پیام فارس

آخرين مطالب

اولین جلسه دادگاه متهمان حادثه تروریستی شاهچراغ(ع) برگزار شد فرهنگي

اولین جلسه دادگاه متهمان حادثه تروریستی شاهچراغ(ع) برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز - اولین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان دومین حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) با حضور متهمان و اولیای دم شهدای این حادثه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، اولین جلسه محاکمه 3 تن از عاملان حمله تروریستی اخیر به حرم مطهر شاهچراغ (ع) با حضور متهمان وکلای مدافع آنان، اولیای دم دو شهید حادثه و جمعی از جانبازان و شاهدان حمله تروریستی در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز به ریاست قاضی سید محمود ساداتی برگزار شد.
در آغاز این جلسه نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس ضمن قرائت کیفرخواست به تشریح اهداف تفرقه افکنانه گروهک تروریستی داعش و تأمین سیاست‌های شوم استکبار و غرب در بر هم زدن امنیت جهان اسلام و بخصوص ایجاد ناآرامی در ایران پرداخت و بیان داشت هدف شوم داعش و عوامل سرسپرده آن جنایت و کشتن زنان و کودکان و مردان بی دفاع است که در هر دو حمله یک سال اخیر به حرم مطهر شاهچراغ (ع) سبوعیت این گروهک برای جهانیان اثبات شد.
نماینده دادستان در ادامه به اتهامات متهم ردیف اول رحمت اله نوروزاف با اسم مستعار اسلم یار پرداخت و بیان داشت: اتهامات وی محاربه و افساد فی الارض ، عضویت در گروه تروریستی داعش به قصد اقدام علیه امنیت کشور، بغی است.
شیرازیان نماینده دادستان عمومی و انقلاب شیراز اتهام وارده به متهمین ردیف دوم و سوم حبیب اله عرب زاده و امر اله نظری را معاونت در افساد فی الارض و معاونت در محاربه، اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور از طریق همراهی با گروه تروریستی داعش خواند و افزود: مستندات، ادله و اَمارات در خصوص اتهامات وارده شامل اقاریر متهم ردیف اول در خصوص آموزش‌های نظامی و سایر متهمین بر ارتباطات سازمان یافته با عوامل داعش، مستندات مکشوفه از تلفن همراه متهم ردیف اول، ارتباطات مستمر با سرپل‌های داعش در خارج از کشور، گزارش‌های ضابطین و دستگیری در محل صحنه جرم در خصوص متهم ردیف اول است که در پرونده موجود است.
وی در پایان دفاع از کیفرخواست صادره مطابق موازین قانونی از دادگاه خواستار صدور حکم و در نظر گرفتن اشد مجازات برای متهمین شد.
در ادامه رئیس دادگاه ضمن فرا خواندن اولیای دم شهدای این حمله تروریستی و همچنین جانبازان و مصدومین حادثه و شاهدان عینی ضمن اخذ شکایت به ثبت اظهارات آنان پرداخت.
قاضی ساداتی پس از اخذ شکایات شکات پرونده، رحمت اله نوروز اف متهم ردیف اول را به جایگاه فراخواند و ضمن تفهیم مجدد اتهامات قرائت شده در کیفرخواست به وی، خواستار ارائه توضیحات مبسوط در خصوص فرایند آشنایی، جذب و عضویت در گروهک تروریستی تکفیری داعش شد.
نحوه آشنایی متهم ردیف اول پرونده با گروه تروریستی داعش
متهم ردیف اول نیز پس از قرار گرفتن در جایگاه متهم با اشاره به اینکه تابعیت تاجیکستانی دارد گفت: از طریق یکی از پیام رسان‌های خارجی و در فضای مجازی جذب گروه داعش شدم و پس از مدتی که تحت تأثیر فردی در فضای مجازی به عقاید و ایده‌های این گروه آشنا شدم به توصیه و با هدایت همان فرد در فضای مجازی به ترکیه سفر کردم و با راهبری فردی به نام " زید" پس از ورود به ایران به صورت قاچاق و برقراری ارتباط با رابطین در تهران و قاچاقچیان به سراوان و سپس به پاکستان رفتم و پس از عزمیت به افغانستان در محل نامعلومی آموزش‌های نظامی و کار با سلاح را در افغانستان گذراندم.
بیعت متهم ردیف اول پرونده با امیر داعش برای حمله به حرم شاهچراغ (ره)
این عضو گروه داعش به نحوه ورود مجدد خود به ایران و اسکان و آشنایی با متهمین ردیف دوم و سوم پرداخت و افزود: قریب به یک ماه در نزدیک حرم شاهچراغ ( ع) با کمک حبیب اله عرب زاده و امر اله نظری سکوت داشتم و پس از ارتباط مجدد با سرپل داعش و تحویل گرفتن اسلحه و بیعت با امیر داعش اقدام به حمله تروریستی در شامگاه 22 مرداد کردم.
متهم ردیف اول: تصور نمی‌کردم دستگیر شوم
متهم اصلی این پرونده که توسط نیروهای مردمی و امنیتی حرم در شب حادثه دستگیر شد گفت: تصور اینکه دستگیر شوم را نداشتم و فکر می‌کردم کشته شوم.
وی ضمن پذیرش اتهامات خود تصریح کرد: تعداد افرادی را که هدف قرار دادم نشمردم و قصدم این بود عملیات را تا آخرین فشنگ موجود در خشاب ادامه دهم.
تهیه بنزین برای آتش زدن نمازگزاران
نوروزاف در خصوص هدفش از تهیه بنزین نیز گفت: امیر داعش به من دستور داده بود تا دو ظرف بنزین تهیه کنم، اما با یک ظرف یک و نیم لیتری بنزین در کوله پشتی وارد شدم، اما پیش آنکه به فرش‌های نمازگزاران برسم و آن‌ها را آتش بزنم دستگیر شدم.
گفتنی است در پایان، رئیس دادگاه با اعلام ختم رسیدگی این جلسه، ادامه رسیدگی به اتهامات سایر متهمان پرونده حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) را به جلسه آتی موکول کرد.
دومین حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ ( ع) 22 مرداد امسال انجام شد که عامل اصلی این حمله در محوطه حرم مطهر دستگیر و در ادامه پشتیبان و همدستان وی نیز بازداشت شدند و قرار جلب به دادرسی و کیفر خواست این پرونده نیز یکم شهریور ماه در دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی شیراز صادر شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/745634/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش محسن چاوشی به تحریف نام خلیج فارس

تبعیت از سیره و سنت اهل بیت سعادت دنیا و آخرت را به همراه دارد

گزارش مهر از جشن میلاد امام رضا(ع) در اسلامشهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

حال‌وهوای حرم کریمه اهل‌بیت(س) در سالروز میلاد امام رضا(ع)

آتش‌سوزی در کوه‌های شیراز، شامگاه 19 اردیبهشت

استقبال  از مدال آوران فارس در مسابقات وزنه برداری جوانان جهان +فیلم

سفر ترامپ به خلیج فارس؛ معاملات ملکی یا صلح؟/ دست ویتکاف در مذاکره با ایران بازتر می‌شود

این آب، خاک ماست

واکنش حاج مهدی رسولی به ادعای تغییر نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با نماینده مجلس خبرگان رهبری

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با نماینده مجلس خبرگان

آتش‌سوزی در کوه‌های شیراز، شامگاه امروز

ترامپ تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

کارشناسی داوری استقلال – چادرملو اردکان

قهرمانی فارس و تهران در رقابت های تیراندازی با کمان کشور در شیراز

عقب‌نشینی‌های ترامپ ادامه دارد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج‌ فارس»

خبر جدید سخنگوی کاخ سفید درمورد ادعای تغییر نام خلیج فارس

ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!