پیام فارس

آخرين مطالب

تنگسیری: شناور موشک‌اندازی ساخته‌ایم که 116 نات سرعت دارد گفتگو

تنگسیری: شناور موشک‌اندازی ساخته‌ایم که 116 نات سرعت دارد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرنگار مهر، دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در مراسم روز ملی خلیج فارس در بندرعباس اظهار داشت: ما شناور موشک‌اندازی ساخته‌ایم که 116 نات سرعت دارد یعنی معادل زمینی 215 کیلومتر بر ساعت و تمام آزمون‌های فنی و تخصصی را انجام داده است.
وی با بیان اینکه ما در نیروی دریایی سپاه شناور، موشک، پهپاد و زیرسطحی را خودمان می‌سازیم، تصریح کرد: ما برای اینکه امنیت خلیج فارس را تأمین کنیم شب و روز تلاش می‌کنیم‌.
دریادار تنگسیری با اشاره به توانمندی‌های این نیرو خاطر نشان کرد: قبل از انقلاب را یادمان هست که در آن زمان حتی ما نمی‌توانستیم یک قایق لاور کوچک ماهیگیری بسازیم شرکت آمریکایی برای ما می‌ساخت اما الان ما شناور شهید سلیمانی با پیشرفته‌ترین تکنولوژی را ساخته‌ایم که 5000 مایل دریایی بدون توقف می‌تواند در اقیانوس‌ها دریانوردی کند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه خلیج فارس یک اهمیت ذاتی دارد و عمیق‌ترین سواحل در قسمت ایران است و بهترین و مناسب‌ترین آبراه‌های بین‌المللی در سمت ایران واقع شده است، افزود: ایران در خلیج فارس یک‌هزار و 735 کیلومتر خط مستقیم ساحل و 5 هزار و 800 کیلومتر با احتساب جزایری که در خلیج فارس هستند ساحل دارد که این امر اهمیت ذاتی خود خلیج فارس است.
وی با اشاره به اهمیت خلیج فارس در طول تاریخ گفت: تاریخ را که ورق می‌زنیم می‌بینیم که در سال 1508 میلادی، پرتغالی‌ها به منطقه آمدند و تا سال 1622 میلادی در اینجا باقی ماندند، یعنی 117 سال، در آن زمان نه نفت و نه گاز بوده است و این امر اهمیت خلیج فارس در طول تاریخ را می‌رساند.
دریادار تنگسیری راجع به اهمیت اقتصادی خلیج فارس خاطرنشان کرد: خلیج فارس از لحاظ جایگاه اقتصادی جایگاه بسیار مهمی را دارد، صادرات نفت و گاز در این منطقه بسیار بالاست به‌طوری که 40 درصد گاز و 62 درصد نفت منطقه از خلیج فارس صادر می‌شود و نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه اقتصادی خلیج فارس است.
وی تأکید کرد: جایگاه خلیج فارس از لحاظ امنیتی بسیار مهم است و ما بارها از جمهوری اسلامی پیام صلح و دوستی را به کشورهای منطقه ارسال کرده‌ایم و بارها گفته‌ایم که به‌دنبال صلح و دوستی و برادری هستیم.
تنگسیری درباره تردد روزانه شناورها از تنگه هرمز گفت: امروز افتخار داریم که امنیت تنگه هرمز و تردد روزانه بیش از 80 فروند کشتی را در این منطقه برقرار کردیم این‌ها همه نشان‌دهنده اهمیت این منطقه مهم و راهبردی است.
وی تصریح کرد: ناامنی در تنگه راهبردی هرمز ابعاد و تأثیرات بین‌المللی در اقتصاد دارد و از این جهت فوق‌العاده مهم و راهبردی است. آنچه برای ما در خلیج فارس مهم است صلح‌، امنیت‌، برادری و دوستی است. ما اعتقاد داریم که حضور بیگانگان در خلیج فارس مخل امنیت خواهند بود. قطعاً منطقه‌ای که یک منطقه راهبردی و اقتصادی است، برای ما و کشورهای همسایه بسیار مهم است و قطعاً دشمنان دنبال 2 هدف شوم هستند که یکی حضور نامشروعشان در منطقه، و دیگری فروش سلاح در منطقه راهبردی خلیج فارس است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه اضافه کرد: رسیدن به این مقاصد شوم نیاز به دشمن‌تراشی در منطقه دارد و معلوم است که به‌هرحال کشوری مثل ایران که دنبال امنیت این منطقه است و بیشترین ساحل، جزایر و عمیق‌ترین آبراه‌ها را در خلیج فارس در اختیار دارد امنیت آن باید برای ما مهمتر باشد لذا ما دنبال امنیت هستیم، قطعاً بدانید این‌هایی که از هزاران مایل دورتر به این منطقه می‌آیند، به‌دنبال امنیت در این منطقه نیستند.
خبر در حال تکمیل
کد خبر 6451752

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/950649/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ قدرت بازدارندگی ایران به‌رغم بودجه محدود

سرمقاله صبح نو/ «شوخی» با «تمامیت ارضی» یک کشور

سرمقاله وطن امروز/ دختران، تجرد و آینده

راه‌های درمان کلوئید؛ اهمیت پیشگیری و مداخله به‌موقع

کاهش فشار خون با یک تشت آب گرم ؟!

بازار طلا و سکه آرام گرفت؛ دلار در کانال 81 هزار تومان

بورس باز هم رکورد زد

خبر خوش از تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن؛ زمان تحویل واحدها اعلام شد

رئیس سازمان بورس: تامین مالی کوتاه‌مدت بر عهده نظام بانکی و بلند مدت بر عهده بازار سرمایه است

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری سرعت گرفت

برگزاری مراسم ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر در شیراز + فیلم و عکس

توضیحات جبلی درباره اهانت به مقدسات اهل‌سنت

توصیه به مردم ایران برای حمایت از خلیج فارس + فیلم

خلیج فارس؛ از خارک تا عسلویه قلب تپنده اقتصاد ایران

خلیج فارس در قاب صنعت نفت و گاز

پیام پرسپولیس به مناسبت روز خلیج فارس

معتضد: نام «خلیج فارس» قدمت 2500 ساله دارد

باشگاه پرسپولیس: روز ملی خلیج فارس را گرامی می‌داریم

خبرنگار مهر رتبه نخست رویداد رسانه‌ای «میثاق» قم را کسب کرد

روز خلیج فارس: سیل پیام‌ها از لیگ برتر ایران

قیمت دلار،طلا و سکه در بازار امروز چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404

2 پینگ پنگ باز جوان شیرازی در یک قدمی تیم ملی

آغاز برداشت جو از مزارع جهرم

176 قطعه‌ اشیای قدیمی به میراث فرهنگی فارس اهدا شد

سرمقاله کیهان/ دو خطا از یک تجربه تلخ

سرمقاله شرق/ مدیریت بحران یا بحران‌ساز

آیا پروبیوتیک‌ها واقعاً گوارش را بهبود می‌بخشند؟

اقدام و تشخیص به‌موقع، مهم‌ترین اصل در مواجهه با سکته قلبی است

جزئیات افزایش 4 تا 14 میلیونی دریافتی کارمندان

ثبت نام طرح چکاپ رایگان سلامتی در منزل !

قالیباف: مجلس ارزیابی عملکرد مدیران و نظارت را وظیفه خود می‌داند/ کارگران افسران خستگی ناپذیر جنگ اقتصادی دشمن هستند

قالیباف: تشکیل کمیته ویژه برای پیگیری مطالبات کارگران

روز ملی خلیج فارس چه روزی است؟ علت نامگذاری 10 اردیبهشت به نام روز خلیج فارس چیست؟

ترابیان به رییس فیفا: آقای اینفانتینو حتی آمریکا هم نمی‌گوید «خلیج عربی»+ فیلم

حماس: گزارش اخیر آنروا مهر تأییدی بر توحش صهیونیست‌هاست

خلیج‌فارس: شریان زندگی و افتخار

لنج حامل 84 هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس توقیف شد

نام «فارس»، با هیچ ترفندی از دل تاریخ دیروز و فردا، زدوده نخواهد شد

نام «فارس» با هیچ ترفندی از دل تاریخ زدوده نخواهد شد

چه شد که روزی به خلیج فارس اختصاص یافت؟

خلیج فارس: آبی تر از آسمان ؛ اصیل تر از تاریخ

حادثه برای سرویس مدرسه در استان فارس؛ 15 دانش آموز مصدوم شدند

بازنشر صحبت‌های رهبری درباره خلیج فارس

متقاضیان مسکن مهر پردیس تا پایان سال خانه‌دار می‌شوند

خبر مهم فرمانده نیروی دریایی سپاه از ساخت یک شناور موشک انداز جدید/ شناور شهید سلیمانی پنج هزار مایل بدون توقف می‌تواند در اقیانوس‌ها دریانوردی کند

پوستر زیبای خیبر به مناسبت روز ملی خلیج فارس / عکس

ترابیان: رفاقتم با اینفانتینو به خاطر خلیج فارس بهم خورد+ فیلم

استیناف: تخفیف در جریمه 100 میلیونی گلر برزیلی

افزایش سرعت شناورهای سپاه به 215 کیلومتر + جزئیات

کارگران افسران خستگی‌ناپذیر در برابر جنگ اقتصادی دشمنان‌اند.