پیام فارس

آخرين مطالب

2 تن از عاملین حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) به اعدام محکوم شدند اجتماعي

2 تن از عاملین حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) به اعدام محکوم شدند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش همشهری آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی با اعلام این مطلب از محکومیت دو تن از متهمان اصلی این پرونده به اعدام در ملاء عام خبر داد و گفت: اتهام این دو متهم معاونت در افساد فی الارض، بغی و اقدام علیه امنیت کشور بود.
وی با تأکید بر اینکه دو متهم اصلی پرونده در مسلح سازی، تدارکات، پشتیبانی و هدایت عامل اصلی حمله تروریستی به شکل مستقیم دخالت داشتند گفت: یکی از این عوامل محمد رامز رشیدی نام دارد که در اعترافات خود به تحویل اسلحه ، همراهی با عامل اصلی ترور جهت شناسایی کامل محیطی حرم شاهچراغ (ع) پیش از حمله و همچنین در شب حادثه ، اسکان وی و ارتباط مکرر و اخذ دستور از سرکرده داعش اعتراف کرده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس کل دادگستری فارس به نقش محکوم به اعدام دیگر این پرونده اشاره کرد و بیان داشت: این متهم نیز که سید نعیم هاشم قتالی نام دارد در دادگاه به تحویل گرفتن عامل اصلی ترور بعد از ورود به ایران و همچنین اسکان وی و سایر اعضای داعش در تهران و جابجایی آنان در خانه های امن و سایر تدارکات و حتی تهیه بلیط سفر به شیراز برای عامل اصلی ترور اعتراف کرده است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات متهمین در شیراز و تهران و همچنین ارتباطات برون مرزی آنان مستقیماً زمینه ساز حمله ناجوانمرادانه تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) و شهادت 13 نفر از خادمان و زائران و مجروحیت 30 تن دیگر شده است گفت: شکات پرونده در اولین جلسه دادگاه خواستار اشد مجازات متهمین بودند.
رئیس شورای قضایی استان فارس در ادامه به محکومیت 3 تن دیگر از متهمین به مجازات های سنگین حبس اشاره کرد و در تشریح آن بیان داشت: متهم دیگر این پرونده محمد رحمانی که از سر پل های گروه های داعش در تهران بود به 25 سال حبس ، مصطفی جان امانی متهم دیگر پرونده به دلیل عضویت و حمایت از گروه تروریستی داعش به 15 سال و یک روز و حمید اله کابلی دیگر عضو دستگیر شده گروه داعش نیز به 5 سال حبس محکوم شدند.
این مقام ارشد قضایی استان به تعیین صلاحیت دادگاه انقلاب شیراز در رسیدگی به اتهامات چند تن دیگر از عوامل داعش مرتبط با این پرونده نیز اشاره کرد و افزود: پرونده این متهمین در شعبه ویژه بازپرسی دادسرای انقلاب اسلامی شیراز در حال تکمیل تحقیقات است که پس از صدور قرار نهایی و کیفرخواست جهت صدور رأی به دادگاه ارسال خواهد شد.
وی اظهار کرد: آراء صادره در خصوص 5 متهم این پرونده مطابق آئین دادرسی کیفری قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور می باشد.
بر اساس این گزارش؛ عامل اصلی حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع) که با نام های مستعار متعددی از جمله ابوعایشه، حامد بدخشان و سبحان معروف بود در شامگاه 4 آبانماه در جریان درگیری با نیروهای انتظامی کشته شد.
کد خبر 749682 منبع: ایرنا برچسب‌ها حرم شاهچراغ

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/461099/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیغ زدن یا مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع

کافئین در خواب هم مغز را بیدار نگه‌ می‌دارد

پیش‌ بینی بورس شنبه 21 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 21 تیر 1404

مخالفان مذاکره یا درکی از واقعیت ندارند یا منافع گروهی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند

بیت‌کوین با عبور از 118 هزار دلار رکورد زد

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان از آینده بازار ارز و طلا

یارانه سیاه و رانت، صنعت خودرو را به کدام سو می برد؟

این ترکیب غذایی سبب تقویت مغز می‌شود

چک‌های 2 بانک هک شده پاس نمی‌شوند؟

بهترین نوشیدنی‌ها برای کوچک کردن شکم

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: با دقت معامله کنید

داستان ضرب سکه در کانادا

بزرگداشت شهدای دفاع مقدس و جنگ 12 روزه در شهر بهمن

حرکت نمادین کاروان اسرای کربلا در فسا برگزار شد

آیا چین به ایران اسلحه می فروشد؟

بدنسازها به چه مواد معدنی و ویتامین‌هایی نیاز دارند؟

چراغ کسب و کارها در جنگ 12 روزه خاموش نشد

تسکین فوری دردهای مفصلی در خانه؛ بدون نیاز به دارو یا جراحی!

قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه 20 تیر ماه

*مدیرعامل بیمه دی: شهدای اخیر گلستان، نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

آیا بازی شطرنج در پیشگیری از آلزایمر نقش دارد؟

سقوط صادرات فرش ایرانی در یک دهه اخیر

برگزاری آزمون ورودی مدارس سمپاد در آباده

واژگونی خودرو در محور شیراز - سروستان 6 مصدوم برجا گذاشت

چرخش بزرگ واشنگتن در برابر پوتین

چه زمانی شام بخوریم که چاق نشویم؟

قیمت برنج رکورد زد؛ چرا بازار برنج به تلاطم افتاد؟

فاصله شیراز - بندر عباس کوتاه می‌شود

بهترین ویتامین‌ها برای تقویت استخوان‌ کدامند؟

سخنگوی سازمان مالیاتی کشور: مالیات ابرازی صاحبان مشاغل 19 برابر شد

شکست افسانه‌های صهیونیستی با انسجام ملی و ایستادگی ملت

کشف 8 دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در جهرم

بسته حمایت از تولید چه ویژگی هایی دارد؟

آغاز برداشت گندم از مزارع اقلید

این مواد غذایی سرشار از امگا 3 هستند

پروازهای دوشنبه به تهران از سر گرفته می‌شود

اختصاص 10 همت اعتبار برای رفع تنش آب روستایی و عشایری

راز سلام نظامی قهرمان کشتی آسیا روی سکو

تایمز: آیا رابطه صمیمی ترامپ و پوتین به پایان رسیده است؟

با خواص معجزه آسای فیبر بیشتر آشنا شوید

تشدید رکود بازار طلا با ورود به محرم و صفر

پرواز رشت بغداد از سر گرفته شد

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمزارز در نی‌ریز

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت

طرح معاینه فنی در شیراز/از لزوم اجرای طرح تا دردسرهای شهروندان

واژگونی خودرو تیبا با 5 مصدوم

کاهش 22 درصدی خطر آلزایمر با دوچرخه‌سواری منظم

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

دیپلماسی چاپلوسی؛ جهان قلق ترامپ را پیدا کرده است؟