يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

آتش پس از یک هفته در ممسنی آرام گرفت

آتش پس از یک هفته در ممسنی آرام گرفت
پیام فارس - بامداد امروز پس از هفت روز تلاش، آتش سوزی در دامنه‌های کوهستانی شهرستان ممسنی در غرب فارس مهار شد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - بامداد امروز پس از هفت روز تلاش، آتش سوزی در دامنه‌های کوهستانی شهرستان ممسنی در غرب فارس مهار شد.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، بخشدار ماهور میلاتی ممسنی گفت: به همت نیروهای امدادی و عملیاتی و گروه های مردمی آتش سوزی گسترده در دامنه‌های کوهستانی کوه درا در بخش ماهور میلاتی شهرستان ممسنی، مهار و خاموش شد.
گرجی‌زاده افزود: این آتش‌سوزی که از روز شنبه ۱۴ شهریور ماه در دامنه‌های صعب‌العبور کوهستانی شهرستان ممسنی آغاز شده بود، با تلاش بی‌سابقه ستاد مدیریت بحران استان فارس و شهرستان ممسنی مهار شد.
او ادامه داد: این عملیات گسترده با حضور میدانی نیروهای امدادی، منابع طبیعی، محیت زیست، نیرو‌های بسیج مردمی و همکاری تنگاتنگ حامیان طبیعت از شهرستان‌های ممسنی، رستم، کوهچنار و بهبهان انجام شد.
بخشدار ماهور میلاتی ممسنی بیان کرد: دهیاران، شهرداران، تراکتورداران و مرتع‌داران منطقه نیز با ایثار و پشتکار فراوان، در کنار نیرو‌های متخصص، در مهار این آتش سوزی در شهرستان ممسنی نقش آفرینی کردند.
گرجی‌زاده اضافه کرد: وجود پوشش گسترده علفزارها، درختان خشکیده، عبورناپذیری مسیر‌های کوهستانی و وزش باد‌های شدید، مهار آتش را با چالش‌های جدی مواجه کرده بود، به گونه‌ای که با وجود چندین بار مهار موقت، شعله‌های آتش مجدد برافروخته می‌شد تا اینکه در نهایت، تلاش‌های مستمر و شبانه‌روزی نیرو‌ها در صبح امروز منجر به مهار کامل آتش شد.
او ادامه داد: علت دقیق وقوع این آتش‌سوزی در دست بررسی کارشناسان قرار دارد و تاکنون آمار نهایی مربوط به میزان خسارات وارده به پوشش جنگلی و مرتعی منطقه اعلام نشده است.
بخشدار ماهور میلاتی ممسنی بیان کرد: آتش سوزی دیگری نیز که در ارتفاعات کوه‌های بوان از توابع بخش مرکزی رخ داده بود با ورود نیرو‌های واکنش سریع حامیان طبیعت زاگرس و منابع طبیعی پس از ۲۴ ساعت تلاش بی وقفه مهار شد.


نظرات شما