پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵
اجتماعی

اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در پاسارگاد فارس

اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در پاسارگاد فارس
پیام فارس - فرمانده انتظامی پاسارگاد از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی ویژه ساعات تعطیلی مدارس و توقیف ۲۰ دستگاه موتورسیکلت و پنج دستگاه خودرو متخلف و مزاحم در این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - فرمانده انتظامی پاسارگاد از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی ویژه ساعات تعطیلی مدارس و توقیف ۲۰ دستگاه موتورسیکلت و پنج دستگاه خودرو متخلف و مزاحم در این شهرستان خبر داد.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،سرهنگ دوم محمدحسین علی‌زاده گفت: در پی مطالبات مردمی و با هدف تأمین امنیت و آرامش دانش‌آموزان و فرهنگیان، طرح برخورد با موتورسیکلت سواران و رانندگان متخلف و مزاحم در اطراف مراکز آموزشی به اجرا درآمد.
او افزود: برخی افراد با انجام حرکات نمایشی و پرخطر، ایجاد سر و صدا، مزاحمت و بی‌توجهی به مقررات کردند که این افراد علاوه بر به خطر انداختن جان خود و دیگران، موجب سلب آرامش دانش‌آموزان و کارکنان مدارس می‌شوند که پلیس با این رفتار‌ها برخورد قانونی خواهد کرد.
فرمانده انتظامی پاسارگاد ادامه داد: مأموران انتظامی در اجرای این طرح، ۲۰ دستگاه موتورسیکلت متخلف و ۵ دستگاه خودرو مزاحم، فاقد پلاک یا دارای پلاک مخدوش را شناسایی و توقیف کردند.
سرهنگ علی‌زاده با بیان اینکه وسایل نقلیه توقیفی برای سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شدند، گفت: راکبان و رانندگان متخلف نیز برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
او در پایان بیان کرد: برخورد با افرادی که با رفتار‌های پرخطر و ایجاد مزاحمت، نظم، آرامش و امنیت اطراف مدارس را مختل می‌کنند، به‌صورت جدی در دستور کار پلیس پاسارگاد قرار دارد و این طرح‌ها در ساعات تعطیلی مدارس با جدیت ادامه خواهد داشت.


نظرات شما