پیام فارس

آخرين مطالب

حضور فعال زنان روستایی در بخش مدیریتی در شورای روستاها ، دهداری هاو بخشداری ها معاونت امور زنان و خانواده

حضور فعال زنان روستایی در بخش مدیریتی در شورای روستاها ، دهداری هاو بخشداری ها
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در آیین گرامی داشت روز جهانی زنان روستاییِِ: نرخ باسوادی در روستاها و عشایر رو به رشد است و به 80 درصد نزدیک شده است و نرخ بیکاری در روستاها نسبت به شهرها بسیار بهتر است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در آیین گرامی داشت روز جهانی زنان روستاییِِ: نرخ باسوادی در روستاها و عشایر رو به رشد است و به 80 درصد نزدیک شده است و نرخ بیکاری در روستاها نسبت به شهرها بسیار بهتر است.
خانم دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در آیین گرامی داشت روز جهانی زنان روستایی و‌ پنجمین همایش ملی نقش آفرینی زنان روستایی و عشایری در توسعه پایدار که با حضور سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از زنان روستایی و عشایری کشور برگزار شد،اظهارکرد: نرخ باسوادی در روستاها و عشایر رو به رشد است و به 80 درصد نزدیک شده است و نرخ بیکاری در روستاها نسبت به شهرها بسیار بهتر است.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بازماندگان از تحصیل و ترک تحصیل در عشایر و روستاییان موضوع مهمی است که باید با جدیت به آن پرداخته شود.
وی ادامه داد: به این منظور خوابگاه های شبانه روزی، راهکار روستا مرکزی و آموزش مجازی از اقداماتی است که انجام شده و امکاناتی مانند تبلت در اختیار دانش‌آموزان عشایری قرار خواهد گرفت .
خانم دکتر خزعلی تصریح کرد: عشایر و روستاییان سرمایه‌های کشور هستند که ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای دارند و می‌توانند در تولید، کشاورزی و صنایع دستی باعث حرکت و توسعه کشور شوند .
وی افزود: تولید صنایع خانگی، دستی و خرد روستاها و عشایر در دست زنان است، این همت و اراده و جدیت برای استفاده از دسترنج بسیار افتخارآفرین است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور تاکید کرد: وظیفه ما این است که امکانات مورد نیاز اعم از آموزش و فرهنگ‌سازی، استانداردسازی، بازاریابی محصولات و تلاش برای صادرات و همچنین تسریع در اعطای مجوز را برای این قشر فراهم کنیم و با جدیتی که از وزیر محترم کشاورزی دیده ام این حمایت‌ها قابل انجام خواهد بود.
وی با بیان این که زنان روستایی در بخش مدیریتی در شورای روستاها، دهداری ها و بخشداری ها حضور فعال دارند، عنوان کرد: باید به دنبال نمایشگاه های دائمی برای فروش و عرضه محصولات زنان روستایی و عشایری باشیم.
خانم دکتر خزعلی در رابطه با بیمه تامین اجتماعی زنان روستایی گفت: موضوع بیمه برای زنان سرپرست خانوار را پیگیری کرده ایم و مقدمات کار فراهم شده است تا این زنان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گیرند.
وی در خصوص اعطای وام ازدواج به روستائیان و عشایر خاطرنشان کرد: برای زوجین روستایی و عشایری دهه شصتی که از امروز تا پایان سال 1400 ازدواج‌ کنند، 100 میلیون تومان وام علاوه بر وام ازدواج در نظر گرفته شده است.
منبع: ایانا

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/243633/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

مکان‌ها هم مزاج دارند

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

دستگیری سارق حرفه‌ای باتری خودرو در جهرم

اجاره ملک به اتباع غیرمجاز در آباده ممنوع شد

باغ تاریخی نشاط لار به‌زودی برای استفاده عمومی بازگشایی می‌شود

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

جریان‌سازی رسانه‌ای بدون تکیه به روزنامه‌نگاری تحلیلی میسر نیست

در مغازه ‏ات را ببند و برگرد آفریقای جنوبی

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

اختلال اضطراب اجتماعی؛ از علائم تا بهترین روش‌های درمان

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

شیراز در جنگ 12 روزه

لزوم تعیین‌تکلیف بودجه جذب‌نشده دستگاه‌ها تا دو ماه آینده

70 هزار طرح نیمه‌تمام در کشور و ضرورت ورود بخش خصوصی

آری، درست عمل شد

مذاکرات مشروط؟!

پژوهشگر فلسطینی: ایران، آخرین سنگر ملت‌های خاورمیانه است

عملیات موفق فریب

آیا پیام تهران به باکو شنیده خواهد شد؟

به آهی گنبد خضرا بسوزان

همچنان مسیر مذاکرات

عینک آفتابی فقط برای زیبایی نیست

وزن شما چه ارتباطی با مغزتان دارد؟

این نوشیدنی‌ها برای قلب خطرناک هستند

بلایی که دندان‌ها سر دستگاه گوارش می‌آوردند

آسیب‌های دستگاه‌های الکترونیکی برای سلامت انسان

سازمان ملی استاندارد: این نام تجاری جعلی است

آسمان مرکز و نیمه غربی کشور دوباره بر روی پروازهای عبوری بین‌المللی بسته شد

آیین نامه اجرایی واردات خودروها برای سال 1404 به گمرکات کشور ابلاغ شد

جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه اعلام شد

محدودیت‌های جدید خرید و فروش اوراق تسهیلات مسکن اعلام شد

سود دو نفره در صرافی تبدیل: دعوتی که به نفع هر دو طرف تمام می‌شود!