پیام فارس

آخرين مطالب

بازدید معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم از شهرک صنعتی شمس‌آباد معاونت امور زنان و خانواده

بازدید معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم از شهرک صنعتی شمس‌آباد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه سالجاری در گفتگوی رودررو با برخی از تولیدکنندگان و فعالان صنعتی، درجریان مشکلات اساسی کارآفرینان شهرک صنعتی شمس‌آباد قرار گرفت.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه سالجاری در گفتگوی رودررو با برخی از تولیدکنندگان و فعالان صنعتی، درجریان مشکلات اساسی کارآفرینان شهرک صنعتی شمس‌آباد قرار گرفت. به گزارش روابط‌عمومی امور زنان و‌ خانواده‌ی ریاست‌جمهوری؛ خانم دکتر انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده‌ی دولت سیزدهم صبح امروز شنبه 22 آبان‌ماه سالجاری از واحدهای صنعتی کوشا فن‌پارس، انیسان و آریا بلورین‌زرین واقع در شهرک صنعتی شمس‌آباد بازدید میدانی داشت.
معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم در پایان بازدید از شهرک صنعتی شمس‌آباد در نشستی با حضور بانوان صنف کارگر شاغل در شهرک، گفتگوی صمیمانه داشت و سپس در نشست با مدیران و نمایندگان شرکت‌ها و انجمن‌های اقتصادی و صنعتی، سیاست‌های دولت را در حمایت از بخش خصوصی تبیین و برنامه‌های دولت جهت تعامل با بخش خصوصی و پیشبرد اهداف اقتصادی کشور به خصوص بانوان کارآفرین را تشریح نمود.
خانم دکتر خزعلی در بازدید از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شمس‌آباد و دیدار از بانوان صنف کارگر شاغل در شهرک، به رونمایی از بسته کسب و کار پایدار خانواده محور اشاره کرد و‌ گفت: بانوان می‌توانند در کنار فرزندانشان به کسب و کار خودشان برسند و نگرانی‌های موجود در این حوزه نیز از بین برود.
معاون رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم با بیان این‌که ایجاد اشتغال در خانه موجب کمک به مادران شاغل و نیز کاهش معضلات اجتماعی می‌شود اظهار داشت: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به دنبال کاهش فشار بر بانوان شاغل و نیز امکان ایجاد دورکاری و ایجاد کار در خانه برای بانوان است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهور در ادامه‌ی مبحث کمک به مادران شاغل افزود: این معاونت تمام تلاش خود را در جهت گرفتن تسهیلات برای صنعتگران خانم، رفع مشکلات بیمه، تسهیل در اخذ مجوز و سایر مشکلات به کار خواهد گرفت.
معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: براساس دستور رییس‌جمهوری جلسات شورای اشتغال هر ماه برگزار می‌شود و معاونت زنان به دنبال حل بخشی از مشکلات زنان کارآفرین، زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست است.
معاون دولت سیزدهم در امور زنان و خانواده با تاکید براین‌که هم اکنون در حال احصاء مشکلات بانوان کارآفرین و کارگران خانم واحدهای تولیدی هستیم، بیان داشت: مشکلات بیمه‌ای، دوری مسکن از محل‌کار و دورکاری از جمله این مشکلات هستند که در حال پیگیری آن هستیم.
خانم دکتر انسیه خزعلی برای رفع مشکلات حمل و نقل کارگران شهرک صنعتی شمس آباد اظهار کرد: احداث مسکن در کنار شهرک‌های صنعتی و رفع بسیاری از بروکراسی‌های اداری از جمله راهکارهایی است که می‌تواند مشکلات بانوان را در حوزه کسب و کار حل کند.
خانم دکتر خزعلی با بیان این مطلب که بازدید از واحدهای تولیدی به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی انجام شده است، ادامه داد: در این بازدید شاهد کارآفرینی، نوآوری و خلاقیت بانوان در حوزه مدیریت شرکت‌های دانش‌بنیان، واحدهای تولیدی و صنعتی بودیم که امیدواریم شاهد رفع مشکلات جاری این افراد نیز باشیم.
بانوان کارآفرین و فعالان اقتصادی و نمایندگان بخش خصوصی در نشست مذکور نیز، مشکلات و درددل‌های خود را در زمینه سرمایه‌گذاری، تولید و صادرات، با معاون جمهور در میان گذاشتند تا زمینه رفع مشکلات این حوزه فراهم شود.
بانوان صنف کارگر شاغل در شهرک صنعتی شمس‌آباد، در این بازدید که هدف از آن شناسایی مشکلات بانوان کارآفرین و کارگران زن بود به بیان مشکلاتشان از جمله ساعت و ایام کاری بالا و دستمزدهای پایین، نبود زیرساخت مناسب حمل و نقل عمومی مانند مترو و اتوبوسرانی، هزینه‌های بالای زندگی و سایر موارد پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/250405/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

مکان‌ها هم مزاج دارند

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

دستگیری سارق حرفه‌ای باتری خودرو در جهرم

اجاره ملک به اتباع غیرمجاز در آباده ممنوع شد

باغ تاریخی نشاط لار به‌زودی برای استفاده عمومی بازگشایی می‌شود

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

جریان‌سازی رسانه‌ای بدون تکیه به روزنامه‌نگاری تحلیلی میسر نیست

در مغازه ‏ات را ببند و برگرد آفریقای جنوبی

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

اختلال اضطراب اجتماعی؛ از علائم تا بهترین روش‌های درمان

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

شیراز در جنگ 12 روزه

لزوم تعیین‌تکلیف بودجه جذب‌نشده دستگاه‌ها تا دو ماه آینده

70 هزار طرح نیمه‌تمام در کشور و ضرورت ورود بخش خصوصی

آری، درست عمل شد

مذاکرات مشروط؟!

پژوهشگر فلسطینی: ایران، آخرین سنگر ملت‌های خاورمیانه است

عملیات موفق فریب

آیا پیام تهران به باکو شنیده خواهد شد؟

به آهی گنبد خضرا بسوزان

همچنان مسیر مذاکرات

عینک آفتابی فقط برای زیبایی نیست

وزن شما چه ارتباطی با مغزتان دارد؟

این نوشیدنی‌ها برای قلب خطرناک هستند

بلایی که دندان‌ها سر دستگاه گوارش می‌آوردند

آسیب‌های دستگاه‌های الکترونیکی برای سلامت انسان

سازمان ملی استاندارد: این نام تجاری جعلی است

آسمان مرکز و نیمه غربی کشور دوباره بر روی پروازهای عبوری بین‌المللی بسته شد

آیین نامه اجرایی واردات خودروها برای سال 1404 به گمرکات کشور ابلاغ شد

جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه اعلام شد

محدودیت‌های جدید خرید و فروش اوراق تسهیلات مسکن اعلام شد

سود دو نفره در صرافی تبدیل: دعوتی که به نفع هر دو طرف تمام می‌شود!