پیام فارس

آخرين مطالب

مراسم سوگواری روزهای پایانی ماه صفر در مرکز اسلامی مسکو برگزار شد اجتماعي

مراسم سوگواری روزهای پایانی ماه صفر در مرکز اسلامی مسکو برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم سوگواری روزهای آخر ماه صفر مصادف با سالروز رحلت پیامبر اعظم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) با حضور ارادتمندان خاندان نبوت (ص) در مرکز اسلامی مسکو برگزار شد.
با فرارسیدن ایام پایانی ماه صفر، رحلت جانکاه پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم، شهادت دومین نور ولایت، صاحب کرامت و شفیع قیامت، امام حسن مجتبی علیه‌السلام و شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام، مرکز اسلامی مسکو به رسم هر ساله خود در این روزها میزبان عزاداران حسینی بود که دو ماه به احترام عزای حضرت ارباب روضه به پا داشتند.
این مراسم معنوی با حضور جمعی از آذری‌های مقیم مسکو و محبان اهل بیت (ع) پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا به امامت حجت الاسلام بخت‌آور، مدیر مرکز اسلامی مسکو و تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید در حسینیه این مرکز آغاز شد.
حجت الاسلام طهماسبی سخنران این مراسم در صحبت‌های خود به زبان آذری به بیان فضائل و مناقب پیامبر اعظم (ص) پرداخت و افزود: پیامبرانی که از سوی خدا و از میان انسان‌ها به پیامبری برگزیده شدند؛ وظیفه‌شان این بود که دست ما انسان‌ها را بگیرند و به آسمان برسانند؛ هیچ پیامبری نبوده که مردم را به خود دعوت کند، اما متأسفانه برخی مبلغان ادیان، هرجا که منفعت دنیا پیش آمده نتوانستند دنیایشان را فدای اعتقادات و پیامبرانشان کنند و از نام پیامبرانشان سوءاستفاده کردند.

پیام فارس

وی گفت: برای مثال موسی (ع) گفته بود بعد از من پیامبری خواهد آمد، اما همین که عیسی (ع) آمد، عالمان یهود دیدند اگر به عیسی (ع) ایمان بیاورند منافعشان به خطر می‌افتد و همین شد که عیسی (ع) را انکار کردند؛ حضرت عیسی (ع) نیز خبر داده بود که بعد از ایشان، پیامبری خواهد آمد به نام احمد (ص)، اما علمای مسیحی همچون علمای یهود، به واسطه منافع دنیوی، نبوت رسول اکرم (ص) را انکار کردند.
حجت الاسلام طهماسبی ادامه داد: در حال حاضر هم در مورد پیامبر اسلام (ص)، متأسفانه برخی دین داران به پیامبر علاقه دارند اما این علاقه ظاهری است چرا که برای شبیه شدن به پیامبر مورد علاقه خود تلاش نمی‌کنند. از دستورات دین او که از سوی پروردگار آورده شده اطاعت نمی‌کنند. مشکل انسان‌ها در زمان‌های مختلف و فلاکتشان در همین است که از پیامبرانشان اطاعت نمی‌کنند.
پیش از سخنرانی به زبان آذری، جمال بابایف نیز در سخنانی به زبان روسی به بیان روایتی از رسول گرامی اسلام (ص) پرداخت و گفت: طبق روایت‌های متواتر سنی و شیعه، حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها نخستین فرد از اهل‌بیت (ع) بود که پس از رحلت رسول خدا (ص) به آن حضرت ملحق شدند؛ و در روایتی پیامبر (ص) خطاب به حضرت زهرا (س) فرمودند: «تو نخستین کس از اهل بیتم هستی که به من ملحق می‌شوی».
در ادامه عزاداران با نوحه‌خوانی و مرثیه‌سرایی ذاکران اهل بیت نوبت (ص) در سوگ رحلت رحمه للعالمین و خاندان ایشان، با اشک ماتم به سینه‌زنی پرداختند.
کد خبر 6215683

پیام فارس

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/847301/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکاوی اقدامات مشکوک در ارومیه

شایع‌ترین بیماری‌های دوران سالمندی

روندی صعودی قیمت نفت متوقف شد

امام علی (ع) الگوی بی‌نظیری‌ست که شجاعت را با درایت و عطوفت جمع کرده بود

دعای روز بیست و سوم ماه رمضان+ ترجمه

فراخوان یازدهمین کنگره شعر و ادبیات عاشورایی افغانستان منتشر شد

فرهنگ صحیح رانندگی از مهم‌ترین عوامل کاهش آمار تصادفات جاده‌ای است

پیش بینی آب و هوای فارس برای فردا سه شنبه 5 فروردین 1404

اقدام عاجل میراث فرهنگی فارس برای بهسازی آرامگاه حافظیه پس از مراسم تحویل سال

افزایش هشت درصدی آمار مسافران نوروزی در فارس

کیفیت هوای تهران در اولین دوشنبه سال جدید چگونه است؟

تردد روان در تمامی جاده های استان فارس

بهترین ورزش برای افراد سالمند

حضور پر شور مردم ششده و قره بلاغ در آخرین شب قدر

اختصاص 110 میلیارد تومان اعتبار برای تخت جمشید واقعیت دارد؟

میزبانی 15 مدرسه شهرستان فراشبند از مسافران نوروزی

شهادت «اسماعیل برهوم» تایید شد + عکس

اسکان بیش از 196 هزار نفر در مدارس فارس تا روز 4 فروردین‌ماه

پدر شهیدان موسوی به فرزندان شهیدش پیوست

سوال روز بیست و سوم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در فارس

طنین بانگ «الغوث الغوث» در سومین لیله قدر در شهر کریمه اهل بیت (س)

ماجرای قاب عکس عالم جنوب فارس در اتاق رهبر انقلاب

دل‌های جزیره‌نشینان خلیج فارس در سومین شب قدر آسمانی شد

پرسپولیس 1403 موفق بود یا ناکام؟!

هتاکی در اماکن گردشگری استان فارس | تشکیل پرونده قضائی برای افراد متخلف

ارتباط اضافه وزن با باروری

هزینه رژیم سالم در سال 1404 چقدر است؟

اعلام حداقل حقوق بازنشستگان برای سال 1404

مسمومیت 3 نفر با گاز مونوکسید کربن در اقلید

تخت‌جمشید سند هویت تاریخی ایرانیان است

هنر خیابانی یا مزاحمت نوروزی؟/ صدای گوش خراش درآمدزایی در بهار شیراز

از کشف لوازم آرایشی‌های 100 میلیارد ریالی تا قتل یک جوان در دورهمی دوستانه در فارس

تقدیر استاندار فارس از گردشگران به جهت حفظ ارزش‌ها و هنجارهای دینی و ملی

سیگنال غیرمنتظره دولت ترامپ به تهران؟

پشت‌پرده توهمات اردوغان

چربی‌سوزی در خواب؟ چطور ممکن است؟

پشت پرده مقررات جدید ورود و خروج طلای مسافری

آخرین تغییرات در قیمت رسمی میوه و سبزی

هتک حرمت در اماکن گردشگری فارس؛ شناسایی متخلفان و تشکیل پرونده قضایی

جشن سحرخیزان کوچک در کازرون برگزار شد

مأموریت‌های موفق اورژانس هوایی داراب و نجات جان بیماران

افزایش 6 درصدی مجموع تردد بین استانی در فارس

بازدید معاون گردشگری فارس از کمپ‌های نوروزی زیباشهر و باغ جنت

رکورد بازدید از قلعه فلک الافلاک؛ بیش از 15 هزار گردشگر نوروزی بازدید کردند

زمین لرزه 3.6 ریشتر در بخش دهرم فارس

تاثیر مستقیم اضافه وزن بر باروری بانوان

تعریف چاقی از منظر طب سنتی

معاون اسبق بانک مرکزی: مردم از تورم خوشحال می‌شوند!

وزیر صمت: عامل انسانی از مهم‌ترین دلایل تصادفات جاده‌ای است

رئیس سابق سازمان برنامه: تورم، کسری مالیات را جبران نمی‌کند!