پیام فارس

آخرين مطالب

اجرای آزمایشی دستورالعمل قرارگاه محرومیت‌زدایی شهر شیراز اجتماعي

اجرای آزمایشی دستورالعمل قرارگاه محرومیت‌زدایی شهر شیراز
  بزرگنمايي:

پیام فارس -   با رأی اعضای شورای شهر شیراز اجرای آزمایشی دستور العمل اجرایی قرارگاه مشترک محرومیت‌زدایی تا پایان شهریور ماه 1403 انجام خواهد شد.
یکصد و سی و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز عصر امروز، 28 آبان با حضور 12 عضو شورا برگزار شد که ایراد فرمانداری شیراز به آیین‌نامه ایجاد حساب ذخیره پیشرفت شهر مورد بررسی گرفت و با رای شوراییان به شهرداری شیراز اجازه داده شد پس از اقدام به ایجاد حساب ذخیره پیشرفت شهر در قالب آیین‌نامه تایید شده به صورت آزمایشی آن را در 6 ماهه دوم سال 1402 اجرا کند.
همچنین تا قبل از زمان تدوین بودجه سال 1403 گزارش اقدامات خود را در این خصوص به صورت مکتوب به شورا ارائه دهد.
دستورالعمل اجرایی قرارگاه محرومیت‌زدایی یکی دیگر از موضوعاتی بود که در دستور کار بررسی صحن علنی قرار گرفت که با رأی اعضای شورای شهر شیراز اجرای آزمایشی دستور العمل اجرایی قرارگاه مشترک محرومیت‌زدایی در قالب 10 ماده و سه تبصره تا پایان شهریور ماه 1403 انجام خواهد شد و دستگاه‌های اجرایی موضوع این مصوبه مکلفند گزارش بودجه تخصیصی خود را به شورای اسلامی شهر شیراز ارائه کنند.
دیگر دستور کار امروز صحن علنی شورای شهر، طرح یک فوریتی جمعی از اعضای شورا مبنی بر ارائه لایحه در خصوص دستورالعمل چگونگی ایمن‌سازی ترافیکی محدوده عملیات اجرایی بود که پس از رأی‌گیری، شهرداری شیراز مکلف شد حداکثر ظرف مدت دو ماه نسبت به ارائه لایحه‌ای با موضوع دستورالعمل چگونگی ایمن‌سازی ترافیکی محدوده ساخت و سازها، عملیات عمرانی و اجرایی که موجب تغییر مسیر تردد خودروها و عابران پیاده در سطح معابر می‌شود به تفکیک پروژه‌های با ابعاد وسیع و غیر آن به همراه تعیین متولی، حدود صلاحیت و شرح خدمات مشخص هر بخش شامل طراحی، نظارت، اجرا، بازرسی و ممیزی ایمنی و آموزش و ... اقدام کند.
طرح شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) پایتخت قرآن کشور نیز به عنوان دستور کار مورد بررسی قرار گرفت که با رای مثبت منتخبان مردم شیراز، شهرداری شیراز مکلف شد نسبت به اجرای طرح شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) از محل ردیف بودجه مرتبط اقدام کند. همچنین هزینه تربیت حافظان اجزاء قرآن و هزینه تربیت حافظان کل قرآن کریم به‌صورت 70 درصد از طرف شهرداری و 30 درصد به‌صورت شهریه از متقاضیان اخذ شود.
مساعدت به مسجد فضیلت شیراز نیز مورد بررسی قرار گرفت که با رأی شوراییان، شهرداری شیراز مکلف شد نسبت به مساعدت به مبلغ 3 میلیارد ریال جهت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی به مسجد فضیلت واقع در بلوار فضیلت از محل ردیف بودجه مرتبط اقدام کند.
لایحه مساعدت به هیأت کشتی فارس برای اعزام ملی‌پوشان به مسابقات جهانی در صربستان یکی دیگر از موضوعاتی بود که مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت به شهرداری شیراز اجازه داده شد نسبت به مساعدت مبلغ 1.000.000.000 یک میلیارد ریال در سال 1402 به هیأت کشتی شیراز با توجه به برگزار شدن اردوی تیم ملی برای حضور در مسابقات صربستان از محل ردیف اعتباری کمک به نهادهای بخش عمومی بودجه سال 1402 بر اساس ضوابط و مقررات قانونی اقدام کند.
تکمیل یادمان ملی راهیان نور علقمه (شهدای غواص استان فارس) در شهر خرمشهر یکی دیگر از دستورکار این جلسه علنی بود که با رأی شوراییان به شهرداری شیراز اجازه داده شد جهت تکمیل این یادمان ملی، نسبت به هزینه کرد تا مبلغ 30.000.000.000 (سی میلیارد) ریال از بودجه سال 1402 رأسا و بر اساس ضوابط و مقررات قانونی اقدام کند.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/764903/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

مکان‌ها هم مزاج دارند

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

دستگیری سارق حرفه‌ای باتری خودرو در جهرم

اجاره ملک به اتباع غیرمجاز در آباده ممنوع شد

باغ تاریخی نشاط لار به‌زودی برای استفاده عمومی بازگشایی می‌شود

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

جریان‌سازی رسانه‌ای بدون تکیه به روزنامه‌نگاری تحلیلی میسر نیست

در مغازه ‏ات را ببند و برگرد آفریقای جنوبی

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

اختلال اضطراب اجتماعی؛ از علائم تا بهترین روش‌های درمان

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

شیراز در جنگ 12 روزه

لزوم تعیین‌تکلیف بودجه جذب‌نشده دستگاه‌ها تا دو ماه آینده

70 هزار طرح نیمه‌تمام در کشور و ضرورت ورود بخش خصوصی

آری، درست عمل شد

مذاکرات مشروط؟!

پژوهشگر فلسطینی: ایران، آخرین سنگر ملت‌های خاورمیانه است

عملیات موفق فریب

آیا پیام تهران به باکو شنیده خواهد شد؟

به آهی گنبد خضرا بسوزان

همچنان مسیر مذاکرات

عینک آفتابی فقط برای زیبایی نیست

وزن شما چه ارتباطی با مغزتان دارد؟

این نوشیدنی‌ها برای قلب خطرناک هستند

بلایی که دندان‌ها سر دستگاه گوارش می‌آوردند

آسیب‌های دستگاه‌های الکترونیکی برای سلامت انسان

سازمان ملی استاندارد: این نام تجاری جعلی است

آسمان مرکز و نیمه غربی کشور دوباره بر روی پروازهای عبوری بین‌المللی بسته شد

آیین نامه اجرایی واردات خودروها برای سال 1404 به گمرکات کشور ابلاغ شد

جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه اعلام شد

محدودیت‌های جدید خرید و فروش اوراق تسهیلات مسکن اعلام شد

سود دو نفره در صرافی تبدیل: دعوتی که به نفع هر دو طرف تمام می‌شود!