پیام فارس

آخرين مطالب

هوشمندسازی، ابزاری اثر بخش در مدیریت انرژی اجتماعي

هوشمندسازی، ابزاری اثر بخش در مدیریت انرژی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - حامد احمدی در اولین جلسه حضوری خارج از شهر تهران کمیته راهبردی مهندسی و هوشمند سازی توانیر، به میزبانی شرکت توزیع برق شیراز، گفت: در تابستان 1401 به واسطه عملکرد مطلوب صنعت برق در گذر موفق از پیک، شاهد افزایش سرمایه اجتماعی و همینطور افزایش انتظارات شهروندان محترم بوده ایم.
او گفت: پایش لحظه‌ای بار شبکه در تابستان 1401 قطعا یکی از عوامل تاثیر گذار در گذر موفق از پیک بار بود که می‌بایست در تابستان 1402 نیز با جدیت مصرف مشترکین بصورت لحظه‌ای پایش و کنترل شود.
 
مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز نیز با اشاره به اینکه هوشمند سازی شبکه به معنای کنترل و پایش لحظه‌ای کل شبکه برق است گفت: این اقدامات تاثیر بسزایی در پایداری شبکه، کاهش خاموشی و بویژه مدیریت مصرف برق دارد.
محمد رضا سلاحی گفت: از سال 1401 تا کنون با انلاین سازی 200 عدد کلید فرمان پذیر در شبکه‌های برق این شرکت رشد 1000 درصدی هوشمند سازی در شبکه‌های برق این شرکت را داشته ایم.
مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز گفت: علاوه بر افزایش نقاط کنترل پذیر و فرمانپذیر در شبکه‌های برق با نصب کنتور‌های هوشمند قابلیت پایش لحظه‌ای فراهم شده است.
سلاحی با بیان اینکه تا کنون 20171 کنتور هوشمند در محدوده عملکرد این شرکت نصب شده است گفت: از این میزان 1062 کنتور هوشمند در بخش عمومی و اداری، 14105 کنتور هوشمند در بخش کشاورزی، 4053 کنتور هوشمند در بخش تجاری (سایر) و 826کنتور در بخش صنعتی، به کنتور‌های هوشمند کنترل پذیر و فرمانپذیر تجهیز شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز با اشاره به اینکه سامانه هوشمند سازی شبکه برق با استقرار سیستم قرات از راه دور با الویت کنتور‌های دیماندی (مشترکین صنعتی- کشاورزی- ادارات- مشترکین تجاری) در دستور کار قرار دارد گفت: امکان برقراری ارتباط دو سویه بین شرکت و مصرف کنندگان، جمع آوری، پردازش و ارسال اطلاعات انرژی به شرکت از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از کنتور‌های هوشمند است.
سلاحی گفت: توجه همزمان به ابعاد فنی و مهندسی و اجتماعی، یعنی به موازت توسعه زیرساختها، استفاده از طرح‌های انگیزشی و تشویقی مانند دو روی یک سکه می‌باشد که می‌تواند جامعه را به سمت استفاده بهینه از انرژی برق و عدالت در مصرف انرژی برق سوق دهد.
او با بیان اینکه طرح‌های تشویقی امسال و دریافت پاداش تا 20 برابر طرحی کم نظیر در تشویق مشترکین برق خانگی به مدیریت مصرف است، گفت: مشترکان به راحتی و با رعایت نکات ساده‌ای مانند استفاده حداکثری از نور طبیعی، استفاده از دور کند کولر آبی، استفاده از دمای آسایش 24 تا 26 درجه و عدم استفاده همزمان از وسایل پر مصرف برقی در ساعت اوج مصرف می‌توانند علاوه بر مدیریت مصرف برق از پاداش تا 20 برابر تعرفه خرید برق بهره‌مند شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/712504/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

چه عینک آفتابی بزنیم؟

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

زندگی با کتاب در سریال‌های کره‌ای

برق شیراز دوباره روشن شد! (عکس)

کبیریان‌جو: بازی‌های تدارکاتی بیشتری می‌خواهیم

ته خط خماری!

جرزالم پست:ترامپ قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد

چرا ترامپ نمی‌تواند نام خلیج‌فارس را تغییر دهد؟

تحلیلی بر تخریب نقاشی‌های عادل یزدی در دل بافت تاریخی شیراز

بیانیه قاطبه نمایندگان مجلس در حمایت از نام خلیج فارس/ آقای ترامپ، خلیج فارس وطن و خانه ماست

مهر خلیج فارس تا انتهای سال به مرحله تولید بنزین میرسد

75 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز در 94 پروژه

20 نفر امروز در جاده‌های فارس مصدوم شدند

کشف و توقیف 500 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

افزایش سرطان‌های زودهنگام در آمریکا

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

واکنش مجلس به ترامپ درباره نام خلیج فارس

کشف ‌یک میلیون و 400 هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

کازرون، قهرمان مسابقات زورخانه ای دانش آموزان متوسطه فارس

حامد راحت سرپرست فولاد غدیر نی‌ریز شد

بیانیه حزب جوانان ایران اسلامی درباره نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با امام جمعه اهل سنت بندر ترکمن

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

ببینید| گزارش تصویری افتتاح 25 اتوبوس درون شهری و تقاطع غیر همسطح جام جم شیراز