پیام فارس

آخرين مطالب

تقدیر معاون وزیر کشور از عملکرد شهرداری تهران در مدیریت راهپیمایی اربعین شهرداری تهران

تقدیر معاون وزیر کشور از عملکرد شهرداری تهران در مدیریت راهپیمایی اربعین
  بزرگنمايي:

پیام فارس - سردار سید مجید میراحمدی معاون امنیتی وزارت کشور و رئیس ستاد اربعین کشور اظهار کرد: تحولات و اقدامات فراوانی را در مسیر اربعین شاهد بودیم ، از سهولت در تردد و فراهم بودن وسایل حمل و نقل گرفته تا امنیت کامل و خدمات بی‌شمار در آن سوی مرزها که رضایتمندی شهروندان و مردم را به دنبال داشت. بی شک شهرداری تهران در این رضایتمندی نقش مهمی را بر عهده داشت.

به گزارش خبرنگار شهر، مراسم تقدیر و تجلیل از خادمان اربعین حسینی با عنوان "شکر خدمت"، عصر امروز- چهارشنبه 29 شهریور 1402- با حضور شهردار تهران، معاونان و مدیران ارشد شهرداری تهران برگزار شد. در این مراسم که ابتدا در سطح مدیران شهرداری و با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران برگزار شد، به نکاتی درباره اقدامات و خدمات مختلف ستاد اربعین شهرداری تهران اشاره شد. همچنین روسای قرارگاه‌های مرزی ستاد اربعین شهرداری تهران گزارشی از اقدامات انجام شده در قرارگاه‌های مختلف ارائه کردند و در پایان از شهردار تهران لوح تقدیر دریافت کردند. در ادامه مراسم تقدیری با حضور خادمان و عوامل شرکت کننده و خدمتگزار در مراسم بزرگ و باشکوه اربعین که در طول مسیر و در حوزه‌های مختلف و مرزهای چندگانه خدمتگزار زائرین اباعبدالله (ع) بودند، در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد. محمد امین توکلی زاده رییس ستاد اربعین و معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این مراسم ضمن تشکر از همه افراد، عوامل و خادمان مراسم اربعین گفت: معرفت، شناخت، خوبیها و فضیلت‌های گمشده در دنیای آفت زده ما در اربعین یکی یکی نمایان و آشکار می شود. توفیق داشتیم در اربعین امسال یکی از وسیع‌ترین خدمات را با تنوع و گستردگی و جامعیت به زوار امام حسین (ع) ارائه دهیم. در ادامه سردار سید مجید میراحمدی معاون امنیتی وزارت کشور و رئیس ستاد اربعین کشور نیز در این مراسم اظهار کرد: تحولات و اقدامات فراوانی را در مسیر اربعین شاهد بودیم ، از سهولت در تردد و فراهم بودن وسایل حمل و نقل گرفته تا امنیت کامل و خدمات بی‌شمار در آن سوی مرزها که رضایتمندی شهروندان و مردم را به دنبال داشت. بی شک شهرداری تهران در این رضایتمندی نقش مهمی را بر عهده داشت. وی افزود: باید از پاکبانان عزیز تشکر کنم که در نقش های مختلف مرتبط با حوزه خدمات شهرداری تهران، قبول وظیفه کردند. همچنین در طول خدمتگزاری در موکب رانندگان اتوبوسرانی شهرداری تهران حاضر شدیم و نشاط و معنویت و انگیزه درآن فضا حاکم بود. میراحمدی در پایان خاطرنشان کرد: از این مراتب تقدیر و تشکر مهم‌تر، رضایتمندی مقام معظم رهبری است که مدال افتخاری بر سینه شما عزیزان است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/749080/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اهدای زمین‌ توسط نیکوکار لامردی برای حمایت از جبهه مقاومت

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

جوراب واریس را چند ساعت بپوشیم؟

اگر بنا بر جنگ باشد، ما اهل آن هستیم

خطا در بنر خلیج‌فارس در نمایشگاه؛ برای این است که باید شاهنامه بخوانیم

علت بازگشت امیر تتلو به ایران از زبان خبرنگار موسیقی

"حج"؛ نماد صلح و همبستگی در دنیای اسلام

رضایی: مهمونی 10 کیلومتری نشان‌دهند ه تاثیر اهل بیت در وحدت مردم است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

رضایی: مهمونی 10 کیلومتری نشان‌دهند ه تاثیر اهل بیت در وحدت مردم است

پیام جنجالی هادی چوپان؛ درخواست بخشش امیر تتلو

افتتاح بزرگ‌ترین اقامتگاه همراهان بیمار در شیراز

سکونت اهالی میمند در غار | ماجرای تنها بازمانده یک سبک زندگی

برگزاری ششمین دوره انتخابات سراسری کانون مداحان فارس

ادعای ولید فارس، تحلیلگر سیاست خارجی: ایران می‌خواهد چهار سال زمان بخرد

ساماندهی آرام آرام یک آرامستان

بام‌های جهان زیرپای بانوی ایرانی؛ این بار قله «دائولاگیری»

کانون طبیعت‌گردی ایران منتظر اجرای مصوبات است

پیام به مهدی طارمی علیه ترامپ؛ این پیراهن را بپوش + عکس

‌میزبانی از پیکارهای بین‌المللی کشتی فرنگی در شیراز نیازمند حمایت مسئولان ‌

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

آیا صورت شما راز سلامتتان را لو می‌دهد؟

کرونا در کمین است

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

مرد شماره یک خلیج فارس+ عکس

امن ترین کیف پول برای ذخیره دوج کوین

‌میزبانی از پیکارهای بین‌المللی کشتی فرنگیدر شیراز نیازمند حمایت مسئولان ‌

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

برگزاری ششمین دوره انتخابات سراسری کانون مداحان فارس

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

بازگشت قهرمان پارالمپیک به جودو؛ دیگر اسیر حاشیه نمی‌شوم

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

مخاطرات ابلاغ وارداتی

قدردانی آیت الله اعرافی از رهبر انقلاب، مراجع، علما و برگزارکنندگان همایش سده

همشهری ببین؛ آغاز به کار رسمی تلویزیون‌همشهری | 170میلیون سند در تأیید «خلیج‌فارس» | ناگفته‌های پرونده اولین زن قاتل سریالی ایران | هزار طارمی گمشده

تنش‌های منطقه‌ای، سایه بر اهداف اقتصادی کاخ سفید