پیام فارس

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه: امسال سال مهمی در راستای ایجاد اشتغال است وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه: امسال سال مهمی در راستای ایجاد اشتغال است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: امسال سال مهمی در راستای ایجاد اشتغال در استان کرمانشاه است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، مختار احمدی در آئین بزرگداشت هفته کارگر که با حضور جمعی از کارگران و تشکل های کارگری و کارفرمایی و کارآفرینان استان برگزار شد، به هدف گذاری پیش بینی رشد 7.5 درصدی اقتصادی برای کرمانشاه در لایحه بودجه 1401 ، گفت: امسال سال مهمی برای استان کرمانشاه است و جمعیت کارگری و کارفرمایی در خصوص تحقق این هدف گذاری و تحقق شعار سال، نقش خود را ایفا می کند. وی به ظرفیت شورای هماهنگی مدیران دستگاه های اجرایی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان در حل مسائل و تحقق برنامه های ابلاغی اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت تقویت تعاملات درون استانی و ایجاد وحدت رویه و یکپارچگی در فعالیت ها و انسجام بخشی بین واحدهای اجرایی دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ظرفیت ها و توانمندی های مشترک دستگاه های اجرایی در جهت تحقق اهداف وزارتخانه در استان به بهترین شکل ممکن انجام می شود.
احمدی در ادامه با اشاره به اینکه کارگران به عنوان یک سرمایه انسانی و نقش موثر خود د‌ر تولید، در کنار جامعه کارفرمایی و آحاد ملت در راستای تحقق شعار سال، به تعداد 279 تشکل کارگری و کارفرمایی با هدف صیانت از نیروی کار اشاره کرد، گفت: 258 هزار نفر از شاغلین استان دارای بیمه تامین اجتماعی هستند که با احتساب افراد تبعی آنان جمعیتی بالغ بر 800 هزار نفر با پوشش 38 درصدی جمعیت استان از را در می گیرد که از مزایای تامین اجتماعی استفاده می کنند.
وی به نقش تعاونی ها در مردمی کردن اقتصاد استان اشاره کرد و گفت: بیش از 50 هزار فرصت شغلی در استان توسط شرکت های تعاونی ایجاد شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه افزود: در راستای تحقق شعار « تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» تبیین شده توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تشکیل انجمن صنفی شرکت های دانش بنیان در دستور کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و سایر شرکای اجتماعی قرار گرفت و با تشکیل این انجمن، اولین اقدام تحقق شعار سال در این راستا رقم خورد.
«بهمن امیری مقدم» استاندار کرمانشاه در این آیین عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب در ٢ دهه اخیر شعارهای سال را حول محور تولید و اشتغال تعیین کرده اند و این نشان از اهمیت این حوزه است.
وی بر ضرورت احیای فرهنگ کار و تلاش در کرمانشاه تاکید کرد و گفت: پیشرفت و بهبود در اقتصاد و تولید تنها با کار و تلاش جهادی و شبانه روزی میسر می شود و باید همه با هم برای کرمانشاهی توسعه یافته و پررونق تلاش کنیم.
وی عشق به ایران و کرمانشاه را بسترساز توسعه و پیشرفت دانست و گفت: کارگری که وطن، شهر و دیارش را دوست داشته باشد بی‌گمان با تلاشی دو چندان برای توسعه آن کار انجام خواهد داد؛ همانگونه که شهدا، جانبازان و ایثارگران ما برای دفاع از این آب و خاک از خودگذشتگی کردند.
امیری مقدم افزود: سامانه ثبت نام افراد جویای کار راه اندازی شده تا افراد با هر تخصصی در آن ثبت نام کنند و سرمایه گذاران با اولویت از این متقاضیان در مجموعه تولیدی خود استفاده خواهند کرد.
نمایندگان تشکل های کارگری، کارفرمایی و تعاونی استان در ادامه این دیدار صمیمی مسائل کاری خود را با استاندار کرمانشاه مطرح کردند و در پایان ضمن استفاده از رهنمودهای استاندار از تعدادی از متخبین با اهدا لوح تقدیر به عمل آمد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
24 اردیبهشت 1401 10:48
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه |
کد خبر : 269,126
کلیدواژه ها: بهمن امیری مقدم,استاندار کرمانشاه,هفته کارگر1401,فرهنگ کار و تولید
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/267216/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

کاهش ساعت کاری ادارات فارس

پسر حاج‌خلیل؛ یادداشتی از زندگی حاج یونس

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

این یک باور غلط است!

چه زمانی از عضله شل کن استفاده کنیم؟

استراحت های کمردرد به چه صورت باید باشد؟

نمرۀ قبولی به آرایش جنگی دولت

فرمانده بی‌هیاهو

حضور دولت پزشکیان یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری انسجام درونی در کشور است

دیپلمات پیشین: بعید است حملات سنگین اسرائیل دوباره و به زودی رخ دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

التهاب زدایی، ضد سرطان و فشار خون و بهبود سلامت جنسی، همه در یک میوه تابستانی

از آرتروز زانو رنج می‌برید؟

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

رجزخوانی دختر دهه نودی شهر در استان فارس

10 روز مانده به پایان مهلت دریافت معاینه فنی خودرو

کاهش ساعت کاری اداره‌های فارس

ملت ایران و نیرو‌های مسلح ، پیروز واقعی جنگ 12 روزه

آیین سینه زنی لاری با قدمت 100 ساله

سرمقاله سازندگی/ تقویت دیپلماسی عمومی

راز بقای ترامپ در سیاست آمریکا

وقتی علم، بدن را شفاف کرد؛ از اشعه‌ای مرموز تا نگاهی به درون بدن/ سیر تکامل تصویربرداری پزشکی

اضطراب واقعی چه نشانه‌هایی دارد؟/ راهکارهای تغذیه‌ای برای کاهش اضطراب

نقش مؤثر ویتامین‌ها در کاهش استرس

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: باوحود جهش 50 درصدی مصرف بنزین عرضه پایدار بود

عارف: راهبرد دولت تقویت پرداخت تسهیلات برای اشتغال است

وزیر نیرو: قطعی برق شبانه را کاهش می‌دهیم

دبیر انجمن حبوبات ایران: قیمت حبوبات کاهش می یابد

وزیرصنعت: قیمت خودرو با ملاحظات تنظیم بازار تعیین شد

پیش‌بینی کاهش قیمت برنج با ورود محصول امسال و واردات

30 هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در 4 بورس ایران

نرخ تورم صنعت به 32.9 درصد رسید