پیام فارس

آخرين مطالب

ناکام بزرگ جایزه گرمی مقالات

ناکام بزرگ جایزه گرمی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
زینب کاظم‌خواه| بیانسه که چندسالی می‌شد از جایزه گرمی بی‌نصیب مانده بود، بالاخره توانست بهترین آلبوم سال را در جایزه گرمی که بزرگ‌ترین جایزه موسیقی است، از آنِ خود کند و کندریک لامار هم جوایز بهترین آهنگ و رکورد سال را از آن خود کرد. 
بیانسه که امسال با نامزدی در 11 بخش گوی سبقت را از بقیه ربوده است و در کنار همسرش جی‌زی به هنرمندانی تبدیل شدند که بیشترین تعداد نامزدی در تاریخ جوایز گرمی را به خود اختصاص داده‌اند، بالاخر توانست جایزه‌ی بهترین آلبوم گرمی سال را از آن خود کند. 
این خواننده‌ی آمریکایی که یکی از تأثیرگذارترین‌ها در موسیقی محسوب می‌شود، با فروش 200 میلیون دلار از آثارش در سراسر جهان یکی از پرفروش‌ترین هنرمندان موسیقی است. او در دوران کاری‌اش کم جایزه نگرفته است، او پیش از این 32 جایزه گرمی، 26 جایزه‌ی ویدئو موسیقی ام‌تی‌وی را گرفته بود و با این‌که پیش از این چهار بار نامزد دریافت جایزه آلبوم سال شده بود ولی موفق به کسب این جایزه نشده بود، اما امسال توانست بالاخره این طلسم را بشکند و با آلبوم«کابوی کارتر» این جایزه را هم به کلکسیون جوایزش اضافه کند. او با دریافت جایزه‌ی بهترین آلبوم سال، چهارمین زن سیاهپوستی شد که این جایزه را دریافت کرده است. 
بیانسه در بخش بهترین آلبوم با خوانندگانی چون آندره 3000، سابرینا کارپنتر، چارلی ایکس‌سی‌ایکس، بیلی آیلیش، جیکوب کولیر، چپل رون و تیلور سوئیفت رقابت کرد و درنهایت این جایزه را با خود به خانه برد.
جوایز این مراسم، ازجمله تندیس بیانسه، توسط اداره آتش‌نشانی لس‌آنجلس اهدا شد. اقدامی که اشاره‌ای به آتش‌سوزی‌های اخیر این شهر بود که هزاران خانه را از بین برد. بیانسه هنگام دریافت جایزه گفت: «سال‌های زیادی منتظر این لحظه بودم.»
این خواننده‌ی 43 ساله‌ی آمریکایی همچنین جوایز «بهترین آلبوم کانتری» و «بهترین اجرای مشترک کانتری» را هم در این‌شب از آنِ خود کرد و اجرای مشترک برنده، کار او و مایلی سایرِس بود.
کندریک لامار، یکی دیگر از هنرمندانی بود که در این شب مهم برای اهالی موسیقی در پنج بخش‌ از هفت بخشی که نامزد شده بود، جایزه گرفت. او برای آهنگ «نه مثل ما» نامزد دریافت جایزه‌ی گرمی شده بود؛ آهنگی که درواقع دیس‌ترکی (ترانه‌ای با هدف حمله‌ لفظی به شخصی دیگر) است که لامار آرا نوشته و خوانده است. این ترانه در بحبوحه‌ی نزاع او با دریک، رپر کانادایی منتشر شد و پنجمین دیس‌ترکی است که لامار در آن دریک را هدف قرار داده است که این ترانه حتی منجر به شکایت دریک از لامار هم شد اما لامار با این آهنگ جنجالی نامزد هفت جایزه‌ی گرمی شد.
لامار در این شب با پنج جایزه نسبت به دیگر هنرمندان اقبال بیشتری داشت و جوایز«بهترین آهنگ سال»، «بهترین آهنگ رپ سال»، «بهترین اجرای رپ» و «بهترین موزیک ویدئو» و «بهترین تک‌‌آهنگ سال» را از آن خود کرد. لامار جوایزش را به لس‌آنجلس، شهری که اخیراً درگیر آتش‌سوزی‌های مرگبار شده بود، تقدیم کرد. 
بیلی آیلیش، چارلی ایکس‌سی‌ایکس و پست مالون در کنار لامار، هنرمندان دیگری بودند که نامزد دریافت جایزه در هفت بخش شده بودند. این چهار‌ هنرمند همگی برای ضبط سال نامزد شده بودند و همه‌شان به‌جز چارلی ایکس‌سی‌ایکس همچنین در ترانه‌ سال هم نامزد بودند. 
در این شب سابرینا کارپنتر خواننده‌ی 25 ساله هم با آلبوم «کوتاه و شیرین» و آهنگ «اسپرسو» جوایز بهترین آلبوم پاپ و بهترین اجرای انفرادی پاپ را از آن خود کرد. او همچنین در شاخه‌ی «بهترین خواننده جدید» هم نامزد بود اما جایزه‌ی این بخش به چَپِل روون26 ساله رسید.
لیدی گاگا و برونو مارس برای «با لبخند بمیر»، برنده جایزه بهترین اجرای دو نفره ـ گروهی پاپ شدند. همچنین شکیرا، برنده جایزه بهترین آلبوم پاپ لاتین برای آلبوم «Las Mujeres Ya No Lloran» شد.
دوچی هم برنده جایزه بهترین آلبوم رپ شد و مانی لانگ، جایزه گرمی بهترین اجرای موسیقی آر اند بی را گرفت و جایزه بهترین آلبوم آر اند بی هم به کریس براون، برای آلبوم «11:11» رسید.
اما در این میان تیلور سوئیفت و بیلی آیلیش ازجمله چهره‌های معروفی بودند که بدون کسب هیچ جایزه‌ای ناکامان بزرگ گرمی امسال بودند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/919491/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله شهروند/ نقش «زنان» در تحولات ٤ دهه اخیر ایران

سرمقاله وطن امروز/ آیا سیاست ترامپ در موضوع ایران تغییر کرده؟

سرمقاله اطلاعات/ زمان چه باید کرد

بیماری خاموشی که با علائم شدیدتر باز می‌گردد

شیوع سویه جدید آنفلوانزای پرندگان در آمریکا؛ زنگ خطر همه‌گیری به صدا درآمد

آموزش سرمایه گذاری در ارز دیجیتال+هدیه 50 هزار ارز په‌په

صنعت برق چقدر از مشترکان بدحساب طلب دارد؟

شریح برنامه مجلس درباره سفارتخانه‌های پرمصرف و قیمت بنزین

بورس سبز شد

هشدار مدیرعامل بورس در خصوص پلتفرم‌های فروش طلا

قیمت بیتکوین و ارزهای دیجیتال 21 بهمن 1403

راهپیمایی باشکوه 22 بهمن دشمن را مایوس می‌کند

مازندرانی‌ها 22 بهمن در هوای بارانی راهپیمایی می‌کنند

برگزاری راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در 95 نقطه آذربایجان شرقی

مرگ دلخراش جوان 35 ساله درپی سقوط بهمن

قیمت محصولات بهمن موتور امروز یکشنبه 21 بهمن 1403 + جدول قیمت خودرو | به قیمت‌های دیوانه‌وار خودرو نگاه کنید

قیمت کوییک در بازار آزاد 21 بهمن +جدول

اعلام مسیرهای راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در مرکز استان کرمان

تشریح 16 مسیر راهپیمایی 22 بهمن در استان البرز

حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن؛ نمایش اقتدار انقلاب اسلامی

دعوت رئیس قوه قضاییه از ملت ایران برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

فراخوان کمیته ملی المپیک برای حضور حماسی ملت بزرگ ایران و جامعه ورزش کشور در راهپیمایی 22 بهمن

جدیدترین قیمت روز گوشی موبایل امروز یکشنبه 21 بهمن

اعلام برنامه 3 هفته از مسابقات لیگ دسته اول فوتبال

پیروزی مقتدرانه انقلاب اسلامی، دامنه‌های افقِ فتح و نصرت الهی را بر ملت ایران پدیدار کرد

دعوت مسئولان مازندران به حضور حماسی اقشار مختلف مردم در راهپیمایی 22 بهمن

گزارش بورس امروز یکشنبه 21 بهمن 1403

مسیر‌های راهپیمایی 22 بهمن در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد

تمدید مهلت ثبت نام ایران خودرو دهه فجر 1403 / تا این تاریخ برای افتتاح حساب وکالتی فرصت دارید

برنامه قطعی برق اهواز یکشنبه 21 بهمن

پیش بینی آب و هوا مازندران فردا 22 بهمن 1403 | پیش بینی هواشناسی مازندران دوشنبه 22 بهمن ماه 1403 | جدول هواشناسی ساری

محدودیت‌های ترافیکی یوم الله 22 بهمن در کرمانشاه

دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم، جهت حضور حماسی در راهپیمایی 22 بهمن

تمهیدات شهرداری تهران برای برگزاری باشکوه راهپیمایی 22 بهمن

دعوت باشگاه پرسپولیس برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن

حداد عادل: کسانی که می‌گویند ترامپ اهل معامله است بگویند چه چیزی را می خواهند معامله کنند

اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز 22 بهمن در همدان

بررسی بورس امروز 21 بهمن ماه 1403/ بورس رشد کرد

یک واحد صنعتی در زرقان افتتاح شد

راهپیمایی 22 بهمن؛ نمایش وفاق ملی و اقتدار ایران اسلامی

راهپیمایی 22 بهمن پاسخی قاطع به دشمنان

اعزام 13 جودوکار به مسابقات بین المللی تونس

برنامه پخش زنده فوتبال امروز (21 بهمن 1403) + لینک پخش آنلاین

قیمت یورو امروز یکشنبه 21 بهمن 1403

قیمت خودرو امروز 20 بهمن 1403 در بازار

دعوت فرمانده سپاه شهرستان سملقان از مردم برای شرکت در راهپیمایی 22بهمن

مسیر‌های راهپیمایی 22 بهمن در همدان اعلام شد

وضعیت متروی تهران در 22 بهمن

قیمت دلار مبادله‌ای امروز یکشنبه 21 بهمن 1403/ کاهش قیمت+ جدول

پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با یک روز تاخیر آغاز می‌شود