پیام فارس

آخرين مطالب

برگزاری بیش از 300 ویژه برنامه سالروز آزاد سازی خرمشهر در فارس فرهنگي

برگزاری بیش از 300 ویژه برنامه سالروز آزاد سازی خرمشهر در فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس فارس گفت: در راستای بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر بیش از 300 ویژه برنامه در سطح استان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار سعید کوشکی جهرمی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان فارس در عملیات بیت‌المقدس با حضور یگان‌هایی از ارتش، سپاه و جهاد استان نقش ویژه‌ای در آزاد سازی خرمشهر قهرمان داشتند گفت: در این عملیات استان فارس تعداد 282 شهید و تعداد 112 جانبازان در جهت آزادسازی خرمشهر تقدیم کرده است.
وی ادامه داد: با برنامه ریزی‌های انجام شده در ایام سالروز آزادسازی خرمشهر بیش از 300 ویژه برنامه در سطح استان فارس با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای استان و سازمان‌های مردم نهاد برگزار خواهد شد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس فارس افزود: تبیین شعار حماسی ما در قله‌ایم در تمامی برنامه‌های حوزه دفاع مقدس و مقاومت امسال در نظر گرفته شده که در ایام سالروز آزادسازی خرمشهر نیز توجه ویژه‌ای به این شعار خواهد شد.
سردار کوشکی گفت: تدوین و اجرای برنامه‌های گرامیداشت این ایام با توجه به سیاست‌های دستورالعمل گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت به تمام دستگاه‌ها از سوی استاندار به عنوان رئیس ستاد استانی سوم خرداد استان ابلاغ شده است تا تمامی نهادها و سازمان‌ها برنامه ریزی لازم جهت برگزاری ویژه برنامه بزرگداشت سوم خرداد را داشته باشند.
وی ادامه داد: اطلاع رسانی گسترده و مناسب، امید آفرین و فراگیر با بهره گیری از ظرفیت رسانه ملی، فضای مجازی و رسانه‌های جمعی، جهاد تبیین با بهره گیری از فضای گفتمان محوری با موضوع حماسه سوم خرداد و توجه به مقاومت مردم فلسطین و محور مقاومت و متناسب سازی آن با مقاومت مردم خرمشهر از جمله سیاست‌های اجرایی این ایام است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس فارس افزود: اولین روز از بزرگداشت این ایام روز شنبه سوم خرداد ماه عنوان روز مقاومت ایثار و پیروزی نامگذاری شده است که عمده فعالیت و برنامه‌های محوری این روز تبیین اهداف و نتایج عملیات پیروزمند بیت‌المقدس و پیروزی و آزادسازی خرمشهر قهرمان است و روز دوم به عنوان روز دزفول و روز مقاومت پایداری نامگذاری شده است که محور برنامه‌های این روز هم تبیین مقاومت و پایداری مردم غیور دزفول می‌باشد.
سردار کوشکی گفت: از جمله برنامه‌های عمومی و مشترک در این ایام شامل برگزاری مراسم صبحگاه مشترک با حضور نیروهای مسلح مستقر در استان به میزبانی نیروی انتظامی استان فارس، سخنرانی فرماندهان دوران دفاع مقدس و عملیات آزادسازی خرمشهر پیش از خطبه‌های نماز جمعه در روز جمعه دوم خرداد ماه 1404 در سراسر استان، گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر در ادارات سازمان‌ها و نهادهای استان و تجلیل از رزمندگان این عملیات توسط سازمان‌ها و نهادها از برنامه‌های این هفته است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس فارس تصریح کرد: از جمله دیگر برنامه‌های این ایام برگزاری یادواره شهدا، پخش محتوای تولید شده شامل کلیپ، موشن، اینفوگرافی و … در بستر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، برگزاری یادواره شهدای خرمشهر در شهرستان جهرم، رونمایی از 14 یادمان شهدای گمنام استان، رونمایی از کتاب‌های تازه چاپ شده حوزه دفاع مقدس و مقاومت نیز می‌توان اشاره کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/958898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نامشخص بودن سرمربی فصل آینده دو تیم؛ تکلیف نیمکت 14 تیم مشخص شده است

توافق با تهران؛ ضربه‌ای خاموش به اقتصاد پکن؟

بوتاکس برای کاهش وزن؟/ جراح عمومی پاسخ داد

چرایی کاهش آمار مهاجرت پزشکان و پرستاران در سال 1403

وجه نمادین سفر پادشاه بریتانیا به کانادا

گزینه‌های خلاقانه‌ عمان برای مذاکرات

بازگشت غرب به بن‌بست؟‌

نقش مزاج در سازگاری فرد با محیط

نوزادان متولد 1404 هدیه 70 میلیون تومانی می‌گیرند؟

آتش‌سوزی بلوط‌های کوهچنار عمدی بود

متحد دردسرساز

تعلیق غنی‌سازی منوط به بازه زمانی پیشنهادی و امتیازهایی است که آمریکا می‌دهد

روسیه چگونه در مذاکرات ایران و آمریکا بازی می‌کند؟

خوردن خربزه و عسل واقعا خطرناک است؟

زخم کهنه مسکن خانوار

املاکی‌ها با این روش کمیسیون می‌گیرند

پیگیری مطالبات رانندگان کامیون

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تعهدی جمعی و رسالتی الهی است

استاندار البرز: باید با تمام توان، در جهت حفظ و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنیم

پرونده جنایت ترور قاضی شهید باقری بدون مجازات نخواهد ماند

زیدآبادی: اختلاف ترامپ و نتانیاهو چقدر جدی است؟

آنچه برای ایران اهمیت دارد، حفظ زیرساخت‌های هسته‌ای کشور است

اگر این خوراکی‌ها را صبح بخورید تا شب خسته هستید

ماجرای توافق احتمالی ایران و آمریکا با نام «مسقط» چیست؟

کوششی برای شکست بن‌بست مذاکرات ایران و امریکا؟

راز تغییر نفیو

تناقض بین توصیه‌های رهبر انقلاب و استقبال از قاسمیان!

همه چیز درباره طرح جدید بنزینی دولت

معاون وزیر جهاد کشاورزی: محصولات باغی و زارعی ایران به 80 کشور جهان صادر می‌شود

یک استاد دانشگاه: مدیران وزارت میراث فرهنگی با میراث فرهنگی بیگانه‌اند

از ریشه تا میوه، خواص اعجاب انگیز کَبَر!

فرار از مزرعه، پناه به خدمات؛ کاهش اشتغال کشاورزی و رشد مشاغل خدماتی

شرکت‌های اعتبارسنجی رتبه‌بندی شدند

اولین موشک چینیِ قابل استفاده مجدد آزمایش شد

تابستان گرمی در پیش است! / راه‌حلی ساده برای خنک‌ شدن در روزهای داغ تابستان

تصاویری از تشییع قاضی شهید در شهرستان ممسنی

دادستان کل کشور: سرنخ‌های خوبی از عاملان ترور شهید باقری به‌دست آمده است

چنگ‌ودندان امتیازگیری امریکا پای‌ میز

اگر امریکا قصد توافق دارد چرا تحریم‌ها را بیشتر می‌کند

بازی زمان در مذاکرات

برگ بو این همه خاصیت دارد!

شرط برخورداری از کمک هزینه تامین اجتماعی برای زوج‌های جوان

برگزاری مراسم تشییع و تدفین «قاضی شهید احسان باقری» در ممسنی فارس

ادعای جنجال برانگیز

موتور روشن، قانون خاموش

مصرف سبزیجات در وعده‌های غذایی، راهی مؤثر برای پیشگیری از چاقی

هشدار به خریداران مسکن؛ مراقب تعاونی‌های بدون مجوز فعالیت باشید

هزینه‌های پنهان اتلاف منابع؛ از جیب مردم تا سرمایه ملی

وزیر جهاد کشاورزی: کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف‌کننده برسد

آلودگی ذرات قابل تنفس باعث مرگ زودرس می‌شود