پیام فارس

آخرين مطالب

استاندار فارس : مرگ و میر ناشی از تصادفات در فارس 8 درصد کمتر از متوسط کشوری است سیاسی

استاندار فارس : مرگ و میر ناشی از تصادفات در فارس 8 درصد کمتر از متوسط کشوری است
  بزرگنمايي:

پیام فارس- دکتر محمد هادی ایمانیه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار افزود: تدابیر اتخاذ شده توسط نیروی انتظامی برای سفری امن و آرام در نوروز 1402 در استان باید عملیاتی شود و دستگاه های خدمات رسان تمام ظرفیت و توان خود را به کار گیرند.

دکتر ایمانیه گفت: برای هموطنانی که قصد دارند در ایام نوروز به استان فارس و شهر شیراز سفر کنند بسیار مهم است که یک سفر خوب، توأم با آرامش، امنیت و آسایش را تجربه کنند که می بایست ملزومات تحقق آنرا برای هموطنانمان فراهم شود.

استاندار فارس با اشاره به نقش پلیس و نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت و کاهش حوادث، در کنار سایر دستگاه ها اظهار داشت: نیروی انتظامی و پلیس برای حضور هرچه پررنگ تر در ایام نوروز تقاضای تامین امکانات و اقلامی از جمله خودرو به‌همراه راننده، چراغ گردان پلیس، پروژکتور سیار، راکت ایست و جلیقه فسفری دارد که می بایست این اقلام با همراهی سایر دستگاه ها به سرعت تامین شود.

استاندار فارس با بیان اینکه تدابیر اتخاذ شده توسط نیروی انتظامی می بایست به شکل عملیاتی محقق شود، افزود: از جمله موارد مدنظر پلیس می توان به آشکار سازی نقاط حادثه خیز و پیش بینی برای روشن کردن مشعل در 85 نقطه با هماهنگی پلیس راه، ایمن سازی راه در مقابل ایستگاه های پلیس راه جهت کنترل و نظارت بهتر، احیای خط کشی محورهای مواصلاتی به ویژه محورهای منتهی به تفرجگاه ها، نصب چراغ گردان سیار در برخی محورها، ترمیم و مرمت حفره های ایجاد شده در جاده‌ها و رفع نواقص دوربین‌های سرعت سنج جاده‌ای اشاره کرد.

دکتر ایمانیه با اشاره به تمهیدات پیش بینی شده برای کاهش تصادفات جاده‌ای گفت: یکی از اقلام مورد نیاز پلیس، دستگاه تست مصرف الکل و مواد مخدر است که تامین آن بسیار ضرورت دارد؛ انتظار داریم، پلیس به ویژه با رانندگانی که پس از مصرف مواد روان گردان ها، اقدام به رانندگی می کنند به شدت برخورد کند.

وی، بر لزوم برنامه ریزی برای استقرار واحدهای آتش نشانی تا 30 کیلومتری خارج از شهرها تاکید کرد و گفت: با توجه به محدودیتی که آتش نشانی در ارائه خدمات در خارج از محدوده شهرها دارد، بر اساس دستور وزرای کشور و راه و شهرسازی، تیم های آتش نشانی تا پایان تعطیلات نوروز برای خدمات دهی تا 30 کیلومتری شهرها محدودیتی ندارند.

استاندار فارس به آمارهای اعلام شده در خصوص امکانی که تصادفات بیشتری در آنها رخ می دهد اشاره کرد و اظهار داشت: از آنجا که بر اساس آمار، 60 درصد تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری شهرها روی می دهد، هماهنگی های لازم انجام شود تا با استقرار عشایر در محل های پیش بینی شده در این فواصل و فراهم کردن شرایط برای فروش صنایع دستی و سایر محصولات تولیدی عشایر، هموطنان در طول سفر تشویق و ترغیب به توقف در این مکان ها شوند.

وی گفت: همچنین بررسی شود که در صورت امکان، سرعت خودروهایی که در محورهای استان تردد می کنند تا پایان تعطیلات نوروز 10 کیلومتر نسبت به حد مجاز تعریف شده کاهش یابد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/436421/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش محسن چاوشی به تحریف نام خلیج فارس

تبعیت از سیره و سنت اهل بیت سعادت دنیا و آخرت را به همراه دارد

گزارش مهر از جشن میلاد امام رضا(ع) در اسلامشهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

حال‌وهوای حرم کریمه اهل‌بیت(س) در سالروز میلاد امام رضا(ع)

آتش‌سوزی در کوه‌های شیراز، شامگاه 19 اردیبهشت

استقبال  از مدال آوران فارس در مسابقات وزنه برداری جوانان جهان +فیلم

سفر ترامپ به خلیج فارس؛ معاملات ملکی یا صلح؟/ دست ویتکاف در مذاکره با ایران بازتر می‌شود

این آب، خاک ماست

واکنش حاج مهدی رسولی به ادعای تغییر نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با نماینده مجلس خبرگان رهبری

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با نماینده مجلس خبرگان

آتش‌سوزی در کوه‌های شیراز، شامگاه امروز

ترامپ تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

کارشناسی داوری استقلال – چادرملو اردکان

قهرمانی فارس و تهران در رقابت های تیراندازی با کمان کشور در شیراز

عقب‌نشینی‌های ترامپ ادامه دارد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج‌ فارس»

خبر جدید سخنگوی کاخ سفید درمورد ادعای تغییر نام خلیج فارس

ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!