پیام فارس

آخرين مطالب

موفق نشدیم نیازهای جامعه را از طریق پژوهش‌ رفع کنیم علمي

موفق نشدیم نیازهای جامعه را از طریق پژوهش‌ رفع کنیم
  بزرگنمايي:

پیام فارس -  رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: موتورمحرکه آموزش، پژوهش است اما ما موفق نشدیم نیازهای جامعه را از طریق پژوهش‌ها رفع کنیم و وضعیت در این خصوص مطلوب نیست.
دکتر سید وحید حسینی  در آیین تجلیل از 60 پژوهشگر و فناور برتر فارس در شیراز بیان کرد: در یکسال گذشته زیر ساخت‌ها را برای امر پژوهش و توسعه فضای فیزیکی ایجاد کرده‌ایم و گرنت‌های 1936 طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصویب شده است.
 
او با بیان اینکه علوم پزشکی شیراز طی یکسال گذشته 2772 مقاله در مجلات معتبر منتشر کرده است، افزود: پارک علم و فناوری با 32 شرکت راه‌اندای شده است. 78قلم محصولات فناورانه توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید شده، 80 طرح و انعقاد 18 قرارداد در دانشگاه با صنعت از دیگر فعالیت‌ها است.
حسینی با بیان اینکه هدف ما اینست که به انجام تحقیقات کاربردی کمک کنیم زیرا چاپ مقاله صرف کافی نیست، افزود: طی یکسال گذشته موفق به تخصیص 15 میلیارد تومان برای طرح‌های تحقیقاتی شده‌ایم و تا پایان مهر 1401 به تعهداتمان در این حوزه عمل کرده‌ایم؛ اما بودجه‌ها کفایت نمی کند و امیدواریم بتوانیم وضعیت بهتری در این خصوص فراهم کنیم.
حسینی همچنین با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز رتبه سوم کشور را در حوزه فناوری دارد، گفت: طی یکسال اخیر توانستیم 13 شرکت را ارتقا داده و از مراکز رشد به پارک علم و فناوری ارسال کنیم. اما رسالت ما خیلی بیشتر از اینها است و از پژوهشگران خواستارم مشکلات مردم را مشکلات خودشان بدانند و در این باره بیش از پیش فعالیت کنند.
کم‌کاری در حوزه علوم انسانی
رئیس دانشگاه شیراز نیز در ابن مراسم گفت: امسال 55 نفر از دانشمندان ما در رده دانشمندان یک درصد و دو درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
دکتر محمد موذنی با اشاره به ضرورت توجه به پژوهش‌های کاربردی، توجه به زیر ساخت‌های پژوهشی را حائز اهمیت دانست و کم‌کاری در حوزه علوم انسانی را یادآوری و اضافه کرد: در زمینه‌هایی مانند سبک زندگی، مهارت‌های زندگی، مدیریت فضای مجازی و مواردی از این قبیل درحد انتظار فعالیت نکرده‌ایم و باید بیشتر روی این مباحث کار کرد.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات بحث اقتصاد اسلامی خمس و زکات و کسب حلال است که معتقدم به آن کم توجهی شده است.
رئیس دانشگاه شیراز همچنین با اشاره به گنجینه با ارزش فرهنگ دینی، عنوان کرد: در استفاده درست از این سرمایه گران سنگ خوب استفاده نکرده‌ایم و نتیجه آن مشکلات فعلی جامعه است.
ایجاد 80 دوره فرصت مطالعاتی در فارس
رئیس بنیاد نخبگان فارس نیز با بیان اینکه نخبگان سرمایه‌های جامعه هستند، هدف بنیاد نخبگان را شناسایی استعدادهای برتر در راستای نخبه پروری و نخبه شناسی عنوان کرد.
دکتر حبیب شریف خاطرنشان کرد: حمایت و تجلیل از نخبه‌ها وظیفه تمام دستگاهها است و در صددیم شبکه ملی مجمع خیران نخبه پرور شکل بگیرد.
او گفت: فارس پس از تهران دومین استانی است که در خصوص تامین مسکن نخبگان فعالیت دارد.
شریف به حمایت از ایجاد 80 دوره فرصت مطالعاتی، بورسیه 720دانش آموز و 50 دانشجو توسط بنیاد نخبگان فارس هم اشاره کرد.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/283998/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

خلیج فارس حقیقتی تاریخی است؛ دشمنان با تحریف نام آن به دنبال تفرقه‌اند

جزییات عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری مهر در فرابورس

خلیج فارس هویت ملت ایران است

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

سفر به ایام قدیم سال 1356؛ سفر فرح دیبا با جت شخصی به شیراز برای برپایی جشن هنر

واکنش جالب فیروز کریمی به اقدام ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس + فیلم

نماهنگ بچه‌های خلیج فارس + فیلم

حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات+ عکس

امام جمعه دیر: نام خلیج فارس تغییرناپذیر است

خلیج فارس نماد مقاومت و مایه افتخاراست

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است | روحانیت کتک خورد و زندان رفت، اما این لباس اصیل ایرانی را حفظ کرد