پیام فارس

آخرين مطالب

اثری دیگر به موزه نادر ابراهیمی اضافه شد شهرداری تهران

اثری دیگر به موزه نادر ابراهیمی اضافه شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - گواهی صعود به قله دماوند همزمان با روز شعر و ادب پارسی به موزه زنده یاد نادر ابراهیمی اعطاء شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد؛ همزمان با روز شعر و ادب پارسی (27 شهریورماه) گواهی نامه صعود به قله دماوند از سوی رضا زارعی رئیس فدراسیون کوهنوردی به موزه نادر ابراهیمی اهدا شد.
این مراسم با حضور فرزانه منصوری همسر زنده یاد ابراهیمی، سید محمدحسین حجازی، مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، مهدی قزلی مدیر خانه شعر و ادبیات، رضا زارعی رئیس فدراسیون کوهنوردی، اقبال افلاکی فاتح اورست و سرپرست تیم ملی سنگنوردی همچنین حسن امانی سرپرست تیم‌های صعودکننده به هیمالیا در موزه زنده یاد نادر ابراهیمی برگزار شد.
فرزانه منصوری تهرانی مقدم، همسر نادر ابراهیمی در این مراسم بیان کرد: نادر از نوجوانی کوه می‌رفته و سال‌ها بعد با همراهی دوستانش زنده یاد محمود فتوحی و شکور لطفی که از کوهنوردان بنام بودند، موسسه‌ای کوهنوردی بنام «ابر مرد» را راه‌اندزی می‌کنند و از آن به بعد کوهنوردی را به صورت حرفه‌ای شروع و قله‌های متعددی از جمله سهند، سبلان، دنا و دماوند را صعود می‌کند. ابراهیمی علاقمند به تماشای طلوع آفتاب از قله کوه بود و با این کار احساس ارتباط بیشتری با کائنات و هستی می‌کرد.

پیام فارس


وی با اشاره به کتاب «یک صعود باورنکردنی» نوشته نادر ابراهیمی گفت: این صعود در زمان خودش منحصر بفرد بوده چرا که 1500 کوهنورد از جاده‌های مختلف به سمت دماوند حرکت می‌کنند و موفق به صعود می‌شوند و با وجود آنکه ابراهیمی در این صعود حضور نداشته با گردانندگان و کوهنوردانی که موفق به صعود شده‌اند مصاحبه می‌کند و در نتیجه کتاب زیبایی با عنوان «یک صعود باورنکردنی» نوشته می‌شود.
سید محمدحسین حجازی، مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، نیز در این مراسم ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و بزرگداشت روز شعر و ادب پارسی اعلام کرد: ما در خانه شعر و ادبیات واقع در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برآن شدیم تا بخشی از فضا را به موزه تخصصی نادر ابراهیمی اختصاص بدهیم. نادر ابراهیمی طبیعت را دوست داشت و به کوه و کوهنوردی علاقه بسیاری داشت. با توجه به پیشنهاد فدراسیون کوهنوردی قرار شد گواهی نامه صعود به قله دماوند به نام این نویسنده به خانه موزه زنده یاد ابراهیمی اهدا شود.
وی ضمن قدردانی از فرزانه منصوری تهرانی مقدم، همسر نادر ابراهیمی و همکاری خانواده آن مرحوم با خانه شعر و ادبیات درباره تلفیق شعر و ادبیات با ورزش توضیح داد: هر اندازه که بتوانیم رابطه فرهنگ، شعر و ادب را با ورزش بیشتر کنیم این امر موجب ارتقاء هر دو حوزه می‌شود.
رضا زارعی رئیس فدراسیون کوهنوردی نیز پس از اهدای گواهی‌نامه صعود به قله دماوند، به موزه نادر ابراهیمی بیان کرد: بالغ بر 20000 صعود به قله دماوند داریم که توسط کوهنوردان داخلی و خارجی انجام می‌شود که این گواهی نامه را بعد از صعود دریافت می‌کنند. نادر ابرهیمی جزو نسل اول علمی و ادبی ایران است و بنا بر اینکه کوهنورد هم بوده احساس کردیم جای یادبودی از سوی فدراسیون کوهنوردی در این موزه خالی است به همین دلیل با عنایت آقای قزلی مدیر خانه شعر و ادبیات، نشان دماوند و حکم صعود به این قله به موزه زنده یاد نادر ابراهیمی اضافه شد.

پیام فارس


وی همچنین از مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، همسر نادر ابراهیمی و مدیر خانه شعر و ادبیات دعوت کرد تا از مجموعه یادبودهای قدیمی کوهنوردان و کتابخانه موجود در این فدارسیون بازدید کنند.
در متن حکم صعود به قله دماوند زنده یاد نادر ابراهیمی آمده است: «گرامی می‌داریم یاد و نام کوهنورد فقید نادر ابراهیمی قاجار کرمانی را که در تاریخ 1351/04/23 موفق به صعود قله دماوند بام ایران از جبهه جنوبی شدند.»
مهدی قزلی، مدیر خانه شعر و ادبیات نیز در جملات کوتاهی بیان کرد: برگزاری مراسم عصر روایت دماوند در روز ملی دماوند و حضور رییس فدراسیون کوهنوردی در این مراسم منجر به اعطای این گواهینامه شد.

پیام فارس


انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/748476/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

هشدار مصرف خودسرانه «ریتالین» در ایام امتحانات

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

بازدید علمای اهل سنت بنگلادش از مدارس علوم دینی ام‌الابرار در گلستان

ابراهیمی: اگر زیاده گویی ترامپ ادامه یابد تقاضای قطع مذاکرات را داریم

5 هزار مگاوات نیروگاه با همکاری هلدینگ خلیج فارس، بانک ملت و تجارت احداث و تامین مالی می شود

پیشنهاد عجیب رائفی پور درباره «خلیج فارس»

غدیر فرصتی برای تحکیم تعالیم دینی است

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

بنر نصب شده در نمایشگاه کتاب جلب‌توجه کرد /فیلم

بیانیه نمایندگان مجلس خطاب به ترامپ: خلیج فارس وطن ماست

همکاری مشترک بانک تجارت با هلدینگ خلیج فارس و بانک ملت

شلیک‌های بی‌هدف در شیراز با دستگیری عامل حادثه پایان یافت

دلالان دلار، وصله ‌ناجور خیابان زند

بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت هزار متری‌های جهان

یک کشته در تصادف جاده نی ریز - بختگان

نقشه معروف خلیج‌ فارس در کنگره را تماشا کنید +عکس

پژوهشگر موسسه خاورمیانه در واشنگتن: در چشم‌انداز ترامپ برای منطقه، عربستان مبنا است نه اسرائیل

بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت‌هزارمتری‌های جهان

نجات پیرمرد 75 ساله از ارتفاعات ارسنجان

امام جمعه شیراز: امت اسلامی بدون امام به وحدت نمی‌رسد

فوتبالیست برزیلی هم به حامیان خلیج فارس پیوست + عکس

اجرای پروژه‌های گازرسانی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

تاکید آقاجانلو بر اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد/ تقدیر استاندار از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو

دانشگاه به پایگاهی برای اتصال دانش به تولید و سرمایه تبدیل شود

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

مشاور رئیس‌جمهور در شیراز: مأمور به اجرای گفتمانی هستیم که مردم با آن پای صندوق آمدند

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب به اشتباه پیش‌آمده درباره بنر خلیج‌فارس

صوفی: تحریف نام خلیج فارس، تحریف تاریخ است

تفکیک مصرف برق کشاورزی و خانگی در فارغان حاجی‌آباد

آیا ترامپ می‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

خلیج فارس در قلب تاریخ و جغرافیای ما جای دارد

پلو قشقایی؛ خوشمزه ترین پلو مخلوط به روش سنتی ایل قشقایی شیراز!

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب درباره اشتباه پیش‌آمده در بنر خلیج‌فارس

آمریکا تشنه مذاکره با ایران شد

ترامپ فلسطین را به رسمیت شناخت؟

واکنش نقی معمولی به ماجرای «خلیج‌ فارس»

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

افتتاح 963 پروژه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی در فارس

خیانت گوگل به خلیج فارس

تاکید حوزویان فارس بر تبیین منشور رهبر انقلاب در حوزه‌های علمیه