدین راه‌اندازی شد، بر این اساس تاکنون بیش از 50 هزار نفر از دانش‌آموزان در این سامانه ثبت نام کرده‌اند.
اجرای گروه سرود و همخوانی دانش‌آموزان مورد استقبال ویژه حاضران قرار گرفت و زمزمه «باوجود خستگی واضحه ته مسیر» که تکه‌ای از سرود بود، مجلس را فرا گرفت.

پیام فارس

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در ادامه این مسیر گفت؛: تعداد 1200 سرویس مدرسه را به بیش از پنج‌هزار سرویس افزایش دادیم و در حال حاضر با هوشمندسازی سامانه سرویس مدارس تحت عنوان سفیر مهر، شاهد تسهیل این امر و آرامش خاطر والدین هستیم.
پس از سخنان مجری مراسم کلید اتوبوس‌های تازه وارد ناوگان شده توسط شهردار و مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی به رانندگان تازه نفسی از جمله داوود صفری، فرهاد رضایی، محمدرضا حسینی، حسین پیرجمالی، حمیدرضا رحیم‌زاده، فرهاد فارغ و مصطفی اسفندیانی اهدا شد و از این رو ستاد مهر به‌طور رسمی آغاز به کار کرد.
در ادامه تمام عوامل از غرفه‌های تجهیزات جدید حمل و نقل عمومی از جمله پنل مدیریتی ناوگان، پایش کیفیت هوا و سنسورهای جلوگیری از آلودگی اضافه بازدید کردند.

پیام فارس

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری اصفهان با قدردانی و تشکر از زحمات کسانی که در این مدت به صورت جهادی همراه با شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان بودند، گفت: از شهروندان تقاضا می‌شود تا با رعایت نکات عبور و مرور زیبایی بیشتری را به شهر ببخشند.
برچسب‌های با عنوان ساخت ایران و آیه‌های قرآن درج شده بر پیکره اتوبوس‌ها امید بی‌سابقه‌ای را در دل والدین و دانش‌آموزان جای می‌داد، ون‌ها و تاکسی‌ها با شعار «تمام شهر مدرسه است» آذین‌بندی شده بود.
شهردار اصفهان نیز پس از دیدار با رانندگان ناوگان‌های حمل و نقل عمومی گفت: باید ارتباط دوسویه بین رانندگان و شهروندان صورت گیرد.

پیام فارس

باوجود زیبایی و رنگارنگی منطقه همه توجه‌ها به سمت ون‌های مخصوص معلولان و جانبازان جلب شد، به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی قرار است که این ون‌ها از دوازدهم آذرماه (روز جهانی معلولان) در خدمت آن‌ها قرار گیرد.
در پایان شهردار اصفهان با مترو بازگشت و در طول سفر پاسخگوی سوالات خبرنگاران و مردم شهر بود.
کد خبر 689309

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/749156/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عقب‌نشینی‌های ترامپ ادامه دارد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج‌ فارس»

خبر جدید سخنگوی کاخ سفید درمورد ادعای تغییر نام خلیج فارس

ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»