پیام فارس

آخرين مطالب

ایجاد تحول در حوزه زنان و خانواده با هم افزایی و تعامل بیشتر معاونت امور زنان و خانواده

ایجاد تحول در حوزه زنان و خانواده با هم افزایی و تعامل بیشتر
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون رییس جمهور : می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم.

معاون رییس جمهور : می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ دومین نشست شورای بین الملل زنان با موضوع «بررسی زمینه‌های مشترک فعالیت‌های فرهنگی در عرصه بین الملل با موضوع زن و خانواده » با حضور خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس جمهور در حوزه زنان و خانواده، به ‌همراه جمعی از مدیران، اساتید دانشگاه و فعالان فرهنگی، اجتماعی و رسانه ای دوشنبه 24 آبان ماه در محل این معاونت برگزار شد .
در این نشست، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با زنان در عرصه بین المللی گفت: ما باید بتوانیم جبهه زنان مسلمان و البته غیر مسلمانی که در جهان فعالیت های فرهنگی همسو با اهداف نظام جمهوری اسلامی انجام می‌دهند را تقویت کنیم .
خانم دکتر خزعلی افزود: ما می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم .
وی تاکید کرد: در معاونت امور زنان و خانواده بر این باوریم که برای موفقیت فعالیت‌ها باید از حلقه‌های وصل مردمی بهره‌برداری نماییم و نکته حائز اهمیت آن است که باید ارتباط پویایی با تشکل‌های مردمی داشته باشیم و از این طریق به فرموده مقام معظم رهبری می توان فعالیت‌های تاثیرگذار و گسترده‌ ای را در راستای معرفی الگوی سوم زن به جهان ارایه داد .
در ادامه این نشست؛ دکتر کریمی مدیر کل امور بین الملل معاونت با اشاره به اهمیت این جلسه برای فتح باب همکاری‌های بیشتر در جهت ترسیم مسیر فعالیت های بین المللی گفت: وجه مشترک همه دوستانی که در این جمع حضور دارند، دغدغه فرهنگی آنان است که موجب تداوم فعالیت‌های مشترک خواهد بود.
وی یکی از مهمترین فعالیت های حوزه بین الملل را ارائه گزارشات مستند و تاثیرگذار به مجامع بین المللی عنوان نمود که برای مقابله با جهت گیری آن مجامع نسبت به بانوان ما تاثیر به‌سزایی خواهد داشت .
کریمی افزود: در اداره بین الملل فعالیتهای متعدد آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در قالبهای مختلف برای بازنمایی صحیح توانمندی‌ها ودستاوردهای زنان ایرانی و توسعه همکاری های مشترک بین دستگاهی تعریف شده است. لذا یکی از مهمترین مباحث مدنظر ما شناسایی توانمندی‌ها و فعالیت هایی است که فعالان این حوزه می‌توانند انجام بدهند .
وی ادامه داد: قرابت و دوستی با کشورهای همسایه و مسلمان و معرفی الگوی زن تمدن‌ساز در تراز جمهوری اسلامی که مدنظر و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است از محورهای اصلی فعالیت‌های این حوزه است .
دکتر مجتهد زاده، رئیس سازمان حفظ ارزش ها و مشارکت زنان و خانواده در دفاع مقدس، نیز تصریح کرد: معاونت زنان می تواند با رصد و شناسایی زنان فعال در کل کشورها اعم از جهان اسلام و دیگر کشورهای جهان، دامنه فعالیت های بین المللی خود را گسترده تر نماید. به علاوه با رصد اخبار بین المللی زنان می توان عکس العمل به موقع نسبت به جریانات جهانی نشان داد. لذا بهتر است که هجمه‌ها در این زمینه علیه زنان مسلمان شناسایی و برای مقابله با آن فعالیت فرهنگی صحیح انجام شود .
دکتر کیانی، مدیر کل همکاری های فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با معرفی فعالیت‌های سازمان متبوع خود تصریح کرد: بطور کلی همه فعالیت های فرهنگی در عرصه بین المللی پیش نیازی دارد که آن وحدت رویه و هماهنگی بین سازمانها در عرصه ملی است. در این راستا، ایجاد کارگروه فرهنگی بین ‎‌ الملل راه‌گشا خواهد بود .
مرضیه هاشمی، مستندساز و گوینده خبر در رسانه پرس تی‌وی، با اشاره به اضمحلال جایگاه زن در غرب و بر تلاش هژمونی غرب برای کمرنگ کردن روحیه اسلامی در زنان مسلمان غربی، تاکید کرد.
دکتر داورپناه، پژوهشگر دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اهمیت نوع نگاه به زن و مسئله زن در جامعه بین‌الملل، بیان کرد: در حوزه زنان و بین الملل، اصلاح بینش های نادرستی که از زنان مسلمان در دنیای بین الملل وجود دارد بسیار مهم است. اگر زنان فعال و فرهیخته کشورهای دیگر شناسایی شوند و با حقیقت پیشرفت زنان در کشور ما آشنا شوند، این نگاه نادرست جامعه بین المللی نسبت به زنان ایرانی و زنان مسلمان اصلاح خواهد شد. مراکز اسلامی بزرگی در کشورهای اروپایی وجود دارند که برای فعالیت و همکاری ظرفیت بسیار مناسبی به شمار می روند .
دکتر کیانی مدیر کل همکاری فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تایید صحبت های سایر مدعوین تصریح کرد: بطور کلی همه فعالیت های فرهنگی در عرصه بین المللی پیش نیازی دارد و آن هم وحدت رویه و هماهنگی بین سازمان ها در عرصه ملی است. در این راستا، ایجاد کارگروه فرهنگی بین ‎‌ الملل راه‌گشا خواهد بود .
در ادامه این نشست دیگر کارشناسان حاضر با اظهار نظر پیرامون اهمیت فعالیت حوزه زنان در عرصه بین الملل به بیان چالش‌ها و آسیب‌های آن پرداختند و پیشنهادات و نقطه نظرات خود را مطرح نمودند.

پیام فارس


لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/250967/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ دوگانه‌های جعلی

آیا بی دردی وجود دارد؟

آزادشدن واردات خودروهای لوکس پس از یک دهه

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 12 تیرماه

نجات فرد گرفتار در ارتفاعات سپیدان

واژگونی خودروی در جاده سپیدان - شیراز با سه مصدوم

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شطرنج غبارآلود

نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است؛ گران‌فروشی را گزارش دهید

دبیر انجمن صنایع همگن: شورای سیاست‌گذاری خودرو احیا شود

جزئیاتی از چرایی تغییر آبونمان تلفن ثابت

واژگونی خودروی در جاده سپیدان - شیراز با 3 مصدوم

سرمقاله خراسان/ قدرت قلم از موشک‌های دشمن بیشتر است

کارهایی که می‌توان برای بهبود نارسایی قلبی انجام داد

ظرفیت تولید تجدیدپذیر تا پایان تیرماه به 3000 مگاوات می‌رسد

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

مکان‌ها هم مزاج دارند

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

دستگیری سارق حرفه‌ای باتری خودرو در جهرم

اجاره ملک به اتباع غیرمجاز در آباده ممنوع شد

باغ تاریخی نشاط لار به‌زودی برای استفاده عمومی بازگشایی می‌شود

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

جریان‌سازی رسانه‌ای بدون تکیه به روزنامه‌نگاری تحلیلی میسر نیست

در مغازه ‏ات را ببند و برگرد آفریقای جنوبی

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

اختلال اضطراب اجتماعی؛ از علائم تا بهترین روش‌های درمان

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

شیراز در جنگ 12 روزه

لزوم تعیین‌تکلیف بودجه جذب‌نشده دستگاه‌ها تا دو ماه آینده

70 هزار طرح نیمه‌تمام در کشور و ضرورت ورود بخش خصوصی

آری، درست عمل شد

مذاکرات مشروط؟!

پژوهشگر فلسطینی: ایران، آخرین سنگر ملت‌های خاورمیانه است

عملیات موفق فریب