پیام فارس

آخرين مطالب

سرمربی تیم فجر سپاسی: بازیکنانم شرایط این بازی حساس را درک کرده اند ورزشي

سرمربی تیم فجر سپاسی: بازیکنانم شرایط این بازی حساس را درک کرده اند
  بزرگنمايي:

پیام فارس- مجتبی سرآسیایی در جمع خبرنگاران افزود: امیدواریم در پایان بازی بهترین ها برای تیم ما رقم بخورد.

وی تاکید کرد: حضور تماشاگران شیرازی در این بازی حال و هوای ورزشگاه را طراوت خواهد بخشید و این امر به نفع تیم ما خواهد بود.

سرآسیایی ادامه داد: علاوه بر مسایل انگیزشی، فیزیکی و تاکتیکی هر تیمی کمتر اشتباه کند و به حریف فرصت ندهد، بطور قطع برنده بازی خواهد بود.

سرمربی تیم فجر اضافه کرد: تیم نفت نسبت به ما شرایط بهتری در جدول دارد و چند سال شاگرد رضا مهاجری سرمربی تیم حریف بودم و به این تیم اشراف کامل داریم.

وی گفت: برای بازی با نفت، یوسف وکیا، دانیال کردستانی، سیروان قربانی، ابوالفضل بابایی مصدوم هستند و رضا آقابابایی هم محروم است با این حال بازیکنان دیگر با همه وجود بازی خواهند کرد.

سرمربی تیم فجر اظهار امیدواری کرد در ادامه مسابقات کمتر شاهد اشتباه سهوی داوران باشیم.

سراسیایی بیان داشت: تیم ما با تفکر مربی دیگری بسته شده که به آن احترام می گذاریم و باید سرمایه تیم را حفظ کنیم.

دیدار تیم های فجر سپاسی شیراز و نفت مسجد سلیمان از هفته بیست وششم مسابقات فوتبال لیگ برتر (جام خلیج فارس) ساعت 18:30 روز دوشنبه 19 اردیبهشت ماه در ورزشگاه حافظیه برگزار می شود.   

ماراتن پنج هفته ای فجری ها برای بقا در لیگ
شاگردان مجتبی سرآسیابی سر مربی تیم فجر تا پایان لیگ برتر یک ماراتن پنج هفته ای سخت برای بقا دارند.

آنان ابتدا 19 اردیبهشت در حافظیه شیراز در یک بازی حساس و 6 امتیازی از هفته بیست و ششم با نفت مسجد سلیمان دیدار خواهند کرد.

همچنین این تیم در هفته بیست و هفتم، 24 اردیبهشت ماه در تهران میهمان تیم هوادار است. در هفته بیست و هشتم و روز 29 اردیبهشت ماه در شیراز به مصاف تیم ذوب آهن اصفهان می رود، در هفته بیست و نهم نیز که سوم خرداد ماه برگزار می شود در تبریز میهمان تیم تراکتورسازی که در حاشیه امن قرار ندارد، است که این بازی هم برای هر دو تیم حساس و حیاتی خواهد بود.

 تیم هایی که خطر سقوط آنها را تهدید می کند
تراکتورسازی، نفت مسجد سلیمان، فجر سپاسی و پدیده شهر خودرو مشهد چهار تیمی هستند که در خطر سقوط قرار دارند.

هم اینک در جدول رده بندی تراکتور با 21 امتیاز، نفت مسجد سلیمان با 18، فجرسپاسی با 16 و شهر خودرو مشهد هم با 15 امتیاز در سایه یکدیگر قرار دارند و باید منتظر ماند و دید در پایان لیگ برتر دوره 21 کدام یک از این چهار تیم در جمع دو تیم سقوط کننده به دسته یک قرار می گیرند.

در رقابت های فوتبال برتر دوره بیست ویکم (جام خلیج فارس) 16 تیم شرکت دارند و پس از انجام 30 بازی، تیم قهرمان مشخص خواهد شد و دو تیم انتهای جدول هم راهی لیگ دسته یک خواهند شد.

تیم استقلال تهران با 57 امتیاز و بدون شکست در صدر جدول قرار دارد، تیم پرسپولیس هم با 53 امتیاز در تعقیب این تیم است و تیم سپاهان هم با 46 امتیاز سوم است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/267048/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیغ زدن یا مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع

کافئین در خواب هم مغز را بیدار نگه‌ می‌دارد

پیش‌ بینی بورس شنبه 21 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 21 تیر 1404

مخالفان مذاکره یا درکی از واقعیت ندارند یا منافع گروهی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند

بیت‌کوین با عبور از 118 هزار دلار رکورد زد

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان از آینده بازار ارز و طلا

یارانه سیاه و رانت، صنعت خودرو را به کدام سو می برد؟

این ترکیب غذایی سبب تقویت مغز می‌شود

چک‌های 2 بانک هک شده پاس نمی‌شوند؟

بهترین نوشیدنی‌ها برای کوچک کردن شکم

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: با دقت معامله کنید

داستان ضرب سکه در کانادا

بزرگداشت شهدای دفاع مقدس و جنگ 12 روزه در شهر بهمن

حرکت نمادین کاروان اسرای کربلا در فسا برگزار شد

آیا چین به ایران اسلحه می فروشد؟

بدنسازها به چه مواد معدنی و ویتامین‌هایی نیاز دارند؟

چراغ کسب و کارها در جنگ 12 روزه خاموش نشد

تسکین فوری دردهای مفصلی در خانه؛ بدون نیاز به دارو یا جراحی!

قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه 20 تیر ماه

*مدیرعامل بیمه دی: شهدای اخیر گلستان، نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

آیا بازی شطرنج در پیشگیری از آلزایمر نقش دارد؟

سقوط صادرات فرش ایرانی در یک دهه اخیر

برگزاری آزمون ورودی مدارس سمپاد در آباده

واژگونی خودرو در محور شیراز - سروستان 6 مصدوم برجا گذاشت

چرخش بزرگ واشنگتن در برابر پوتین

چه زمانی شام بخوریم که چاق نشویم؟

قیمت برنج رکورد زد؛ چرا بازار برنج به تلاطم افتاد؟

فاصله شیراز - بندر عباس کوتاه می‌شود

بهترین ویتامین‌ها برای تقویت استخوان‌ کدامند؟

سخنگوی سازمان مالیاتی کشور: مالیات ابرازی صاحبان مشاغل 19 برابر شد

شکست افسانه‌های صهیونیستی با انسجام ملی و ایستادگی ملت

کشف 8 دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در جهرم

بسته حمایت از تولید چه ویژگی هایی دارد؟

آغاز برداشت گندم از مزارع اقلید

این مواد غذایی سرشار از امگا 3 هستند

پروازهای دوشنبه به تهران از سر گرفته می‌شود

اختصاص 10 همت اعتبار برای رفع تنش آب روستایی و عشایری

راز سلام نظامی قهرمان کشتی آسیا روی سکو

تایمز: آیا رابطه صمیمی ترامپ و پوتین به پایان رسیده است؟

با خواص معجزه آسای فیبر بیشتر آشنا شوید

تشدید رکود بازار طلا با ورود به محرم و صفر

پرواز رشت بغداد از سر گرفته شد

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمزارز در نی‌ریز

خبر خوب برای بازنشستگان صنعت نفت

طرح معاینه فنی در شیراز/از لزوم اجرای طرح تا دردسرهای شهروندان

واژگونی خودرو تیبا با 5 مصدوم

کاهش 22 درصدی خطر آلزایمر با دوچرخه‌سواری منظم

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

دیپلماسی چاپلوسی؛ جهان قلق ترامپ را پیدا کرده است؟