پیام فارس

آخرين مطالب

ماه رمضان فرصتی بی‌نظیر برای توشه‌برداری آخرت است گفتگو

ماه رمضان فرصتی بی‌نظیر برای توشه‌برداری آخرت است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید صدرالله رجایی رئیس کل دادگستری فارس امروز در نشست خبری اظهار داشت: ماه مبارک رمضان فرصتی بی‌نظیر برای بندگی و توشه‌برداری برای آخرت همگی ما است.
وی در ادامه کار رسانه را سخت و بسیار سنگین برشمرد و امنیت روانی در جامعه، ایجاد نشاط، انتقال پیام آرامش و امیدواری به جامعه را همگی از مهمترین رسالت‌های خبرنگاران و رسانه‌ها عنوان کرد و گفت: مسئولان هم در کنار اصحاب رسانه قرار گرفته‌اند تا در راستای حفظ آرامش و حل مشکلات مردم گام بردارند.
رئیس کل دادگستری استان فارس با اشاره به اینکه از انتقادات خیرخواهانه اصحاب رسانه با آغوش باز استقبال می‌کنیم، تاکید کرد: خوشبختانه در دادگاه کیفری استان سال گذشته هیچ پرونده‌ای در راستای شکایت علیه رسانه‌ها نداشته‌ایم.
رجایی‌نسب همچنین بر موضوع نظم و احترام به قانون و ترویج آن در جامعه تاکید داشت و افزود: نظم باعث می‌شود به دیگران احترام بگذاریم و یک امتیاز محسوب می‌شود.
وی در خصوص برخورد با کوه‌خواری اراضی ملی، بیان کرد: در راستای حفظ حقوق بیت‌المال، پیشگیری از هرگونه تصرف در زمین‌های ملی، محیط زیست، تعدی به منابع طبیعی و برخورد با متجاوزان به انفال از اولویت‌های دستگاه قضا در استان است لذا دستگاه قضایی با هیچ فرد و نهادی تعارف ندارد و در صورت محرز شدن این موضوع برخورد جدی خواهد داشت.
رجایی‌نسب همچنین به مدیران اعلام کرد که اگر مدیری در انجام وظایف ذاتی خود در زمینه کوه‌خواری کوتاهی و قصور کرد برخورد جدی با آنها خواهد شد و قطعا بدن هیچ تعارف و اغماضی برخورد می‌کنیم.
رئیس کل دادگستری فارس در ادامه سخنان خود به عملکرد مثبت این مجموعه در دستگاه قوه قضائیه سخن گفت و افزود: با توجه به حساسیت موضوع باید مجازات بازدارنده باشد.
رجایی‌نسب در ادامه ابراز تاسف از خبر‌های ناخوشایند طلاق در استان کرد و گفت: در راستای کاهش آمار و پیشگیری از وقوع طلاق رسانه‌ها با فرهنگ‌سازی می‌توانند در این زمینه موفق و اثرگذار باشند.
وی در ادامه در خصوص پرونده حادثه حملات تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) گفت: جزئیات این پرونده امنیتی است و موکول به دستگاه قضا می‌شود.
رئیس کل دادگستری فارس در ادامه در خصوص زمین خوارای در بخش دشت ارژن شیراز که منجر به شهادت یک مامور یگان امداد شد نیز گفت: در واقع این موضوع بخشی از دسترسی مردم را مسدود کرده بود که بازگشایی و آزاد شد تا حق مردم صنایع نشود.
رجایی‌نسب در خصوص تجمع اخیر اهالی میمند فارس مقابل درب استانداری فارس در راستای موقوفه بودن شهر میمند، اظهارکرد: مردم شهر میمند این ادعا و نگرانی را دارند لذا بنا بر این شد که نشستی با حضور تولیت آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) و موقوفه صورت بگیرد تا حق و حقوقی از مردم ضایع نشود.
وی در خصوص وجود ساختمان‌های ناایمن شیراز، هم بیان کرد: مجتمع‌های ناایمن تحت عنوان پیشگیری باید تعیین تکلیف شوند تا شاهد حوادث دلخراش نباشیم و تصمیم جدی در این زمینه گرفته شود؛ البته جلساتی با متولیان امر جهت ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی این ساختمان‌ها در دستور کار داریم.
رجایی‌نسب با تصریح بر اینکه در 11 ماهه امسال تعداد 10 هزار و 953 حکم جایگزین حبس داشته‌ایم و استفاده از پابند الکترونیک در این استان طی سال‌جاری به یک هزار 200 مورد افزایش یافته است، گفت: همچنین در حال حاضر 268 زندانی محکوم به مهریه در زندان‌های استان داریم که ضرورت دارد نیک‌اندیشان فارسی جهت کمک به این افراد اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
وی در ادامه در خصوص فرایند بررسی پرونده تخلف و برخورد با اغذیه‌فروشان و باغ رستوران‌ها، گفت: موضوع رستوران‌های متخلف با جدیت پیگیری و رسیدگی خواهد شد، اگر حکم پلمب برای این اماکن صادر شود، رسانه را در جریان قرار خواهیم داد و پلمب این رستوران‌ها با حضور صدا و سیما انجام خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان فارس در پایان در خصوص مشکلات صنایع استان از جمله کارخانه روغن‌نباتی و کارخانه آی تی آی، گفت: در دولت سیزدهم شهید جمهور در جریان سفر به استان فارس از این کارخانه بازدید کرد، و در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت و دستوراتی در راستای حل مشکلات این کارخانه صادر کرد لذا ما هم پیگیر حل مشکلات کارخانه مخابراتی هستیم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط یک‌هزار و 257 زندانی چشم‌ انتظار کمک‌های خیران محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) آغاز شد تعیین شعب ویژه برای رسیدگی به دعاوی پرونده‌های ورشکستگی در فارس

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/935499/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اعتماد/ نقاط قوت و ضعف ایران در جنگ 12 روزه اسراییل

کیهان: ایران در جنگ پیروز شد؛ مذاکره، نسخه نجات دشمن است

هشدارِ شیوع سرخک در بحبوحه سفرهای تابستانی در آمریکا

کاهش یک درصدی شاخص فرابورس در هفته‌ای که گذشت

مناسبت روز/ یکشنبه، 22 تیر ماه

سرمقاله کیهان/ بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

سرمقاله هم میهن/ یک گزاره طلایی

جنگ 12 روزه و هوش مصنوعی

هشدار درباره ورود ویروس جدید به ایران/ علایم این بیماری ویروسی چیست؟

نرخ بیکاری جوانان بیش از 2 برابر بیکاری عمومی

بی‌سر و سامانی ساخت‌وساز

شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد

کاپیتان دوم خوزستانی‌ها در فجر

مراسم سوگواری ایام ماه محرم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اجرای طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کانون‌های مساجد فارس

سرمقاله خراسان/ به دوگانه دیپلماسی و میدان پایان دهید

بیانیه شتاب‌زده؛ انتقاد نماینده مجلس ششم از بیانیه جبهه اصلاحات

سرمقاله دنیای اقتصاد/ تور حمایتی در شرایط جنگی

ثبت‌نام «وام ازدواج» 60 میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد

واژگونی خودرو در جاده کازرون به شیراز

توقیف کامیون حامل سوخت قاچاق در شهرستان مهر

آمار تب مالت در کشور و هشدار پوشش ناکافی واکسیناسیون در دام‌ها

صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

رکود در عرضه‌های اولیه

ایران جزء 10 کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام در سامانه سامد پاسخگوی جامعه هدف شد

هشدار هواشناسی درباره رگبار، رعدوبرق و باد شدید در 15 استان

چرا ایران اقدام به هدف قرار دادن موسسه وایزمن کرد؟

دوران تازه انتقام پوتین فرارسیده است؟

خاورمیانه با پ‌ک‌ک جدید به کدام سو می‌رود؟

تندروها دیپلماسی را پرهزینه کرده‌اند

مرز واقعی‌تر از این حرف‌هاست

آب آوردن مفصل، نشانه‌ای مهم از روماتیسم مفصلی در کودکان

فیروزآباد میزبان دوره منطقه‌ای آموزش اسکان اضطراری خواهران نجاتگر

نحوه صحیح نشستن روی زمین

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه یکشنبه 22 تیر 1404

دو فشار بازار رمزارز به قیمت ارز و سکه

پیام واشنگتن برای متحدان و دشمنان

تندروها یا فریب جنگ روانی دشمن را خورده‌اند یا نیروهای این جنگ هستند

نقره‌داغ شکدم

روشی جدید برای جلوگیری از ریزش موی بیماران تحت شیمی‌درمانی

70 درصد علت قوز پشتی، پشت میز نشستن است

تحلیل تجارت نیوز از شاخص فلاکت کشور

جزئیات انتشار عرضه اوراق تبعی در بورس تهران

کواکبیان‌ها را از تاکسی پیاده کنید!

ما هم بنده خدا هستیم

انجام چند حرکت ورزشی برای اصلاح قوز

دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پروازهای اربعین

گزارش شورای جهانی طلا درباره پایان احتمالی روزهای درخشان طلا

32 هزار تن گندم با نرخ تضمینی در شهرستان لارستان خریداری شد