پیام فارس

آخرين مطالب

اکستریم در کانون توجه نمایشگاه خودروی شیراز اجتماعي

اکستریم در کانون توجه نمایشگاه خودروی شیراز
  بزرگنمايي:

پیام فارس - برند اکستریم با حضور در نمایشگاه خودروی شیراز دو محصول VX و TXL را به نمایش گذاشت. اکستریم پس از معرفی رسمی مدل VX، و حضور موفقیت‌آمیز در نمایشگاه‌های متعدد داخلی و خارجی هم‌اکنون در نمایشگاه بین‌المللی خودروی شیراز که از 22 تا 25 خرداد برگزار می‌شود میزبان مخاطبان خواهد بود.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیران خودرو، در شرایطی که خودروهای لوکس حاضر در بازار ایران محدود به تولیدات قدیمی اروپایی و آسیایی می‌شود، ظهور اکستریم در بازار ایران به عنوان یک برند لوکس تولید داخل باعث افزایش انتظارات بسیاری از مخاطبان از محصولات تولید داخل شده است.
به همین منظور اکستریم از تمام ظرفیت‌های خود برای معرفی و دسترسی مخاطبان به محصولات استفاده می‌کند. رویدادهایی مانند نمایشگاه بین المللی شیراز فرصت مناسبی برای نمایش قابلیت‌های محصول است که بی‌شک تنها با حضور و استقبال مخاطبان تعریف‌شدنی است. بر همین اساس اکستریم از تمامی منتقدان، مصرف‌کنندگان، فعالان صنعت خودرو، اهالی رسانه و سایر علاقه‌مندان دعوت می‌کند تا با حضور در این نمایشگاه از دستاوردهای فناورانه این برند بازدید کنند.
نمایش خودروی VX
اکستریم با نمایش دو محصول VX، TXL به استقبال مخاطبان رفته است. VX به عنوان پرچمدار برند، یک SUV فول سایز است که ترکیب تکنولوژی مدرن و طراحی کلاسیک در آن به وضوح دیده می شود. این خودروی هوشمند قابلیت سفارشی سازی تمامی آپشن ها را دارد و برای این خودروی فول سایز موتور 2 لیتری TGDI و سیستم انتقال قدرت 8 سرعته اتوماتیک ساخت iseen با مجموع 400 نیوتن متر گشتاور و 261 اسب بخار قدرت تعبیه شده است. صفحه نمایش یکپارچه شامل یک کلاستر 12.3 اینچی برای راننده، یک صفحه نمایش لمسی 15.6 اینچی در مرکز و یک صفحه نمایش لمسی 12.3 اینچی برای سرنشین جلو برای این پرچمدار است که از تراشه Qualcomm 8155 پشتیبانی می کند که گزینه های زیادی را مدیریت و سفارشی‌سازی می‌کند.
از مهمترین قابلیت‌های ایمنی این خودرو میتوان به 26 همیار راننده، 7 حالت رانندگی (اکو، اسپرت، معمولی، آفرود، شن، گل و برف)، 10 ایربگ، 5 ستاره ایمنی از C-NCAP و دوربین 540 درجه اشاره کرد. همچنین سنسور خواب و گرمکن و سردکن صندلی های ردیف اول و دوم، ماساژور صندلی های ردیف اول، صندلی های برقی حافظه دار، 23 بلندگوی سفارشی، 3 مانیتور سراسری عریض، صندلی ردیف سوم صندلی های برقی، شارژر بی سیم دوکاره، توانایی شخصی سازی عطر داخلی و... از دیگر آپشن‌های این خودرو است.
TXL را از نزدیک ببینید
TXL نیز از دیگر محصولاتی است که هنوز به طور رسمی معرفی نشده اما در نمایشگاه شیراز قابل دسترسی است. این خودرو با یک موتور 2 لیتری توربوشارژ با تکنولوژی پاشش مستقیم سوخت (TGDI) به بازار ایران عرضه می شود. این موتور توانایی تولید 261 اسب بخار و 400 نیوتن متر گشتاور قدرت را دارد. گیربکس این خودرو نیز یک گیربکس 8 سرعته اتوماتیک AT است. سیستم انتقال قدرت در اکستریم TXL نیز بصورت AWD عمل می کند. رخی از مهم ترین امکانات ایمنی و رفاهی اکستریم TXL عبارت اند از؛ 6 کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم کنترل حرکت در سربالایی، سیستم کنترل حرکت در سرازیری، سیستم کنترل فشار باد تایر ها، سنسور های پارک جلو و عقب، دوربین 360 درجه، 21 همیار هوشمند راننده شامل کروز کنترل تطبیقی (ACC) ، سنسور نور و باران، گرمکن و سرد کن صندلی های جلو، تنظیم برقی صندلی های جلو، سیستم صوتی سونی با 23 بلندگو، نور پردازی داخلی، اپل کارپلی و اندروید اتو، تهویه مطبوع اتوماتیک دو ناحیه ای، سیستم تصفیه هوای کابین، سیستم پایش کیفیت هوای کابین، حافظه صندلی راننده و آیینه های جانبی، شارژر وایرلس، سیستم ورود و خروج بدون کلید و استارت دکمه ای، دستیار صوتی، دوربین ثبت وقایع، سقف پانوراما، و…
بر اساس این گزارش، حضور پررنگ این برند لوکس در رویدادهای خودرویی سال گذشته باعث رشد انتظارات مصرف‌کنندگان از کیفیت تولید محصولات داخلی و دسترسی بیشتر به امکانات لوکس روز دنیا شده است. از آنجایی که محصولات اکستریم هنوز به طور رسمی وارد بازار نشده است، نمایشگاه شیراز فرصت مناسبی برای مخاطبان و علاقه‌مندان به بازار خودرو است تا از نزدیک امکانات و کیفیت ساخت خودرو را بررسی کنند. حضور اکستریم در این نمایشگاه برای لوکس‌پسندان نیز موقعیتی را فراهم آورده تا از دو محصول مهم برند اکستریم بازدید کنند. اکستریم با احترام به انتظارات مخاطبان و به منظور پاسخگویی به نیاز آن‌ها به دسترسی و بررسی محصولات، رویدادهای متعددی از جمله تست درایو، کارشو را در نقاط مختلف کشور برگزار کرده است و حضور در نمایشگاه شیراز نیز در راستای همین برنامه است. گفتنی است، این شرکت در سال جاری نیز رویدادهای متعددی را برای معرفی و عرضه محصولات خود در پیش دارد.
بر اساس این گزارش، شهر شیراز، به عنوان قطب بازرگانی و تجارت جنوب کشور، در تاریخ 22 تا 25 خرداد 1403 میزبان بیست و یکمین نمایشگاه خودرو است. این نمایشگاه در محل نمایشگاه های بین المللی شیراز برگزار می‌شود و غرفه اکستریم در سالن حافظ واقع شده است.
انتهای رپرتاژ آگهی

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/820910/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ توافق انتفاع محور؛ هرچه سریع تر

تنظیم گوارش تا درمان سرطان با شِنگ!

تیغ کند تعرفه های برق علیه پرمصرف های خانگی

کارت سوخت و بیمه شخص ثالث؛ دو روی یک سکه

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با معاون امور شعب بانک دی دیدار کرد

روز دختر یادآور الگوی زن مسلمان در ولایت‌مداری است

کشف 50 کیلوگرم مواد مخدر توسط بسیجیان سپاه ناحیه سروستان

تقابل با ستاره فرانسوی، بچه لار باخت نمی‌دهد!

موانع تولید را در جلسه دولت بررسی خواهیم کرد

بازدید استاندار فارس از غرفه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صادراتی ایران (اکسپو 2025)

لحظه حیاتی ریاض

خبرگزاری فارس علت حادثه بندر رجایی را اعلام کرد

چهره های مشهور ایرانی که متولد 8 اردیبهشت + عکس

80 درصد ایرانیان موافق مذاکره با آمریکا با حفظ دستاوردهای موشکی و هسته‌ای هستند

بحران در شبه‌قاره هند و دست خالی آمریکا

صداوسیما دنبال کارشکنی در مذاکرات بود

چرخش به سمت صهیون!

خبر مهم در خصوص واریز مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

اعلام اسامی نامزدهای تایید صلاحیت‌شده انتخابات دبیران کل احزاب

اعتراض رسانه‌های کره‌ای به شرایط لیگ نخبگان آسیا(ویدیو)

پذیرش 12 مصدوم انفجار بندرعباس در بیمارستان‌های شیراز

عطر رضوی در فارس می‌پیچد

کرامت؛ اساس سیره پیامبر(ص) و امام رضا(ع) در ساخت جامعه‌ اسلامی است

پیش به سوی تغییر توازن در قفقاز

اعتراف پوتین درباره نظامیان کره شمالی

رسوایی در بندر

انگیزه‌‏های مخالفان موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا

ایده «کشور مستقل» برای آمریکا بسیار خطرناک است

راهکار های طب ایرانی برای درمان بیماری میگرن

خطوط عمودی یا افقی روی ناخن‌ها علامت چیست؟

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟

پیش بینی قیمت دلار 9 اردیبهشت 1404

کارت سوخت حذف میشود ؟

گزارش مهر از فعالیت‌های عادی در بندرشهیدرجائی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در آیین روز سروستان: جشنواره موسیقی رضوی سروستانی برگزار می‌شود

اعزام 2 پینگ‌پنگ‌باز فارسی به رقابت‌های انتخابی تیم ملی

احتمالات یک فاجعه

عیب انکساری چشم چیست؟

رایزن سابق ایران در کنیا: صادر‌کنندگان فکر می‌کنند هر کالایی به آفریقا ببریم بازار دارد!

راغفر: اقتصاد ایران در اختیار رفقا و قوم و خویش مسئولان است

تاریخچه رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی کشور از 1380 تا 1389

اولین گزارش از عامل حادثه بندر رجایی؛ محتویات کانتینرها کاربرد بهداشتی و کشاورزی داشت | توسط بخش خصوصی وارد شده | تقلب در اعلام درجه خطر مواد

گفت‌وگوی «خبر جنوب» با سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان زیر 15 سال کشور/ مبارزه تا دقیقه نود

اجرای پروژه‌های مشترک پیشران ما بین استان‎های کرمان و فارس

ویژه‌برنامه‌های بازاریان فارس برای بزرگداشت دهه کرامت

این صدا و سیمای عجیب؛ پخش برنامه‌‏‏های شاد در هنگامه سوگواری ملی!

ضعف اطلاع‌رسانی

بندر؛ یک روز پس از فاجعه

روایت استاندار پیشین هرمزگان از انفجار اسکله بندرعباس

تعریف و علائم بیماری میگرن