پیام فارس

آخرين مطالب

◄ اتوبان اصفهان شیراز رسما به دست انداز تاخیری افتاد! مقالات

◄ اتوبان اصفهان شیراز رسما به دست انداز تاخیری افتاد!
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تین نیوز
در حالی که مسئولان مختلف دولتی و دست اندرکاران احداث بارها قول افتتاح این آزادراه را در هفته پایان شهریور داده بودند، این قول رسما توسط یک مقام مسئول دولتی زیر سوال رفت.
  ، سرانجام هفته پایانی شهریورماه از راه رسید و در آستانه ورود به پاییز طبق وعده مسئولان باید یکی از ابرپروژه های کشور به خط پایان برسد و افتتاح شود.
آخرین هفت روز پایان تابستان زمان تحقق وعده های مقام های مسئول در وزارت راه و شهرسازی، شرکت ساخت و توسعه آزادراه های کشور، نمایندگان استان فارس در مجلس و مدیران مختلفی است که در پروژه اتوبان اصفهان شیراز مسئولیتی به عهده داشتند و یا پیگیر روند احداث این طرح بودند.
قرار بود در هفته پایانی شهریورماه و همزمان با سفر دوم رئیس جمهوری و هیات دولت به استان فارس به مرحله بهره برداری برسد اما بر اساس گزارش های دریافتی این قرار به هم خورده است!
از مدتی پیش نیز زمزمه هایی درباره به تاخیر افتادن افتتاح این پروژه عظیم ملی شنیده می شد اما ایمانیه، استاندار فارس، به عنوان عالی ترین مقام اجرایی این استان، رسما به این شایعات رنگ حقیقت زد و اعلام کرد: طبق برنامه‌ ریزی های به عمل آمده در مهرماه 1402 میزبان رئیس جمهوری و هیات دولت خواهیم بود.
وی زمان دقیقی برای دومین سفر رئیسی به استان فارس اعلام نکرد تا زمان عبور از اولین دست انداز تاخیر افتتاح اتوبان اصفهان شیراز، چندان مشخص نباشد.
به نظر می رسد برخی تحولات غیر مرتبط به پروژه آزادراه شیراز اصفهان زمینه ساز تاخیر در افتتاح این اتوبان باشد اما از این نکته نیز نمی توان عبور کرد که مسئولان مختلف بارها از پیشرفت 97 تا 98 درصدی این طرح سخن گفتند اما گویا همان 2 درصد باقیمانده از این پروژه به تجهیزات ایمنی این آزادراه گره زده شده بود؛ تجهیزاتی که مشخص نیست سرانجام پول لازم برای خرید و نصب آنها تامین شده است یا خیر؟
این درحالیست که بر اساس گفته های استاندار فارس، در سفر دوم رئیسی به این استان علاوه بر افتتاح اتوبان اصفهان شیراز کلنگ اجرای یک پروژه عظیم دیگر یعنی آزاد راه شیراز بوشهر هم به زمین زده شود.
مشتاقان سفر به استان فارس این سوال را مطرح می کنند که انتظار برای افتتاح آزادراهی که رسیدن به شهر شیراز را نسبت به جاده فعلی 134 کیلومتر کوتاه تر و زمان سفر را حداقل دو ساعت کاهش می‌دهد تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟
شایان ذکر است؛ با توجه به اهمیت آزادراه اصفهان شیراز از مسئولان وزارت راه و شهرسازی انتظار می رود در مورد تاریخ دقیق افتتاح این پروژه اطلاع رسانی شفافی انجام دهند.
انتهای پیام
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/748067/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عقب‌نشینی‌های ترامپ ادامه دارد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج‌ فارس»

خبر جدید سخنگوی کاخ سفید درمورد ادعای تغییر نام خلیج فارس

ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»