پیام فارس

آخرين مطالب

مشخصات پیکاپ کره ای جدید بازار ایران + جزئیات اجتماعي

مشخصات پیکاپ کره ای جدید بازار ایران + جزئیات
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش اقتصادنیوز به نقل ازتسنیم، شرکت خودروسازی ایلیا قرار است به زودی پیکاپ موسو گرند-خان را به بازار ایران عرضه کند. این پیکاپ با مشخصات فنی مشابه قرار است دو تیپ Sahara و Signature به بازار عرضه شود.
هر دو تیپ موسو گرند-خان به پیشرانه 2 لیتری توربوشارژ با حداکثر توان 225 اسب بخار و حداکثر گشتاور 350 نیوتون متر مجهز است که این گشتاور از دور موتور 1500 تا 4500 به دست می آید.
این پیکاپ به سیستم 4 چرخ محرک مجهز شده و گیربکس آن از نوع 6 سرعته اتوماتیک AT ساخت آیسین ژاپن است. ظرفیت مخزن سوخت موسو گرند-خان به 70 لیتر می رسد و مصرف سوخت ترکیبی این پیکاپ با وزن خالص بیش از 2 تن به 11.6 لیتر در صد کیلومتر می رسد.
سیستم تعلیق موسو گرند-خان در هر دو تیپ از نوع دوبل جناغی در جلو و 5 اتصالی در عقب است که سیستمی فراتذر از پیکاپ های سنتی و مشابه شاسی بلند های شاسی مستقل را به نمایش می گذارد. فاصله بین دو محور این پیکاپ با طول 5.4 متر به 3210 میلیمتر می رسد.
تیپ پایه این خودرو SAHARA نام دارد که بسیاری از آپشن های آن با تیپ Signature مشترک است. آپشن های مشترک بین تیپ Sahara و سیگنیچر شامل مواردی همچون ABS،EBD،HAC،HSA،ESS،کروز کنترل، جلوپنجره کرومی، قفل دیفرانسیل عقب، روف رک، گل پخش کن جلو و عقب، ورود و استارت بدون کلید، آینه وسط الکتروکرومیک، سنسور جلو و عقب، نمایشگر 12.3 اینچی با 6 بلندگو، فرمان برقی حساس به سرعت، پوشش چرمی فرمان، زاپاس فول سایز، سنسور نور و باران و سانروف برقی می شود. در مقابل تیپ فولتر Signature علاوه بر این موارد آپشن هایی نظیر رادار هشدار نقاط کور BSD، هشدار حرکت بین خطوط LCW، هشدار عبور ترافیک از عقب خودرو RCTW، هشدار خروج امن سرنشینان SEW، دوربین 360 درجه (در SAHRA فقط دوربین عقب)، نورپردازی داخلی به چشم می خورد. موسو گرند-خان در تیپ سیگنیچر همچنین رینگ های 20 اینچی دارد در حالی که سایز رینگ در تیپ SAHRA هجده اینچ اعلام شده است.
همچنین نمایشگر پشت فرمان در تیپ Signature همانند نمایشگر میانی این خودرو 12.3 اینچی است در حالی که در تیپ SAHRA این نمایشگر 3.4 اینچی از نوع TFT است. صندلی ها در هر دو تیپ تنظیم برقی 8 جهته برای راننده و 6 جهته برای شاگرد دارند و صندلی های جلو و عقب گرم کن و صندلی های جلو، سیستم سرد کن نیز دارند. جنس صندلی ها در تیپ SAHRA از نوع پلی اورتان و در تیپ سیگنیچر از نوع چرم طبیعی است. همچنین از دیگر تفاوت های این دو تیپ می توان به چراغ های جلوی زنون در تیپ Signature در مقابل چراغ های هالوژن تیپ SAHRA و سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه تیپ Signature در مقابل تهویه اتوماتیک تک کاناله تیپ SAHRA اشاره کرد. همچنین تیپ SAHRA تنها دو کیسه هوای جلو دارد در حالی که تعداد کیسه های هوا در تیپ فول این خودرو به 6 عدد ( جلو، جانبی و پرده ای) می رسد.
خودروسازی ایلیا هم اکنون شرایط فروش 120روزه این خودرو در دو تیپ SAHRA و Signature را منتشر کرده است. براساس این شرایط فروش، نسخه SAHRA با موعد تحویل 120 روز کاری 2.690 میلیارد تومان قیمت دارد و نسخه Signature با قیمت 3.190 میلیارد تومان عرضه می شود. فروش این خودرو تا دهم آبان ماه ادامه خواهد داشت.
منبع خبر

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/935574/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ جهان هستی و علی (ع)

سرمقاله دنیای اقتصاد/ در آرزوی تحقق «حوّل حالنا»

پایمال شدن برجام را به یاد نمی‌آورید، موضع مقامات آمریکا را هم نمی‌شنوید؟!

خودسرانه مکمل نخورید!

چرا سود سهام عدالت برای برخی کمتر واریز شد؟

افزایش 45 درصدی مزد، مشکل بیکاری ارادی را حل می کند؟

مساعدت وزارت نیرو برای تامین اعتبار تکمیل پروژه خط اضطراری انتقال آب خلیج فارس به کرمان

مهر تایید کاخ سفید بر همدستی آمریکا با جنایت صهیونیست‌ها در غزه

جدول قطعی برق شیراز امروز 28 اسفند 1403

سوال روز هفدهم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در فارس

دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان با تفسیر آیت‌الله مجتهدی تهرانی + صوت

امدادرسانی به 5 هزار و 40 مصدوم تصادفی در سال 1403 در کازرون

خیابانی در تهران که مثل حافظ‌ شیراز، شادی‌بخش است

تاخیر در تحویل مسکن مهر اهواز صدای متقاضیان را درآورد

در ازای چند میلیارد دلار ترامپ به عربستان خواهد رفت؟

چادرملو اردکان؛ امیدِ یزدی‌ها و پدیده جدید لیگ برتر فوتبال در نخستین فصل حضور

آماده‌باش 3500 نفر در شهرداری شیراز در ایام نوروز 1404/ هم‌دلی و وفاق حاکم است

فیروزآبادی: بسته‌های حمایتی خادمیاران نکا در سایه مهر رضوی توزیع شد

راهنمای بازارهای معروف شیراز ؛ از بازار وکیل شیراز تا خیابان پشت ارگ کریمخان + آدرس و مسیر دسترسی

پلمب خانه‌های مسافر بدون مجوز در فارس/آرامگاه آبش‌خاتون مرمت می‌شود

توقف فجر سپاسی در شیراز مقابل مس سونگون

مهربانی در آستانه نوروز؛ توزیع 1000 بسته معیشتی به همت خیرین و بنیاد گلستان / کمک به خانواده‌های نیازمند، تجلی همدلی در روزهای سخت اقتصادی

آزادی یک زندانی مالی در سایه همدلی رسانه های شیراز / حرکت بی نظیر خبرنگاران و عکاسان خبری استان فارس برای نخستین بار

از ریخت و پاش و پول‌پاشی‌های بیجا خودداری کنید

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

آقای رییس‌جمهور! ساعت رسمی کشور را 2 ساعت جلو بکشید

مردم عراق اجازه نمی‏‌دهند دولت‌‏شان علیه منافع ایران اقدام کند

سخنران تندرویی که حکم عزل پزشکیان را داده کیست؟

عکسی که ماجرای مرگ مارادونا را بار دیگر شعله‌ور ساخت

چگونه ورق به نفع پوتین برگشت؟

عوامل موثر در ایجاد گره‌های تیروئیدی

بودجه 1404 در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد

15 هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق در فارس کشف شد

دعوت امام جمعه شیراز از مردم برای پیوستن به پویش نه به تصادف

عرضه میوه ویژه شب عید در بازارچه‌های شه راز شیراز

پلمب خانه‌های مسافر بدون مجوز در فارس / آرامگاه آبش‌خاتون مرمت می‌شود

کلاهبرداری‌های نوروزی به بهانه بلیط ارزان هواپیما

10 سریال کره ای پیشنهادی شبیه دکستر

بازی ایران و امارات را داوران کره ای قضاوت میکنند

تقسیم بسته‌های معیشتی در بین نیازمندان در روستای بلیان کازرون

فردا سه شنبه تکلیف مزایده در پتروشیمی خلیج فارس مشخص می شود/ مزایده را رد یا تأیید نمی کنیم

فعالیت 185 مرکز عرضه تنظیم بازار توزیع میوه در فارس

رشد حجم نقدینگی در سال 1403

سرپرست خبرگزاری مهر در استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد

مراسم «به طعم مقاومت» در شیراز

مدیرکل آموزش و پرورش استان: مدارس فارس آمادگی میزبانی 70 هزار نفر میهمان نورزی را دارند

نرخ رشد 12 ماهه نقدینگی اعلام شد

چرا مکران مهم است؟!

صدور حکم اعدام برای عامل قتل نیان دختر 7 ساله بوکانی

موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در دام پلیس کازرون گرفتار شد