پیام فارس

آخرين مطالب

مردم سیستان و بلوچستان 165 میلیارد تومان از طریق کالابرگ خرید کردند وزارت رفاه

مردم سیستان و بلوچستان 165 میلیارد تومان از طریق کالابرگ خرید کردند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: مردم این استان که در دهک های یک تا پنج قرار دارند، تاکنون 165 میلیارد تومان از طریق کالابرگ الکترونیکی خرید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، خلیل احمد سلامی اظهار کرد: با اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی برای حمایت از دهک‌های پایین درآمدی، تا امروز 165 میلیارد تومان خرید با کالابرگ الکترونیکی مردم در استان انجام دادند و این روند رو به افزایش است.
وی افزود: مرحله جدید طرح ملی کالا برگ الکترونیکی مشمول تمام خانوارهای دهک اول تا پنجم، به علاوه خانوارها و افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی می شود و این خانوارها می‌توانند در قالب طرح کالابرگ الکترونیکی یک ماه زودتر از واریز یارانه خود با خرید حداقل 200 هزار تومان از 11 قلم کالای اعلام شده، مشمول 120 هزار تومان اعتبار مضاعف شوند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه 74 درصد مردم استان در دهک های یک تا پنج قرار دارند، ادامه داد: تاکنون بالغ بر چهار هزار واحد پذیرنده فروشگاهی در سراسر استان به طرح کالابرگ الکترونیکی متصل شده اند.
سلامی گفت: مردم با نصب برنامه کاربردی (شما) می‌توانند اطلاعات فروشگاه‌ها و سوالات متعددی که دارند را در آنجا دریافت کنند و همچنین میزان اعتبار کالابرگ خود را ببینند و اگر کسی تلفن هوشمند نداشت از طریق کددستوری #1463*500* هم می‌تواند کد خرید و هم اعتبار یارانه خود را بر اساس کدملی مشاهده کند.
وی اظهار کرد: اگر کسانی به دهک‌بندی خود اعتراض داشته باشند می‌توانند به سایت حمایت مراجعه و اطلاعات دهک‌بندی خود را ملاحظه کنند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان همچنین از امکان خرید از فروشگاه‌های مجازی در طرح کالابرگ الکترونیکی در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: در این روش مانند طرح کالابرگ الکترونیکی، فرد می‌تواند زمان تسویه حساب از گزینه «کالا برگ» استفاده کند و به همین شیوه 120هزار تومان به یارانه هر فرد در خانوار افزوده شود.
سلامی ادامه داد: مزایای طرح کالابرگ الکترونیکی برای اقشار آسیب پذیر جامعه این است که یارانه 400 هزار تومانی آنها به 520 هزار تومان افزایش پیدا می کند و قیمت کالاهای اساسی براساس سال مبنا سبد قیمت اجرای طرح برای آنان ثابت می ماند. در واقع اگر فردی از این طرح استفاده کند 2 امتیاز به او داده می‌شود؛ امتیاز اول این است که دولت فاصله تورمی را پوشش می‌دهد و امتیاز دوم این است که 120 هزار تومان دیگر نیز دریافت خواهد کرد.
وی تصریح کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی را دولت به منظور بالا بردن سلامت خانواده ها و کمک به دهک های پایین جامعه انجام داده است تا بالا بودن قیمت کالاهای اساسی مانع نشود تا خانوارهای دهک های پایین برای تامین مواد غذایی خود مشکل داشته باشند.
21 شهریور 1402 14:24
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان |
کد خبر : 321,162
کلیدواژه ها: کالابرگ الکترونیکی , خلیل‌احمد سلامی , سیستان و بلوچستان , خرید اعتباری
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/747267/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این آب، خاک ماست

واکنش حاج مهدی رسولی به ادعای تغییر نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با نماینده مجلس خبرگان رهبری

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با نماینده مجلس خبرگان

آتش‌سوزی در کوه‌های شیراز، شامگاه امروز

ترامپ تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

کارشناسی داوری استقلال – چادرملو اردکان

قهرمانی فارس و تهران در رقابت های تیراندازی با کمان کشور در شیراز

عقب‌نشینی‌های ترامپ ادامه دارد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج‌ فارس»

خبر جدید سخنگوی کاخ سفید درمورد ادعای تغییر نام خلیج فارس

ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!