پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

تقدیر استاندار فارس از دانش‌آموزان مدال‌آور در مسابقات جهانی صربستان

تقدیر استاندار فارس از دانش‌آموزان مدال‌آور در مسابقات جهانی صربستان
پیام فارس - استاندار فارس با اهدای لوح تقدیر و هدیه از دانش‌آموزان مدال‌آور و مربیان آنان تجلیل کرد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - استاندار فارس با اهدای لوح تقدیر و هدیه از دانش‌آموزان مدال‌آور و مربیان آنان تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، حسنعلی امیری استاندار فارس پیش از آغاز جلسه شورای آموزش و پرورش استان در جمع دانش آموزان قهرمان مسابقات ژیمناسیاد که در کشور صربستان برگزار شد، دانش‌آموزان ورزشکار فارس را مایه افتخار استان دانست و از ایشان تجلیل کرد.
استاندار فارس با تأکید بر اهمیت ورزش در پرورش جسم و روح، نقش خانواده‌های دانش‌آموزان، مربیان و کادر مدارس را در موفقیت آنان بسیار موثر دانست و اظهار کرد: خانواده و معلمان دو بازوی توانمند تعلیم و تربیت هستند که با همراهی و همدلی توانسته‌اند دانش‌آموزان را تا این سطح ارتقا دهند و کارشان شایسته تقدیر است.
دانش‌آموزان استان فارس در رقابت‌های جهانی ژیمناسیاد 2025؛ المپیک زیر 15 سال دانش‌آموزی که درکشور صربستان برگزار شد، موفق به کسب 8 مدال ارزشمند انفرادی و تیمی در رشته‌های بوکس، تکواندو، تنیس روی میز، پارادوومیدانی و کشتی فرنگی و آزاد شدند.


نظرات شما